Topic: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport
1125 posts, 417477 views
📖 Pagination options
- TTony
-
Posted:
-
Re: V3A-2010-CA
TTony
Puțin off-topic, despre care site este vorba? InfoTB? Cum de se vede că este în depou?
Gabyyyyyy9001 wrote here:
Ce se întâmplă cu 337, că nu l-am mai văzut, nici în 10, nici în 25, și din ce am văzut pe site-ul celor de la Thoreb se află în Depoul Alexandria
Puțin off-topic, despre care site este vorba? InfoTB? Cum de se vede că este în depou?
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport
Gabyyyyyy9001
Acesta este site-ul de care vorbesc
Acesta este site-ul de care vorbesc
IMG_2495.png (1.89 MB; downloaded 2980 times)
-
- moonteanu
-
Posted:
-
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Și să înțeleg că este un site intern care este folosit de....cine? Oferă foarte puține informații, dispecerii nu văd cum ar putea să o folosească eficient. De asemenea, de ce nu apar toate mijloacele de transport, în afară de acele câteva tramvaie?
Și să înțeleg că este un site intern care este folosit de....cine? Oferă foarte puține informații, dispecerii nu văd cum ar putea să o folosească eficient. De asemenea, de ce nu apar toate mijloacele de transport, în afară de acele câteva tramvaie?
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Eu cand am cautat site Thoreb mi-a dat versiunea tram si una unde cerea log in.
Eu cand am cautat site Thoreb mi-a dat versiunea tram si una unde cerea log in.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Autobuzul 6671, pe linia 282 acum, nu apare in aplicația Info TB.
Autobuzul 6671, pe linia 282 acum, nu apare in aplicația Info TB.
- vl273
-
Posted:
-
vl273
De fapt, la aceasta ora nu apare pe harta niciun tramvai Imperio, troleibuz Solaris sau autobuz Otokar/MB Hybrid
De fapt, la aceasta ora nu apare pe harta niciun tramvai Imperio, troleibuz Solaris sau autobuz Otokar/MB Hybrid
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
La mine, cel putin, apar pr liniile cu Imperio (1,10,32) toate tramvaiele de pe traseu.
La mine, cel putin, apar pr liniile cu Imperio (1,10,32) toate tramvaiele de pe traseu.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Acum iar nu apar tramvaiele Astra Imperio. Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu aplicatia.
Acum iar nu apar tramvaiele Astra Imperio. Nu stiu ce se intampla in ultimul timp cu aplicatia.
-
- AndreiV
-
Posted:
-
AndreiV
La cum arată acești timpi, nu cred că doar Imperio nu apar...
Nici 138 nu apare pe linia 10, de exemplu, și înăuntru funcționează atât display-urile de la mijloc, cât și cel Bustec din față.
La cum arată acești timpi, nu cred că doar Imperio nu apar...
Nici 138 nu apare pe linia 10, de exemplu, și înăuntru funcționează atât display-urile de la mijloc, cât și cel Bustec din față.
Screenshot_20250616_081620_Info TB.png (265.35 KB; downloaded 1954 times)
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
În general, când dispar vehicule din aplicație, dispar deodată toate cele care folosesc computere de bord Thoreb. Deci deși nu cunosc exact cauza, e sigur o problemă ori cu infrastructura care susține funcționarea serviciilor Thoreb în cadrul STB, ori o problemă cu integrarea dintre acestea și InfoTB.
Mai mult ca sigur aspectele respective sunt agravate de lipsa unei monitorizări proactive a performanței acestor sisteme și a integrării dintre ele.
În general, când dispar vehicule din aplicație, dispar deodată toate cele care folosesc computere de bord Thoreb. Deci deși nu cunosc exact cauza, e sigur o problemă ori cu infrastructura care susține funcționarea serviciilor Thoreb în cadrul STB, ori o problemă cu integrarea dintre acestea și InfoTB.
Mai mult ca sigur aspectele respective sunt agravate de lipsa unei monitorizări proactive a performanței acestor sisteme și a integrării dintre ele.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
La acest moment, Astra nu apar pe aplicatie... Nu e normal ca STB sa nu ia deloc masuri, in conditiile in care astfel de blocaje s-au petrecut de mai multe ori.
La acest moment, Astra nu apar pe aplicatie... Nu e normal ca STB sa nu ia deloc masuri, in conditiile in care astfel de blocaje s-au petrecut de mai multe ori.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
Niciun vehicul de la Otokar încolo nu apare.
Niciun vehicul de la Otokar încolo nu apare.
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Au fost probleme cu toate vehiculele cu computer de bord Thoreb, așa cum se întâmplă de fiecare dată, iar suplimentar, majoritatea aveau probleme și cu afișajele, circulând cu ele oprite sau setate pe //.
Au fost probleme cu toate vehiculele cu computer de bord Thoreb, așa cum se întâmplă de fiecare dată, iar suplimentar, majoritatea aveau probleme și cu afișajele, circulând cu ele oprite sau setate pe //.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination