Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BuzăuTransportul în comun din municipiul Buzău

Topic: Autobuzele electrice Temsa Avenue Electron

17 posts, 5488 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Autobuzele electrice Temsa Avenue Electron ADK

Conform unui scurt inventar, cele 4 Temsa sunt:

BZ 31 BUZ
BZ 32 BUZ
BZ 33 BUZ
BZ 34 BUZ

E posibil să fi circulat toate dar nu simultan, 32 și 34 au fost la sch. 1, respectiv 31 și 33 la sch. 2, pentru că stațiile de încărcare pentru Temsa nu sunt încă instalate la capetele de linii.

Ca să nu mai fac o postare, din călătoria cu câteva electrice de astăzi, îmi dau seama că nu prea le meritam mai mult din perspectiva călătorului. Că angajații nu prea știu de forumuri, este o altă treabă ce trebuie discutată, înțeleasă și ajuns la o înțelegere, sper ca oameni de genul #32 să citească (și mai important să înțeleagă) postarea, precum și alte postări și adevăratele mele interese nu doar din Buzău, că nu urmăresc viața personală cuiva, nu sunt pus de X să spionez sau să fac rău, nu știu ce conflicte o fi existat cu diverși apropiați și sunt băgat în socoteli, precum eventual și alți colegi/colege ce nu mă interesează să port dialoguri cu ei, dar în stilul de care a dat parte (probabil trebuia să-și verse of-ul pe cineva, și i-am oferit un motiv), dacă repetă și cu alți pasionați sau chiar și ziariști, iar respectivii să procedeze diferit, autorul să nu ajungă cu CCM-ul desfăcut că nu are nevoie nimeni de circ în societatea asta, indiferent câtă lipsă de personal ar duce. Dacă pentru o banală poză dintr-o zi importantă am acceptat târgul și alte te miri ce, nu am acceptat că era neapărat corect, dar nu alimentez scandalurile și nu mă cobor la o astfel de mentalitate de dictatură. Dacă în STB să faci scandal dintr-un motiv de genul e ceva obișnuit și poate nu îți spune nimeni nimic, la TBZ s-ar putea să-ți spună să-ți iei catrafusele.

Re: Autobuzele electrice Temsa Avenue Electron Pui de Zmeu

L-am prins si eu pe 33 la M14 pe linia 7. Sunt foarte silentioase, iar interiorul se prezinta bine. Singura problema pe care am observat-o este ca scartaie destul de tare cand trec peste hartoape.
IMG_3041.jpeg (1.68 MB; downloaded 1024 times)
IMG_3040.jpeg (1.64 MB; downloaded 1023 times)
IMG_3042.jpeg (601.89 KB; downloaded 1015 times)

Re: Autobuzele electrice Temsa Avenue Electron TTony

BZ 33 BUZ - linia 7 spre Gara Tohaneni - Str. Stadionului
BZ33BUZ.jpg (1.45 MB; downloaded 551 times)

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Buzău  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463923 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”