Topic: Discuții după inaugurarea pasajului
1568 posts, 448635 views
📖 Pagination options
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
MIHAI_TB_10
Și cu stația de tramvai ce vor face cu ea o lasă așa în paragină sau o reface și pe aia odată cu pasajul?
V2A wrote here:Pasajul Basarab – după 14 ani, deblocăm recepția finală.
Am semnat un acord cu constructorul care permite, în sfârșit, preluarea oficială de către Primărie. Asta înseamnă că putem interveni legal pentru întreținere, curățenie și reparații.
🚧 Ce urmează:
• Refacem betonul și rosturile de dilatație
• Înlocuim aparatele de reazem
• Asfaltăm pasajul și rampele
• Curățăm și vopsim elementele metalice
• Modernizăm sistemul de drenaj
Pasajul a fost expertizat recent. Știm ce e de făcut și începem.
Sursa: Facebook/Stelian Bujduveanu
Și cu stația de tramvai ce vor face cu ea o lasă așa în paragină sau o reface și pe aia odată cu pasajul?
-
- survola
-
Posted:
-
-
- Aron
-
Posted:
-
Re: Discuții după inaugurarea pasajului
Aron
De acord cu toate punctele in care trebuie intervenit INAFARA de covorul asfaltic. Nu stiu de ce au luat in calcul refacerea covorului asfaltic. Cred ca e singurul din Ro care a rezistat si este aproape impecabil dupa 14 ani. Mie ca daca il schimba dupa prima iarna o sa fie toata bombardata...
De acord cu toate punctele in care trebuie intervenit INAFARA de covorul asfaltic. Nu stiu de ce au luat in calcul refacerea covorului asfaltic. Cred ca e singurul din Ro care a rezistat si este aproape impecabil dupa 14 ani. Mie ca daca il schimba dupa prima iarna o sa fie toata bombardata...
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Asfaltul este valurit si cu gropi pe rampa de urcare de pe Grivita.
Ce "aparate de reazem" se inlocuiesc?
Dar partile de zidarie, mai precis pilonul, nu se revopsesc?!? (sau respoiesc)
Asfaltul este valurit si cu gropi pe rampa de urcare de pe Grivita.
Ce "aparate de reazem" se inlocuiesc?
Dar partile de zidarie, mai precis pilonul, nu se revopsesc?!? (sau respoiesc)
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Chiar scrisesem la alt subiect că în perioada aceea s-au făcut cele mai calitative asfaltări care au rezistat cu brio și la caniculă sub greutatea mașinilor grele și nu au avut parte nici de gropi. Mi-e frică de ce va ieși după asfaltare, ce se toarnă acum nu rezistă 3 luni fără să se vălurească și după prima iarnă e plin de gropi.
Aron wrote here:
Chiar scrisesem la alt subiect că în perioada aceea s-au făcut cele mai calitative asfaltări care au rezistat cu brio și la caniculă sub greutatea mașinilor grele și nu au avut parte nici de gropi. Mi-e frică de ce va ieși după asfaltare, ce se toarnă acum nu rezistă 3 luni fără să se vălurească și după prima iarnă e plin de gropi.
-
- cris_m
-
Posted:
-
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Care sunt strazile alea reasfaltate si care "s-au umplut de gropi dupa prima iarna"?
Care sunt strazile alea reasfaltate si care "s-au umplut de gropi dupa prima iarna"?
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
De exemplu, bulevardul Nicolae Grigorescu, a fost asfaltat complet acum niste ani, dupa prima iarna erau deja cratere... Acum nici nu mai zic, am pus si niste poze cu statiile de la Titan si Policlinica, aratau ca dupa razboi prin martie-aprilie.
De exemplu, bulevardul Nicolae Grigorescu, a fost asfaltat complet acum niste ani, dupa prima iarna erau deja cratere... Acum nici nu mai zic, am pus si niste poze cu statiile de la Titan si Policlinica, aratau ca dupa razboi prin martie-aprilie.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Am raschetat o creasta din aia de asfalt cu o masina mai joasa... asa la milimetru cat sa nu pot sa ma plang serios la primarie.
Am raschetat o creasta din aia de asfalt cu o masina mai joasa... asa la milimetru cat sa nu pot sa ma plang serios la primarie.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Spune si unde anume, ca pasajul este mare si are mai multe rampe.
Spune si unde anume, ca pasajul este mare si are mai multe rampe.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
In statia RATB Postavaru, sens spre sud. Nu pe pasaj, ci pe bulevard. Aproximativ N Grigorescu 45~47
In statia RATB Postavaru, sens spre sud. Nu pe pasaj, ci pe bulevard. Aproximativ N Grigorescu 45~47
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
O sesizare primita pe e-mail. Petentul a trimis-o mai multor autoritati, precum si la presa.
O sesizare primita pe e-mail. Petentul a trimis-o mai multor autoritati, precum si la presa.
sesizare lifturi pasaj pod basarab.jpeg (172.65 KB; downloaded 312 times)
📖 Pagination options