Regiunile RomânieiMaramureșJudețul MaramureșTransportul în comun din municipiul Baia Mare (URBIS)

Topic: Troleibuzele Urbis - generalități

20 posts, 19591 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Troleibuzele Urbis Baia Mare david.89

Eu personal consider că e mai practic așa din două bucăți pentru că, dacă se întâmplă o daună la unul din parbrize se schimbă doar aceea parte deci, costuri mai mici. Arată mai inestetic așa puțin dar e mai puțin important acest aspect!

Re: Troleibuzele Urbis Baia Mare Stefan_79

Este și inestetic și obturează și vizibilitatea șoferului, am observat asta la toate autobuzele/troleibuzele cu parbrize din două foi.

Re: Troleibuzele Urbis Baia Mare david.89

Cercetând puțin aspectul ăsta la generația aceasta a-IV, cam peste tot autobuzele/troleibuzele sunt cu parbriz dintr-o singură bucată, doar în Polonia am mai văzut cu parbriz din două bucăți. În schimb la generația a-III parbrizul în două bucăți e ceva mai popular. Putem doar presupune că societățile de transport le configurează în felul ăsta!

Re: Troleibuzele Urbis Baia Mare Nenea_titi

Cred că este mai ieftin din două foi.
Oricum în Polonia se practică parbrizul din două foi. Dar dacă ne amintim...și DAC avea din două foi...

Re: Troleibuzele Urbis Baia Mare shoppy

Categoric prețul crește odată cu suprafața și o foaie mare este mai scumpă decât două jumătăți, și dacă se sparge o jumătate trebuie înlocuită doar ea, nu tot.

Re: Troleibuzele Solaris Trollino 18M david.89

Trecutul (Volvo B10M), prezentul (Solaris Trollino 12 Skoda) și viitorul (Solaris Trollino 18 Medcom)!
20250919_094826.jpg (1.13 MB; downloaded 360 times)

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Baia Mare (URBIS)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”