MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII PSS 1 Mai

179 posts, 29751 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 13

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII PSS 1 Mai Adrian Rosca

Redarea circulatiei la suprafata e ultima lor preocupare. Pana la urma, proiectul e design&build, asa ca antreprenorul va decide cum va executa lucrarile.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai shoppy

Acea macara/foreza s-a mutat din pozitia unde a fost fotografiata deci se progreseaza, nu am inteles insa la ce ajuta acele forari, s-au facut si la Pajura in prima luna a santierului.

Acea foreza a terminat treaba si a plecat, avem o singur echipa cu un "buldo-excavator" care lucreaza luni-vineri la turnarea grinzii de ghidaj, mai sunt 2 excavatoare Verta Tel care mai mult stau decat lucreaza la utilitati.

Re: FOTO/VIDEO PSS 1 Mai shoppy

Se pare ca lucrul la grinda de ghidaj a fost intrerupt, pe santier este un singur excavator care se pare ca lucreaza la devierea termoficarii, s-au livrat prefabricate din beton pentru canivou, rulourile acelea verzi nu stiu ce sunt.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai andreiiul

Acelea sunt segmente de tuburi din polimer de beton pt canalizare.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai orex

După cum arata sunt PAFSIN-uri/GRP, non circulare, din fibră de sticlă continuă, mărunțită umplută cu rășină, utilizate pentru reabilitarea canalizărilor vechi.
Ies așa ”turtite” întrucât sunt produse folosind o tehnologie de înfășurare a filamentului. Fibrele de sticlă continue și mărunțite sunt umplute cu rășină și înfășurate pe o mandrină rotativă necirculară într-un proces controlat. Folosind această tehnologie, este creat un laminat foarte dens care maximizează contribuția celor 3(trei) materii prime de bază: fibre de sticlă, rășină și nisip.

Excavatorul a sapat o ditamai groapa in fata blocului P, in rest mi-am amintit ca pe acolo mai trece si LES-ul de 110 pentru statia Bucuresti Calatori(bine, Inginer Z... cumva), deci canivoul poate fi si pentru asta nu doar termoficare.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai zinho95

Se modifica devierile de trafic din zona. Dinspre santier spre clabucet au aparut doua benzi trasate. In spatele benzinariei Mol s-a schimbat sensul de circulatie. Acum traficul este blocat in aceasta zona.
IMG_2250.jpeg (1.7 MB; downloaded 1463 times)
IMG_2248.jpg (1.64 MB; downloaded 1435 times)
IMG_2247.jpg (1.65 MB; downloaded 1435 times)

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai punmeister

Da, aici are legatura cu modernizarea liniei de pe Expoziției.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai zinho95

Marcajul indica mutarea traficului dinspre Podul Constanta spre 1 Mai, adica devierea de pe Carparti, Mircesti, Clabucet.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai Costin

@zinho95 fotografiile care nu respectau punctul II.5 din regulament au fost editate astfel incat sa fie regulamentare. La urmatoarele abateri, ele vor fi sterse. Multumim pentru intelegere.

Putul lui Craciun apare blocata pe GMaps si Waze, deci traficul este deviat pe Dornei ca sa lucreze la sina de tramvai.

Progres foarte mic la utilitati si cam atat.

Re: DISCUȚII PSS 1 Mai satanistu

Desi e putin off-topic pentru subiect, am mai vorbit si intrebat in legatura cu TBM-ul, mi-au zis ca mai e o gramada pana ajunge la statia Aeroport Baneasa, ca dovada ca s-au apucat sa toarne plafonul peste nivelul peronului...

Go to page:  1  ... 2 3 4 5 6 7 8  ... 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”