Topic: Știri, noutăți, perspective
98 posts, 41795 views
📖 Pagination options
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
ghermanlucadanny
Link: Graiul Maramureșului
27.03.2025
Autobuzele din Baia Mare vor fi monitorizate video.
27.03.2025
IMG_1274.JPEG (1.69 MB; downloaded 2223 times)
IMG_1273.JPEG (1.68 MB; downloaded 2223 times)
IMG_1276.JPEG (1.96 MB; downloaded 2223 times)
- david.89
-
Posted:
-
Re: Știri, noutăți, perspective
david.89
Salutare! Bănuiesc că, doar autobuzele Solaris albe cumpărate de noi plus, troleibuzele Solaris vor beneficia de această implementare nu? Nu mă aștept să se implementeze aceste camere pe autobuze fabricație mai veche de 2010 care, într-un an maxim doi va exista marea posibilitate să fie retrase de exemplu, Mercedes-urile sau Solaris-urile roșii luate second din Elveția.
Salutare! Bănuiesc că, doar autobuzele Solaris albe cumpărate de noi plus, troleibuzele Solaris vor beneficia de această implementare nu? Nu mă aștept să se implementeze aceste camere pe autobuze fabricație mai veche de 2010 care, într-un an maxim doi va exista marea posibilitate să fie retrase de exemplu, Mercedes-urile sau Solaris-urile roșii luate second din Elveția.
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
Link: 2mnews
CONTRACT - În Baia Mare, contract de 3,5 milioane de lei, sublicitat cu 42% (!), pentru alimentarea cu energie a 17 stații de reîncărcare a autobuzelor electrice.
Link: 2mnews
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
Știri, noutăți, perspective
ghermanlucadanny
Link: Urbis Baia Mare
Vanzare autobuze Mercedes Conecto și Solaris
SC URBIS SA, cu sediul in Baia Mare, str. 8 Martie nr.3, tel. 0262.213841, vinde prin licitatie publica 5 (cinci) autobuze urbane solo – complete, marca Mercedes Conecto si Solaris, scoase din uz, in vederea dezmembrarii.
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
Achiziție autobuz urban nou
ghermanlucadanny
URBIS Baia Mare a lansat o licitație pentru achiziționarea unui autobuz urban nou, cu minimum 27 de locuri și rampă pentru persoane cu dizabilități, norma de poluare Euro 6. Bugetul alocat este de 430.000 RON, provenind din categoria „Alte fonduri”.
Link E-licitație: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/s ... 00226771
URBIS Baia Mare a lansat o licitație pentru achiziționarea unui autobuz urban nou, cu minimum 27 de locuri și rampă pentru persoane cu dizabilități, norma de poluare Euro 6. Bugetul alocat este de 430.000 RON, provenind din categoria „Alte fonduri”.
Link E-licitație: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/s ... 00226771
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Deci astia lanseaza o licitatie pentru un singur autobuz diesel (fix unul - de ce?).
Unicul ofertant e un anonim care suna de parca va oferi un autobuz electric luat de pe Ali Express.
Tare curios sunt cum va decurge licitatia asta.
Deci astia lanseaza o licitatie pentru un singur autobuz diesel (fix unul - de ce?).
Unicul ofertant e un anonim care suna de parca va oferi un autobuz electric luat de pe Ali Express.
Tare curios sunt cum va decurge licitatia asta.
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
Probleme cu scandalagiii din mijloacele de transport în comun din Baia Mare!
Primăria se loveşte de o problemă sesizată tot mai des de băimăreni. Este vorba despre cei care călătoresc pe mijloacele de transport în comun fără bilet şi fac scandal.
Administraţia publică locală s-a întâlnit cu toţi cei implicaţi şi a dezbătut şi acest aspect care creează disconfort în transportul public.
„O problemă pentru care ne străduim să găsim soluții, împreună cu partenerii noștri de la Poliție și Jandarmerie, o reprezintă siguranța cetățenilor în mijloacele de transport public. Am primit numeroase sesizări despre indivizi care circulă fără bilet, care provoacă distrugeri, amenință călătorii sau șoferii și, în general, creează un mediu ostil. Nu vom accepta astfel de comportamente și îmi asum să găsim soluții pentru a le combate!”, a spus primarul Doru Dăncuş.
Rezolvarea acestei probleme este cu atât mai importantă cu cât noile mijloace de transport în comun (autobuze electrice şi troleibuze) urmează să intre în funcţiune în curând, iar dotările lor sunt de ultimă generaţie, aşa că nu ar dori nimeni ca unii certaţi cu simţul civic să le distrugă.
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
Contractul a fost semnat pe 31 iulie cu PACIFIC ELECTRIC BUS, valoarea totală a acestuia fiind de 429.950 RON.
Contractul a fost semnat pe 31 iulie cu PACIFIC ELECTRIC BUS, valoarea totală a acestuia fiind de 429.950 RON.
- david.89
-
Posted:
-
david.89
Am găsit o firmă cu această denumire cu sediul la București care însă, vinde microbuze Mercedes Sprinter deci nu știu dacă e vorba de aceeași firmă dar, denumirea e identică. În același timp mi-am adus aminte faptul că Urbis și primăria au promis că,vor cumpără și un microbuz nou destinat traseului ce duce în Valea Roșie și parcă era făcută o licitație și in acest sens! Greu de crezut că, vorbim de aceași licitație în momentul de față dar, la această licitație valoarea sumei alocată nu permite cumpărarea unui autobuz urban nou adică suma e prea mică. Mai degrabă cumperi un microbuz de capacitate mai mare, cum sunt de exemplu Iveco-urile de la Cluj carosate de Feniksbus care, au parcă 33 de locuri deci s-ar încadra în cadrul acestei licitații!
Am găsit o firmă cu această denumire cu sediul la București care însă, vinde microbuze Mercedes Sprinter deci nu știu dacă e vorba de aceeași firmă dar, denumirea e identică. În același timp mi-am adus aminte faptul că Urbis și primăria au promis că,vor cumpără și un microbuz nou destinat traseului ce duce în Valea Roșie și parcă era făcută o licitație și in acest sens! Greu de crezut că, vorbim de aceași licitație în momentul de față dar, la această licitație valoarea sumei alocată nu permite cumpărarea unui autobuz urban nou adică suma e prea mică. Mai degrabă cumperi un microbuz de capacitate mai mare, cum sunt de exemplu Iveco-urile de la Cluj carosate de Feniksbus care, au parcă 33 de locuri deci s-ar încadra în cadrul acestei licitații!
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
Link: Facebook - Dancus Ioan Doru
Noile troleibuze și autobuze electrice intră de mâine pe traseu!
Începem săptămâna cu o nouă veste bună, pe care sunt convins că mulți dintre voi o așteptați. Începând de mâine, cele 11 autobuze electrice și 5 troleibuze pe care le-am achiziționat prin fonduri europene intră oficial în circulație pe traseele din municipiu.
Este un prim pas important pe care îl facem în acest demers de a reînnoi flota URBIS și de a vă oferi vouă, cetățenilor, un transport în comun modern, la standarde europene. Fiecare dintre noile autobuze și troleibuze este dotat cu aer condiționat, camere de supraveghere, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, monitoare LED și multe alte facilități.
Știu că e o veste care s-a lăsat așteptată destul de mult și vă mulțumesc pentru răbdare. După cum probabil știți, ne-am confruntat cu anumite întârzieri legate de infrastructura de încărcare. Le-am transmis însă tuturor celor responsabili că vreau ca totul să fie pregătit înainte de începerea noului an școlar și mă bucur că au înțeles mesajul meu și s-au conformat.
Avem încă mult de muncit și multe de făcut. Unele demersuri durează mai puțin, altele mai mult, dar fiecare pas pe care îl facem pentru Baia Mare și pentru băimăreni va avea rezultate!
Link: Facebook - Dancus Ioan Doru
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
Vanzare autobuze
SC URBIS SA, cu sediul în Baia Mare, str. 8 Martie nr. 3, tel. 0262 213 841, vinde prin licitație publică 7 (șapte) autobuze urbane, marca Mercedes Conecto, Solaris și NAW, scoase din uz, în vederea dezmembrării.
-
- ghermanlucadanny
-
Posted:
-
ghermanlucadanny
BM 0006 este păstrat la muzeu.
BM 0006 este păstrat la muzeu.
Vanzare 3 troleibuze articulate VOLVO, pentru dezmembrare
SC URBIS SA, cu sediul in Baia Mare, str. 8 Martie nr.3, tel. 0262.213841, vinde prin licitatie publica 3 (trei) troleibuze articulate, marca VOLVO, scoase din uz, in vederea dezmembrarii.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Baia Mare (URBIS)
•
Choose destination