Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5704 posts, 1882992 views

Go to page:  1  ... 389 390 391 392 393 394 395  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente STB Spotting 21

Este 311.

Re: Accidente / incidente cris_m

Iar autobuzul e 6680, linia 122.

Re: Accidente / incidente Misiekwas

Mai multe informații despre accident: 11 persoane rănite.

https://b365.ro/breaking-accident-grav-c ... -574181/

Re: Accidente / incidente MIHAI_TB_10

Deasemenea, se poate observa cât de grav a fost impactul încât i-a ieșit boghiul de la corpul A și a scos corpul A de pe șină, sincer mie mi se pare că este vina autobuzului că i-a ieșit în cale ori este posibil ca tramvaiul să fi trecut pe roșu.

Re: Accidente / incidente BGP2597

Deci tehnic vorbind tramvaiul nu a deraiat, toate osiile sunt pe linie.  :lol:

Re: Accidente / incidente Stefan_79

Pare a fi vina conducătorului de autobuz, din imagini reiese că a trecut pe roșu. Tramvaiul începuse să înainteze încet și să prindă viteză după ce se făcuse verde pentru el.
Întrebarea e alta, boghiul ăla nu e și el legat de caroserie? Dacă intra în lateralul lui sărea tot tronsonul A de pe ambele boghiuri?

Re: Accidente / incidente MIHAI_TB_10

Am putea spune că a "deraiat" doar corpul A în sine, dar nu și boghiul Corpului A ;)

Re: Accidente / incidente cris_m

MIHAI_TB_10 wrote here:
Deasemenea, se poate observa cât de grav a fost impactul încât i-a ieșit boghiul de la corpul A și a scos corpul A de pe șină, sincer mie mi se pare că este vina autobuzului că i-a ieșit în cale ori este posibil ca tramvaiul să fi trecut pe roșu.

Nu posibil ci SIGUR a trecut pe rosu, a accelerat inainte de semafor, n-a vazut tramvaiul care a plecat usor de pe loc (nici cu astia nu mi-e rusine) si asta a fost. Ca idee, zona nu ofera vizibilitate din cauza cladirii...
Screenshot_20250731_113540_Maps.jpg (1007.59 KB; downloaded 2312 times)

Re: Accidente / incidente Aron

Semaforul s-a pus verde pentru autoturismele de pe Sos Progresului la secunda 9 din videoclip. Impactul a avut loc in secunda 12-13. Deci autobuzul a trecut peste un rosu care era aprins de cel putin 5 secunde!!!! Poate chiar mai mult, nu imi aduc aminte acum daca faza de verde la tramvai e separata de cel de trafic.

Foarte interesanta treaba cu boghiul motor....zici ca e piesa de lego asa de usor s-a desprins

Re: Accidente / incidente Costin

Boghiu.

BOGHIU.

B O G H I U.

In nici un caz boRghiu. Nu mai inventati cuvinte,
@MIHAI_TB_10 , @jiko_adiz  etc.

Re: Accidente / incidente survola

Ăștia sunt normali?
Își bat joc de călători și de vehicule.

STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Liniile 10, 11, 25 și 47 - blocate Calea 13 Septembrie/Str. Progresului, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie. Deviere.
==============
STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Linia 10-deviată (sens B. Manta, spre capăt Ghencea; sens Romprim, pe traseu linia 1). Linia 1-deviată spre Dep Militari; intoarcere pe traseu linia 10. Linia 11-deviată spre Dep Militari. Linia 25-deviată (sens CFR Progresul, spre G Basarab; sens Dep Militari, spre Ghencea)

Re: Accidente / incidente shoppy

Boghiul nu este prins de vagon, chiar este normal ca la impact sa se desprinda, boghiul este foarte greu si structura vagonului nu are rezistenta necesara sa il sustina daca se rastoarna.

Re: Accidente / incidente survola

Acum il impinge 124 spre Dep. Alexandriei, cred.
Surprins la statia Petre Ispirescu.
Pacat că nu l-am prins din față.
Avea parbrizul spart, dar inca la locul lui.
20250731_133701.jpg (1.99 MB; downloaded 1979 times)

Re: Accidente / incidente Andi_C

O poză cu 6680 și 311 de la locul accidentului.
20250731_120506.jpg (1.89 MB; downloaded 1881 times)

Go to page:  1  ... 389 390 391 392 393 394 395  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”