MetrouReţeaua de metrou din Bucureşti

Topic: Stația Tineretului

39 posts, 9008 views

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Re: Stația Tineretului Adrian Rosca

Pe vremea lui Ceasca nu astea erau problemele, era suficient sa dea din mana si cadeau cartiere intregi. Mai degraba a fost vorba de "ieconomii", o solutie tehnica mai complicata insemnand si costuri mai mari.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stația Tineretului sab

Pai a construit structura, deci s-au cheltuit destui bani. Mai ramaneau finisajele si gaurile... Eu zic ca nu era mare trafic acolo, nefiind decat cateva blocuri si alea doar ca sa nu se vada casele din spate.
La liceu accesul pica fix in curtea liceului, pe terenurile de sport.
Screenshot 2025-06-04 213531.png (843.35 KB; downloaded 1441 times)
Screenshot 2025-06-04 213739.png (412.26 KB; downloaded 1439 times)

Re: Stația Tineretului Adrian Rosca

Ma refeream la subtraversare.

• sab
  • Posted:
  •  

Posibil si asta, zona fiind stiuta ca una joasa, cu probleme de canalizare. Totusi in proiect a existat, deci s-au gandit initial la o solutie, altfel nu aparea in Almanah.

Re: Stația Tineretului shoppy

La faza de proiect se faceau multe lucruri bune si dupaia se taia din ele de dragul nebuniilor cuplului impuscatilor.

• sab
  • Posted:
  •  

Statia devine alba...
20250607_143334.jpg (1.47 MB; downloaded 1171 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Nu cred ca vom mai vedea vreodată plăcile galbene repuse pe poziție. Cel puțin nu prea curând, vad ca au dispărut cu totul suporții în unele zone.
20260419_103250.jpg (1.92 MB; downloaded 577 times)
20260419_103304.jpg (1.98 MB; downloaded 577 times)

Re: Stația Tineretului BIGRED1984

Curge apa la Tineretului ca niciodata, zici ca e la Romana. Eu mi-am luat gandul de la ceva frumos la metrou, nici macar nu cred ca-s scumpe, sunt doar niste table vopsite.

Re: Stația Tineretului punmeister

7 lei amirite?

• sab
  • Posted:
  •  

Eu m-as bucura sa facă ceva sa rezolve infiltratiile, însă sunt șanse mici. Asa se lucra pe vremea impuscatului, cu forța de muncă necalificata, sa fie gata repede, nu neapărat bine. Iar efectele se vad în timp.

Re: Stația Tineretului shoppy

Pai si daca se rezolva toate problemele Neamul Metrorexilor la ce mai lucreaza?, asa azi se strica, maine carpim, poimaine iar se strica, ziua trece, leafa merge.

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”