Topic: Autobuzele electrice BYD K9UB
30 posts, 9807 views
📖 Pagination options
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Re: Autobuzele electrice BYD K9UB
Stefan_79
Personalizarea de pe ele mi-se pare prea exagerată.. parcă ar face reclamă la ceva. Mergea ceva simpluț cu emblema companiei și eventual undeva să scrie că este un autobuz eco. Nu zic să circule anonime, ale nimănui, dar priviți exemplul CT BUS în a personaliza autobuze de același tip, ceva simplist, ce nu iese din tipar, dar nu circulă ca fantomele pe străzi.
Personalizarea de pe ele mi-se pare prea exagerată.. parcă ar face reclamă la ceva. Mergea ceva simpluț cu emblema companiei și eventual undeva să scrie că este un autobuz eco. Nu zic să circule anonime, ale nimănui, dar priviți exemplul CT BUS în a personaliza autobuze de același tip, ceva simplist, ce nu iese din tipar, dar nu circulă ca fantomele pe străzi.
- TTony
-
Posted:
-
Re: Autobuzele electrice BYD K9UB
TTony
Mi-au lăsat o impresie foarte bună aceste autobuze, sunt silențioase și calitatea materialelor folosite în interior este înaltă. Iată două exemplare pe linia 10:
BZ 23 BUZ - linia 10 spre Aromet - Str. Mesteacănului
BZ 40 BUZ - linia 10 spre Șoseaua Brăilei - Str. Mesteacănului
Mi-au lăsat o impresie foarte bună aceste autobuze, sunt silențioase și calitatea materialelor folosite în interior este înaltă. Iată două exemplare pe linia 10:
BZ 23 BUZ - linia 10 spre Aromet - Str. Mesteacănului
BZ23BUZ.jpg (1.12 MB; downloaded 427 times)
BZ 40 BUZ - linia 10 spre Șoseaua Brăilei - Str. Mesteacănului
BZ40BUZ.jpg (1.84 MB; downloaded 427 times)
📖 Pagination options