Topic: Accidente / incidente
5703 posts, 1882020 views
📖 Pagination options
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Gabyyyyyy9001
De bine ce a revenit vagonul 337, astăzi s a ales cu pantograful rupt la Valea Cascadelor !
De bine ce a revenit vagonul 337, astăzi s a ales cu pantograful rupt la Valea Cascadelor !
IMG_2834.jpeg (416.09 KB; downloaded 3799 times)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Fotografia care incalca punctul II.5 din regulament a fost stearsa. Esti binevenit sa o editezi in consecinta si sa o repostezi.
Fotografia care incalca punctul II.5 din regulament a fost stearsa. Esti binevenit sa o editezi in consecinta si sa o repostezi.
-
- valy
-
Posted:
-
valy
Nu știu dacă e topicul potrivit, dar nu e tensiune in rețea pe Șoseaua Cotroceni.
Nu știu dacă e topicul potrivit, dar nu e tensiune in rețea pe Șoseaua Cotroceni.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
-
- MateiTramspotter
-
Posted:
-
MateiTramspotter
Aseară pe Bulevardul Pache Protopopescu.
Poză cu caracter informativ.
Aseară pe Bulevardul Pache Protopopescu.
Poză cu caracter informativ.
IMG_20250707_205934.jpg (1.61 MB; downloaded 2077 times)
- rosetti61
-
Posted:
-
-
- DenisM017
-
Posted:
-
DenisM017
Unele vehicule de pe liniile 1, 4, 10, 40, 55, 69, 70, 79, 85 și 86 sunt blocate și la această oră din cauza copacului căzut.
Unele vehicule de pe liniile 1, 4, 10, 40, 55, 69, 70, 79, 85 și 86 sunt blocate și la această oră din cauza copacului căzut.
- deprodio
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
deprodio wrote here:În cel mai rău caz, 6574
A mai luat foc un Otokar pe 323. Cred că e vorba de 6274.
-
- STB6228
-
Posted:
-
STB6228
De curiozitate, incendiul a fost grav sau ușor?
deprodio wrote here:
A mai luat foc un Otokar pe 323.
- georgica2704
-
Posted:
-
- deprodio
-
Posted:
-
deprodio
Am văzut o filmare pe fb cum ieșea fum din spate.
STB6228 wrote here:deprodio wrote here:
A mai luat foc un Otokar pe 323.
Am văzut o filmare pe fb cum ieșea fum din spate.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Ok. Mai întreb odată, având în vedere că mașinile au 6 spre 7 ani. Probabil 500.000 km. Încep ca piedone cu uleiul : s-a efectuat mentenanța în mod corect ? Au fost efectuate verificările? Acestea sunt mașini cu DPF. A fost curățat spațiul motor? Dacă luau foc în primii 2 ani era ceva, dar deja au trecut 500.000 km peste ele, timp în care trebuiau verificate diverse. Am citit prin presă că mentenanța oferită nu a fost corectă, s-au făcut cârpeli...de către Otokar sau STB ?
Ok. Mai întreb odată, având în vedere că mașinile au 6 spre 7 ani. Probabil 500.000 km. Încep ca piedone cu uleiul : s-a efectuat mentenanța în mod corect ? Au fost efectuate verificările? Acestea sunt mașini cu DPF. A fost curățat spațiul motor? Dacă luau foc în primii 2 ani era ceva, dar deja au trecut 500.000 km peste ele, timp în care trebuiau verificate diverse. Am citit prin presă că mentenanța oferită nu a fost corectă, s-au făcut cârpeli...de către Otokar sau STB ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination