Topic: U-Bahn Sim Berlin - TS2009 (fostul Berliner U-Bahn V3)
48 posts, 17296 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
Re: U-Bahn Sim Berlin - TS2009 (fostul Berliner U-Bahn V3)
punmeister
Pai ca noutati avem asa:
- U8 complet de la Wittenau pana la Hermannstraße, cu tot cu trafic
- U5 automatizat pe traseul Hauptbahnhof - Alexanderplatz
- U55 automatizat intre Politehnica (pardon, Urban Tech Republic/TXL) si Turmstraße.
- Clasele D/DL remodelate complet
- Sunete noi pentru ramele IK
- Cabina noua pentru ramele H95.
Plus alte chestii care imi scapa.
Pai ca noutati avem asa:
- U8 complet de la Wittenau pana la Hermannstraße, cu tot cu trafic
- U5 automatizat pe traseul Hauptbahnhof - Alexanderplatz
- U55 automatizat intre Politehnica (pardon, Urban Tech Republic/TXL) si Turmstraße.
- Clasele D/DL remodelate complet
- Sunete noi pentru ramele IK
- Cabina noua pentru ramele H95.
Plus alte chestii care imi scapa.
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Ca noutăți notabile, U5 a început să fie extins, în acest moment fiind operațională între Hauptbahnhof și Frankfurter Allee. Planul este ca linia să fie dusă până la Biesdorf-Süd și din ce am văzut este prioritară în rândul băieților din echipă. Aici poate veni @punmeister cu mai multe amănunte.
În același timp se lucrează la revizuirea sunetelor motoarelor de pe ramele F-trifazate (F79.3-F92), în rest noutăți notabile în stadiu work-in-progress n-am mai văzut.
Ca planuri de viitor am avea U6 pe tronsonul cuprins între Alt-Mariendorf și Kurt-Schumacher-Platz, cu posibilitatea extinderii acesteia la Alt-Tegel. În același timp se are în vedere finalizarea tuturor variațiilor de trenuri D.
Se are în plan și refacția integrală a U7, dar și introducerea liniei U4, prima linie Kleinprofil pentru această rută cu tot cu materialul rulant aferent (A3L, HK, IK), însă toate acestea într-un orizont mai îndepărtat de timp.
Ca noutăți notabile, U5 a început să fie extins, în acest moment fiind operațională între Hauptbahnhof și Frankfurter Allee. Planul este ca linia să fie dusă până la Biesdorf-Süd și din ce am văzut este prioritară în rândul băieților din echipă. Aici poate veni @punmeister cu mai multe amănunte.
În același timp se lucrează la revizuirea sunetelor motoarelor de pe ramele F-trifazate (F79.3-F92), în rest noutăți notabile în stadiu work-in-progress n-am mai văzut.
Ca planuri de viitor am avea U6 pe tronsonul cuprins între Alt-Mariendorf și Kurt-Schumacher-Platz, cu posibilitatea extinderii acesteia la Alt-Tegel. În același timp se are în vedere finalizarea tuturor variațiilor de trenuri D.
Se are în plan și refacția integrală a U7, dar și introducerea liniei U4, prima linie Kleinprofil pentru această rută cu tot cu materialul rulant aferent (A3L, HK, IK), însă toate acestea într-un orizont mai îndepărtat de timp.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Din cate inteleg o sa dureze, avand in vedere ca toate asset-urile trebuiesc adaptate pentru a putea suporta si modul de suprafata.
In prezent, pe ruta de Großprofil Basis se foloseste un cer intunecat pentru a simula atmosfera din subteran (si implicit fiind o dependinta pentru asset-uri), lucru ce o sa fie schimbat in urmatorul update ce include extinderea U5 de la Frankfurter Allee pana la Biesdorf-Süd plus depoul Friedrichsfelde.
Tot in routemap-ul lor se numara si functionalitatea display-urilor din cabina ramelor IK.
O sa fie mai greu aici, ruta dintre Kurt-Schumacher-Platz si Alt Tegel este inchisa pentru modernizare, iar aici se lucreaza in ritmul aproape identic cu ce vedem la noi in tara (adica lent).
Din cate inteleg o sa dureze, avand in vedere ca toate asset-urile trebuiesc adaptate pentru a putea suporta si modul de suprafata.
In prezent, pe ruta de Großprofil Basis se foloseste un cer intunecat pentru a simula atmosfera din subteran (si implicit fiind o dependinta pentru asset-uri), lucru ce o sa fie schimbat in urmatorul update ce include extinderea U5 de la Frankfurter Allee pana la Biesdorf-Süd plus depoul Friedrichsfelde.
Tot in routemap-ul lor se numara si functionalitatea display-urilor din cabina ramelor IK.
cu posibilitatea extinderii acesteia la Alt-Tegel.
O sa fie mai greu aici, ruta dintre Kurt-Schumacher-Platz si Alt Tegel este inchisa pentru modernizare, iar aici se lucreaza in ritmul aproape identic cu ce vedem la noi in tara (adica lent).
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
Să se facă lumină!
Să se facă lumină!
U-Bahn Sim Berlin - U5.png (1.09 MB; downloaded 994 times)
U-Bahn Sim Berlin - spre Biesdorf Sud.png (1.9 MB; downloaded 993 times)
U-Bahn Sim Berlin - F79.png (1.97 MB; downloaded 994 times)
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: SubwaySim 2
WT_fan06
Înseamnă că s-a încheiat definitiv dezvoltarea U-Bahn Sim Berlin pentru Trainz?
Luca M. wrote here:
Cei de la U-Bahn Sim Berlin, care au facut multe pentru Trainz, s-au reorientat spre Sws2 si pregatesc primele 4 statii de pe linia U8 intre Hermannstr. si Hermannpl, cu primul tip de metrou F76E, planul de lunga durata fiind implementarea intregii retele Grossprofil cu toate vehiculele inclusiv si cele istorice.
Înseamnă că s-a încheiat definitiv dezvoltarea U-Bahn Sim Berlin pentru Trainz?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Da, din pacate versiunea pentru Trainz este RIP.
Da, din pacate versiunea pentru Trainz este RIP.
📖 Pagination options