Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1532 posts, 514017 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 110

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor MIHAI_TB_10

112 avea ture de la Giurgiului, dar acuma nu mai are, acuma 112 are 8/3 ture de Nordului și 5/4 de Floreasca.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor V2A

Gabi23 wrote here:
La Floreasca s-a reușit creșterea „puterii” de alimentare. Au ajuns acolo și 7258, 7265, 7286, 7293. Cândva, până la sfârșitul anului 2026 ar trebui să se stabilizeze locația lor la Berceni și Bujoreni, conform proiectului actualizat.

Și 7279 (ex-Nordului) a fost transferat la Floreasca. Circulă pe linia 311. La sch.1, dintre cele transferate, au fost 7258, 7265, 7272, tot pe 311.

Re: Repartizarea autobuzelor Just a User

La Autobaza Floreasca a fost transferat recent si 7251 de la Depoul Berceni.

• V2A
  • Posted:
  •  

Iar Autobaza Floreasca a mai preluat câte un tur cu ZTE pe liniile 330, 368 și 385. Alexandria a mai preluat 2 ture L-V pe linia 282 și Titan a mai preluat 1 tur pe linia 182.

Re: Repartizarea autobuzelor StefanTramspotter

MIHAI_TB_10 wrote here:
112 avea ture de la Giurgiului, dar acuma nu mai are, acuma 112 are 8/3 ture de Nordului și 5/4 de Floreasca.

112 avea pe atunci ture deservite de Pipera înainte ca autobuzele de acolo sa fie mutate la Giurgiului. Deci 112 nu a vrut niciodată ture de Giurgiului

• V2A
  • Posted:
  •  

De astăzi, 5 ture de pe linia 643 au fost mutate pe linia 641. Astfel, 641 are 25 de ture (9 Alexandria, 7 Militari, 7 Titan, 2 Nordului), iar 643 are 10 ture (5 Ferentari, 3 Giurgiului, 2 Nordului).

Re: Repartizarea autobuzelor Nenea_titi

Părerea mea este că pe 641 trebuiau și C18. Sunt cazuri în care nu te poți urca într-un autobuz de 12 m.

Re: Repartizarea autobuzelor Gabi23

Din 30 sunt defecte peste 15...
Iar 10 sunt obligatoriu pe linia 100.
Orice se mai achiziționează în București este necesar să fie de capacitate mare. Este o necesitate pentru care trebuie depuse evorturi indiferent de părerea sindicatelor și a altor mentalități rămase în epoca de piatră.

Re: Repartizarea autobuzelor cris_m

Astazi la schimbul 2 erau repartizate 15 din cele 30 de articulate. Impresia mea ramane ca sunt mai multe functionale, dar unele ies preferential, doar la un singur schimb...

Referitor la articulate:
1) Cauze defecte? Accidentate ? Implicate în anchete? Imobilizate pentru un " șurub sau o piuliță de 2 lei din Dedeman" ? Geamuri sparte?
2) Mai sunt în garanție? Dacă da, ce se așteaptă? Ziua de alaltăieri?
3) Cine răspunde? Există persoană (fizică/juridică) care răspunde? Nu vor șoferii ?

Re: Repartizarea autobuzelor WT_fan06

@Nenea_titi, pui foarte multe întrebări în mai multe subiecte. Eu unul sunt nelămurit:

1. Ai căutat, înainte, pe forum răspunsul / răspunsurile la o parte din întrebările tale?
2. Ai trimis vreo adresă autorităților pentru a afla răspunsul la o parte din întrebările tale?
3. Ce ai de gând să faci odată ce primești răspunsurile (în cazul în care le-ai primi)? Ce vrei să faci concret cu aceste informații? Vreun demers, vreo petiție?

Ca să înțeleg rostul întrebărilor tale.

@WT_fan06

1) Am căutat...nu am gasit nimic util.
2) Am trimis...degeaba.
3) Voi vedea/afla cum merg lucrurile în România.

Ție ți se pare normal, să înghesui oamenii dintr-un tramvai în 1-2 autobuze de 12 m ? Sau probabil gândeşti " zi mersi că nu sunt de 10 m"?  A, stai, am uitat. Pe STB îi interesează confortul utilizatorului fix cum îi interesează pe parlamentari și politicieni de calitatea vieții românilor (că suntem cea mai săracă țară din UE). Da, scuze, am uitat.

Zi bună.

• V2A
  • Posted:
  •  

Articulatul 6801 este repartizat pe linia 641.

Re: Repartizarea autobuzelor Aron

Hai...cu curaj si restul turelor de titan :bere:

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 110

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”