Topic: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 4 (ex-Elveția) (2016-2025)
107 posts, 92662 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 4 (ex-Elveția)
punmeister
My bad, m-am luat doar dupa titlul topicului
My bad, m-am luat doar dupa titlul topicului
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Autobuze Mercedes-Benz Citaro Euro 4 (ex-Elveția)
Andrei Andraș
Este menționat Euro 4 pentru că intermediarul sibian le-ar fi montat un filtru de particule pentru a se încadra în normele de poluare Euro 4, dar RAR tot la Euro 2 le-a trecut.
Este menționat Euro 4 pentru că intermediarul sibian le-ar fi montat un filtru de particule pentru a se încadra în normele de poluare Euro 4, dar RAR tot la Euro 2 le-a trecut.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Inca se mai gasesc aceste autobuze pe liniile RATBv.
Sambata trecuta am dat peste 580 in linia 612. A fost autobuzul repartizat la schimbul 1.

r
Inca se mai gasesc aceste autobuze pe liniile RATBv.
Sambata trecuta am dat peste 580 in linia 612. A fost autobuzul repartizat la schimbul 1.

r
-
- Mat_hias
-
Posted:
-
Mat_hias
Din cele putine ramase (580, 583, 584), singurul functional in acest moment este.. 584, repartizat adesea pe linia 612.
Din cele putine ramase (580, 583, 584), singurul functional in acest moment este.. 584, repartizat adesea pe linia 612.
- Oko21
-
Posted:
-
- sorinache96
-
Posted:
-
sorinache96
Niciunul, chiar azi fiind publicat un anunț pentru vânzarea lui #580(teoretic functional dar cu multe hibe), #583 și #584 ambele retrase de la începutul anului cu multiple defecțiuni.
Deasemenea au fost scoase la vânzare și 9 Mercedes-Benz Conecto. O parte din ele sunt complete și teoretic funcționale iar altele sunt descompletate.
Niciunul, chiar azi fiind publicat un anunț pentru vânzarea lui #580(teoretic functional dar cu multe hibe), #583 și #584 ambele retrase de la începutul anului cu multiple defecțiuni.
Deasemenea au fost scoase la vânzare și 9 Mercedes-Benz Conecto. O parte din ele sunt complete și teoretic funcționale iar altele sunt descompletate.
Screenshot_2025-08-14-08-31-10-59_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg (462.05 KB; downloaded 1208 times)
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Ce Citaro articulat a avut Brasovul? Este o greseala, nu?
Ce Citaro articulat a avut Brasovul? Este o greseala, nu?
- sorinache96
-
Posted:
-
sorinache96
Nu am avut Citaro articulat. Este o greșeală.
Nu am avut Citaro articulat. Este o greșeală.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Autobuze Mercedes-Benz O345 Conecto
ByOnu
ByOnu wrote here:
Autobuze ce se vand prin B.R.M.
Invitatie de participare vanzare autobuze PR 41 din 10.03.2026.docInvitatie de participare vanzare autobuze PR 41 din 10.03.2026.doc (64.5 KB; downloaded 49 times)
📖 Pagination options