Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)Str. Nicolae Teclu (FINALIZAT august 2025)

Topic: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu

21 posts, 7413 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu shoppy

PinkyHog wrote here:
13 decembrie 2024
Doua cupoane de sina pe bucatica asta? :)

Daca lungimea lucrarii nu este multiplu de lungimea cuponului, tot iti iese undeva un cupon de legatura mai scurt.

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu Adrian Rosca

Conform proiectului de buget al PMB pe anul 2025, pentru proiectul "Modernizare linia acces Depou Titan pe strada Nicolae Teclu HCGMB nr. 374/29.07.2022" urmeaza sa fie alocata o suma de 7,3 milioane lei.

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu Misiekwas

O întrebare: au terminat lucrarea? Ce se întâmplă acolo?

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu MIHAI_TB_10

Acum câteva luni de zile se spunea că linia va urma să fie recepționată în curând, ultima oară când am trecut eu pe acolo era cam finalizată în proporție aproximativă de 80-90% și majoritatea stâlpilor erau deja schimbați cu cei noi, ei bine asta a fost acuma câteva luni în urmă, poate voi mai merge eu să văd cum au mai avansat lucrările.

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu BIGRED1984

Sina era gata, nu stiu daca si receptionata, cert este ca banda de masini e vopsita cu alb, deci final si in trafic, nu mai este sens unic pe acolo.
Spre Ikea a ramas doar peste sina tramvai, acolo era cumva gri inainte si se mai circula si pe stanga liniei, fiind mai larg.

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu andreiiul

Ieri am mers pe Teclu si lucrarile par gata, dar avand in vedere ideea modernizarii Depoului Titan, banuiesc ca nu se grabesc sa redeschida circulatia.
In schimb am ramas surpris  sa vad ca in mijlocul drumului, chiar inaintea intrarii principale in depuo, a aparut o insula de directionare a traficului auto doar catre linia spre Pallady.
Dupa interventiile lui Negoita asupra strazii puteai sa folosesti ambele linii catre Pallady, acum tot traficul auto este limitat la o banda.
Iar o chestie ciudata, linia catre a doua intrare in depou a ramas pavata cu pietre si trebuie sa reduci mult viteza pt a traversa. Aceasta bucata de ce nu a fost inclusa in modernizare?
1. Zona unde a aparut insula
2. Zona ramasa ca in poza, pavata cu pietre
IMG_20250726_163158.jpg (1.63 MB; downloaded 868 times)

Re: DISCUŢII - Lucrări Str. Nicolae Teclu Octav

Este posibil ca acea porțiune să fie înlocuită odată cu modernizarea depoului

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Str. Nicolae Teclu (FINALIZAT august 2025)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463968 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”