Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2860 posts, 1023025 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 205

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Nenea_titi

Și la V3A zuruie boghiurile purtătoare, cele motoare încep atunci când uzura este critică.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Incrucisari sunt pe toate retelele, nu vad cum ar distruge bandajele doar la noi.

Nu toate încrucișările sunt ca cea de la Liberty. Sau ca ale STB, cârpite și răs cârpite.

Re: Astra Imperio Metropolitan moonteanu

shoppy wrote here:
Incrucisari sunt pe toate retelele, nu vad cum ar distruge bandajele doar la noi.

Diferenta este ca cele din alte orase nu au circulat pe OR cum au circulat ale noastre. Duminica, de exemplu, linia 1 a fost deviata prin Calea Dudesti, unde sina e intr-o stare proasta. La fel si devierile regulate prin Sincai si Marasesti. Daca ele ar circula doar pe cale de rulare buna, probabil ar fii mai ok dpdv tehnic.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Ca linia este valurita este una si incrucisarea este alta, incrucisarea este standard UIC deci este lafel peste tot iar in timp se rotunjeste deci devine si mai blanda cat despre valuriri acestea afecteaza suspensia nu bandajul, deci cat timp vagonul nu are oscilatii exagerate sau neatenuate atunci amortizoarele sunt ok.
Se pare ca problema sunt rotile de diametru mai mic care se tocesc mai repede daca sunt folosite alternativ pe UIC / OR si care, daca nu sunt corectate la strung mult mai des, distrug rulmentii si bucsaraia, chestie care se verifica si la Astra si la purtatorul de la Bucur LF.

3842 era în probe pe Trafic Greu, dar tot zuruia ca un V3A hârbuit. Mă așteptam să aibă roțile rectificate sau ceva reparații...

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabi23

Il adaugam la lista indisponibilelor pe 3891, care a lovit în jurul orei 8, un utilaj pentru asfaltare în zona statiei Sergent Moise...

Adineauri m-am aflat în 3815 pe 41. Stau și mă întreb dacă și Alexandria decade iar . Avea o groază de zone plate pe roți (să nu zic roți pătrate), mergea cu viteză, iar la plecare și frânare patina respectiv ducea sanie, mai mult, la plecare/frânare scotea un sunet asemănător V3A cu federe, evident mai subtil, mai discret, nu ca la V3A când frâna sau pleca se simțea în tot vagonul, dar se auzea. Cine e responsabil cu verificările astea, ASTRA, depoul gazdă, amândoi?
Care este durata de viață a bandajelor ? La ce interval trebuie efectuată strunjire/rectificare?

Re: Astra Imperio Metropolitan romanianrailfan

Gabi23 wrote here:
Il adaugam la lista indisponibilelor pe 3891, care a lovit în jurul orei 8, un utilaj pentru asfaltare în zona statiei Sergent Moise...

A revenit de astazi.

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabi23

3900 - Tramvaiul copilăriei astăzi!  :applause:
3900 - CURSĂ SPECIALĂ - 01.06.2025 (1).jpg (799.03 KB; downloaded 3395 times)
3900 - CURSĂ SPECIALĂ - 01.06.2025 (2).jpg (754.02 KB; downloaded 3391 times)

Re: Astra Imperio Metropolitan idk_vlad

Azi în 3836 era saună și circula cu geamurile deschise…

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabyyyyyy9001

Dar cu 3895 ce se întâmplă, deoarece nu l-am mai văzut circulând pe 7, de 3840 la fel, nu l-am mai văzut pe 10

Re: Astra Imperio Metropolitan romanianrailfan

Defecte. Nu prea cred că le țin rezerve.

Sigur ? Sau sunt scadente la revizii sau se află în revizii sau reparații curente ? Cât timp durează o revizie mai amplă la un tramvai?

Go to page:  1  ... 168 169 170 171 172 173 174  ... 205

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”