Topic: Accidente / incidente
5704 posts, 1882992 views
📖 Pagination options
-
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Misiekwas
Mai multe informații despre accident: 11 persoane rănite.
https://b365.ro/breaking-accident-grav-c ... -574181/
Mai multe informații despre accident: 11 persoane rănite.
https://b365.ro/breaking-accident-grav-c ... -574181/
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Deasemenea, se poate observa cât de grav a fost impactul încât i-a ieșit boghiul de la corpul A și a scos corpul A de pe șină, sincer mie mi se pare că este vina autobuzului că i-a ieșit în cale ori este posibil ca tramvaiul să fi trecut pe roșu.
Deasemenea, se poate observa cât de grav a fost impactul încât i-a ieșit boghiul de la corpul A și a scos corpul A de pe șină, sincer mie mi se pare că este vina autobuzului că i-a ieșit în cale ori este posibil ca tramvaiul să fi trecut pe roșu.
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Deci tehnic vorbind tramvaiul nu a deraiat, toate osiile sunt pe linie.
Deci tehnic vorbind tramvaiul nu a deraiat, toate osiile sunt pe linie.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Pare a fi vina conducătorului de autobuz, din imagini reiese că a trecut pe roșu. Tramvaiul începuse să înainteze încet și să prindă viteză după ce se făcuse verde pentru el.
Întrebarea e alta, boghiul ăla nu e și el legat de caroserie? Dacă intra în lateralul lui sărea tot tronsonul A de pe ambele boghiuri?
Pare a fi vina conducătorului de autobuz, din imagini reiese că a trecut pe roșu. Tramvaiul începuse să înainteze încet și să prindă viteză după ce se făcuse verde pentru el.
Întrebarea e alta, boghiul ăla nu e și el legat de caroserie? Dacă intra în lateralul lui sărea tot tronsonul A de pe ambele boghiuri?
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Am putea spune că a "deraiat" doar corpul A în sine, dar nu și boghiul Corpului A
Am putea spune că a "deraiat" doar corpul A în sine, dar nu și boghiul Corpului A
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Nu posibil ci SIGUR a trecut pe rosu, a accelerat inainte de semafor, n-a vazut tramvaiul care a plecat usor de pe loc (nici cu astia nu mi-e rusine) si asta a fost. Ca idee, zona nu ofera vizibilitate din cauza cladirii...
MIHAI_TB_10 wrote here:
Nu posibil ci SIGUR a trecut pe rosu, a accelerat inainte de semafor, n-a vazut tramvaiul care a plecat usor de pe loc (nici cu astia nu mi-e rusine) si asta a fost. Ca idee, zona nu ofera vizibilitate din cauza cladirii...
Screenshot_20250731_113540_Maps.jpg (1007.59 KB; downloaded 2312 times)
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Semaforul s-a pus verde pentru autoturismele de pe Sos Progresului la secunda 9 din videoclip. Impactul a avut loc in secunda 12-13. Deci autobuzul a trecut peste un rosu care era aprins de cel putin 5 secunde!!!! Poate chiar mai mult, nu imi aduc aminte acum daca faza de verde la tramvai e separata de cel de trafic.
Foarte interesanta treaba cu boghiul motor....zici ca e piesa de lego asa de usor s-a desprins
Semaforul s-a pus verde pentru autoturismele de pe Sos Progresului la secunda 9 din videoclip. Impactul a avut loc in secunda 12-13. Deci autobuzul a trecut peste un rosu care era aprins de cel putin 5 secunde!!!! Poate chiar mai mult, nu imi aduc aminte acum daca faza de verde la tramvai e separata de cel de trafic.
Foarte interesanta treaba cu boghiul motor....zici ca e piesa de lego asa de usor s-a desprins
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Boghiu.
BOGHIU.
B O G H I U.
In nici un caz boRghiu. Nu mai inventati cuvinte,
@MIHAI_TB_10 , @jiko_adiz etc.
Boghiu.
BOGHIU.
B O G H I U.
In nici un caz boRghiu. Nu mai inventati cuvinte,
@MIHAI_TB_10 , @jiko_adiz etc.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Ăștia sunt normali?
Își bat joc de călători și de vehicule.
STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Liniile 10, 11, 25 și 47 - blocate Calea 13 Septembrie/Str. Progresului, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie. Deviere.
==============
STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Linia 10-deviată (sens B. Manta, spre capăt Ghencea; sens Romprim, pe traseu linia 1). Linia 1-deviată spre Dep Militari; intoarcere pe traseu linia 10. Linia 11-deviată spre Dep Militari. Linia 25-deviată (sens CFR Progresul, spre G Basarab; sens Dep Militari, spre Ghencea)
Ăștia sunt normali?
Își bat joc de călători și de vehicule.
STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Liniile 10, 11, 25 și 47 - blocate Calea 13 Septembrie/Str. Progresului, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie. Deviere.
==============
STB SA Clienti
@Clienti_stbsa
Linia 10-deviată (sens B. Manta, spre capăt Ghencea; sens Romprim, pe traseu linia 1). Linia 1-deviată spre Dep Militari; intoarcere pe traseu linia 10. Linia 11-deviată spre Dep Militari. Linia 25-deviată (sens CFR Progresul, spre G Basarab; sens Dep Militari, spre Ghencea)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Boghiul nu este prins de vagon, chiar este normal ca la impact sa se desprinda, boghiul este foarte greu si structura vagonului nu are rezistenta necesara sa il sustina daca se rastoarna.
Boghiul nu este prins de vagon, chiar este normal ca la impact sa se desprinda, boghiul este foarte greu si structura vagonului nu are rezistenta necesara sa il sustina daca se rastoarna.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Acum il impinge 124 spre Dep. Alexandriei, cred.
Surprins la statia Petre Ispirescu.
Pacat că nu l-am prins din față.
Avea parbrizul spart, dar inca la locul lui.
Acum il impinge 124 spre Dep. Alexandriei, cred.
Surprins la statia Petre Ispirescu.
Pacat că nu l-am prins din față.
Avea parbrizul spart, dar inca la locul lui.
20250731_133701.jpg (1.99 MB; downloaded 1979 times)
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
O poză cu 6680 și 311 de la locul accidentului.
O poză cu 6680 și 311 de la locul accidentului.
20250731_120506.jpg (1.89 MB; downloaded 1881 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination