Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul Harghita

Topic: Autobuzele din Salina Praid

19 posts, 10332 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Autobuzele din Salina Praid cris_m

Daca au devenit scuba-autobuze... nu prea mai ai ce sa le faci.

Re: Autobuzele din Salina Praid PTMZ

Pai autobuzele erau in salina la momentul inchiderii, pe 6 mai? Nu sunt garate afara, in garaj? Nu ar avea sens sa fi ramas in salina.

Re: Autobuzele din Salina Praid andreir14

Din cate stiu, salina a fost inchisa preventiv inainte sa apara primele infiltratii, iar angajatii Salrom au apucat sa mai salveze din salina cate ceva (o parte din utilajele parcate in tuneluri si altele), inainte sa fie inundata cu totul. Habar n-am daca cei de la Praid obisnuiau sa tina autobuzele afara sau in tunelurile salinei (cum se practica la Ocnele Mari), dupa terminarea programului. In functie de asta putem sa si spunem daca inca sunt intregi si functionale, sau au devenit "scuba-autobuze"..

Re: Autobuzele din Salina Praid Robert

Autobuzele din Salina Praid sunt parcate la exterior, cel puțin așa erau când am fost eu.

Oricum nu mai e foarte relevant în acest moment. Probabil mina va fi redeschisă, dacă va fi peste 1-2 ani.

Re: Autobuzele din Salina Praid andreir14

Asa cum am scris si in topicul aferent transportului in Salina Ocnele Mari, s-a gasit o noua casa pentru autobuzele electrice Ikarus si, din luna iulie a acestui an, acestea asigura accesul in Salina Ocnele Mari, din jud. Valcea.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Harghita  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”