Topic: Discuții diverse despre transportul în comun
2521 posts, 794828 views
📖 Pagination options
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse despre transportul în comun
Cezar210
Mai ales că acolo ar fi ceva mai ușor având și macazurile actuale ale lui 11, cel puțin 1/10 și 25 pot fi deviate prin Ferentari, 47 nu știu dacă ar merita un așa ocol.
sorin.niculescu_ wrote here:
Așa cum se va întâmpla în acest weekend cu 25 și 41, nu pot să devieze/suspende pentru un weekend și tramvaiele din zona Trafic Greu ca să asfalteze respectiva încrucișare?
Mai ales că acolo ar fi ceva mai ușor având și macazurile actuale ale lui 11, cel puțin 1/10 și 25 pot fi deviate prin Ferentari, 47 nu știu dacă ar merita un așa ocol.
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
47 deviat la gara Basarab sau depoul militari...
47 deviat la gara Basarab sau depoul militari...
- jiko_adiz
-
Posted:
-
jiko_adiz
23 intre Vitan și Faur sau Șură Mare prin Filaret.
32 Ghencea- Dep Alexandria
Cezar210 wrote here:sorin.niculescu_ wrote here:
Așa cum se va întâmpla în acest weekend cu 25 și 41, nu pot să devieze/suspende pentru un weekend și tramvaiele din zona Trafic Greu ca să asfalteze respectiva încrucișare?
23 intre Vitan și Faur sau Șură Mare prin Filaret.
32 Ghencea- Dep Alexandria
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Mai degraba as vedea 1/10/25 prin Ferentari, 47 intre Ghencea si Gara Basarab, 11 prin traseul pre 2022, 32 deviat din 11 Iunie la Piata Unirii iar 32 la zețari.
Mai degraba as vedea 1/10/25 prin Ferentari, 47 intre Ghencea si Gara Basarab, 11 prin traseul pre 2022, 32 deviat din 11 Iunie la Piata Unirii iar 32 la zețari.
- jiko_adiz
-
Posted:
-
jiko_adiz
Nu uita ca nu se poate merge la macaz
Ai zis 32 in loc de 23 și nu are sens ca dublează.
Nu uita ca nu se poate merge la macaz
Ai zis 32 in loc de 23 și nu are sens ca dublează.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Ma refeream ca 32 sa mearga de la Depoul Alexandria la Zetari, iar 23 de la Faur la Unirii, astfel incat sa formeze o legatura cu o linie 632 intre Unirii si Piata Rahova.
Ma refeream ca 32 sa mearga de la Depoul Alexandria la Zetari, iar 23 de la Faur la Unirii, astfel incat sa formeze o legatura cu o linie 632 intre Unirii si Piata Rahova.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Am văzut un autobuz cu indicativul 630 în data de 12 iulie care a oprit în fosta stație a lui 182, „Dr. Felix”, pe sensul către Gara Basarab. Afișajele arătau traseul Palatul Național al Copiilor -> Polizu. Știe cineva de ce a existat și care a fost traseul detaliat al acesteia?
Am văzut un autobuz cu indicativul 630 în data de 12 iulie care a oprit în fosta stație a lui 182, „Dr. Felix”, pe sensul către Gara Basarab. Afișajele arătau traseul Palatul Național al Copiilor -> Polizu. Știe cineva de ce a existat și care a fost traseul detaliat al acesteia?
- STB738
-
Posted:
-
STB738
O fi fost vreun eveniment. Se mai înființează linii de astea când este vreun eveniment. Cum a fost și vara trecuta, 383 și 471. Ai o poza cu acea linie sa ne dam seama mai bine?
O fi fost vreun eveniment. Se mai înființează linii de astea când este vreun eveniment. Cum a fost și vara trecuta, 383 și 471. Ai o poza cu acea linie sa ne dam seama mai bine?
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Eu l-am văzut pe 15 iulie pe 6406 în intersecția Cantemir x Mărășești, către Piața Unirii, afișând 630. Din păcate nu am putut vedea decât afișajul din spate.
Eu l-am văzut pe 15 iulie pe 6406 în intersecția Cantemir x Mărășești, către Piața Unirii, afișând 630. Din păcate nu am putut vedea decât afișajul din spate.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Cel mai probabil sunt autobuze inchiriate de diferite scoli sau institutii.
Cel mai probabil sunt autobuze inchiriate de diferite scoli sau institutii.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
@STB738 din păcate, nu am apucat să-l imortalizez, întrucât l-am văzut în grabă.
@STB738 din păcate, nu am apucat să-l imortalizez, întrucât l-am văzut în grabă.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Sursa: Facebook/Stelian Bujduveanu
🚋 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐮𝐥 𝐬𝐞 𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐢̂𝐧 𝐦𝐢𝐬̦𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐛𝐚𝐧𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐢: 𝟑𝟖𝟓 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐮𝐫𝐛𝐚𝐧𝐚̌
✅ Intrăm la vot în şedințǎ de CGMB, 30 iulie, cu proiecte strategice pentru modernizarea transportului public din București. Investițiile vizează infrastructura, flota și conectivitatea:
📍 63 tramvaie de 36 metri – pentru un transport mai rapid și mai confortabil
📍 100 troleibuze articulate, de 18 metri şi scǎpǎm de toate cele vechi 👋
📍 Extinderea rețelei de tramvai pe artera de circulație Prelungirea Ghencea și 16 tramvaie de 36 metri dedicate
📍 Reabilitarea a 50 km de linii de tramvai – pentru siguranță şi pentru mai puțin zgomot
📍 Modernizarea completă a depourilor Titan și Colentina – pentru întreținere modernă
♻️ Cu aceste proiecte, rezolvăm lucruri concrete: mijloace de transport noi, infrastructură modernizată și legături mai bune între cartiere. Pe bani europeni 💶
🔗 Linia de finanțare: Programul Regional București–Ilfov 2021–2027, Prioritatea 4 – Mobilitate urbană sustenabilă.
Sursa: Facebook/Stelian Bujduveanu
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Credeam că Bujduveanu nu blufează ca antecesorii, dar se dovedește ca m-am înșelat...amarnic!
Credeam că Bujduveanu nu blufează ca antecesorii, dar se dovedește ca m-am înșelat...amarnic!
-
- Albert
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination