Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii

245 posts, 53951 views

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 18

📖 Pagination options

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii orex

PS
@cris_m
Acum cred că îți este clar de ce s-a închis definitiv Splaiul Independenței! N-aș crede că vrei să și scuture foreza șnecul prin proximitate. ;)

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii zapacitu

Aveti idee ce e cu grupul de cinci coloane dezgropate langa Hanul lui Manuc, vizibile la 8:50~8:53?

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii cris_m

orex wrote here:

PS
@cris_m
Acum cred că îți este clar de ce s-a închis definitiv Splaiul Independenței! N-aș crede că vrei să și scuture foreza șnecul prin proximitate. ;)

Sa-mi fie cu iertare, dar eu vad spatiu chiar pentru 2 benzi aici, daca n-ar fi cașcarabeta aia in drum. Eu propusesem una singura care, la o adica, ar putea sa "fure" temporar chiar si din trotuarul acela... Aia e, lumea pare mult mai fricoasa acum de cand cu atata tehnologie in jur, totul se face asa incat sa se munceasca cat mai putin, agitatia cat mai putina din partea constructorului...
Screenshot_20250729_004441_Samsung Internet.jpg (1004.75 KB; downloaded 1714 times)

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii shoppy

Intr-o tara civilizata ar fi fost un furnicar de oameni(ca sa nu mai zic de situatii cand trecea tramvaiul prin santier), la noi vrei si ieftin si sa platesti cand s-o nimeri, asa ca esti la cheremul cosntructorului.

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii Albert

Și mie mi se pare ca se mișcă foarte lent. Se chinuie de o lună de zile se dezgroape placa de beton și pentru asta au mai și defrișat și închis tot.

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii andreiiul

Din ce am mai observat prin sector, cam acesta este ritmul lucrarilor contractate de PS4. Pt ei ramane un etalon Pajasul Unirii (dvpd al ritmului de lucru), desi acolo nu au facut mare lucru (schimbat strat covor asfaltic, inchis unele fisurii si montat multa tabla).
Din pacate, in afara faptului ca vor fi 4 etape intinse pe 2 ani, nu avem un comunicat clar cu durata fiecarei etape.
Acum ori constructorul munceste pt cat este platit, ori nu are personal destul (parca antreprenorul este Erbasu asociat cu alte firme, Erbasu care are destule lucrari in desfasurare).

Dar daca privim si partea buna, mai bine lent si bine decat repede si prost ca multe din lucrarile PS3.

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii Ony_x

Vad ca foreaza piloni pentru ramforsarea malurilor, probabil ca ei cred ca exista riscul ca in momentul indepartarii planseului vechi malurile de sub planseu sa se deplaseze. Probabil ca acesti stalpi forati vor sustine si suportii viitorului planseu. Chiar sunt curios sa vad cum arata malurile actuale de sub planseu. Aproape sigur vor trebui refacute si alea. Din cate stiu in perioada construirii M2, nu sa executat la planseu decat scurtarea lui, partea dintre piata Natiunii si Unirii fiind indepartata. Poate colegul nostru subway guru care a lucrat atunci la santierul M2 ar putea sa ne ofere informatii suplimentare.

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii Luca M.

Subway Guru din pacate nu mai poate sa ne ofere informatii.

Re: Consolidarea infrastructurii Pieței Unirii Ony_x

Imi pare rau, nu am stiut ce sa intamplat... Desi a fost postat pe forum cumva nu am vazut acel post. Condoleante si din partea mea familiei domnului inginer Sorin Calinescu, pe care noi il cunosteam aici pe forum ca "subway guru". Sunt asa de trist sa aflu ca dansul sa stins din viata...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 18

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”