Topic: V3A-93
2181 posts, 867157 views
📖 Pagination options
-
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
Re: V3A-93
romanianrailfan
287 are scris pe partea cu ușile, de-a lungul celor trei vagoane, "Nu Te Mai Iubesc" și alte texte, precum "Nu veni, timpul". Cu ce ocazie a fost colantant cu textele astea?
287 are scris pe partea cu ușile, de-a lungul celor trei vagoane, "Nu Te Mai Iubesc" și alte texte, precum "Nu veni, timpul". Cu ce ocazie a fost colantant cu textele astea?
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Mai e cel putin si 254 cu acelasi text.
IMG_2646.jpeg (1.69 MB; downloaded 3084 times)
IMG_2645.jpeg (1.68 MB; downloaded 3086 times)
- jiko_adiz
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Si 286 are acest colant. Pe partea fara usi scrie ,, Nu te opri din scroll”. Pentru ce firma este aceasta campanie?
Luca M. wrote here:
Si 286 are acest colant. Pe partea fara usi scrie ,, Nu te opri din scroll”. Pentru ce firma este aceasta campanie?
- bogdan5ful
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Si eu m-am gandit la varianta asta, deoarece are acelasi font. Dar mesajul e destul de ciudat pentru a fi reclama la vreun festival.
Si eu m-am gandit la varianta asta, deoarece are acelasi font. Dar mesajul e destul de ciudat pentru a fi reclama la vreun festival.
- idk_vlad
-
Posted:
-
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Nu cred că este o reclamă la Nostalgia, pentru că nu are sigla festivalului, deși fontul e același. Pare o campanie similară celei de pe tramvaiul iubirii. Să fie acesta tramvaiul divorțului? 😂
Nu cred că este o reclamă la Nostalgia, pentru că nu are sigla festivalului, deși fontul e același. Pare o campanie similară celei de pe tramvaiul iubirii. Să fie acesta tramvaiul divorțului? 😂
-
- punmeister
-
Posted:
-
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
231 si 252 de la alexandria. aceleasi mesaje
231 si 252 de la alexandria. aceleasi mesaje
FESTIVAL 2.jpg (488.99 KB; downloaded 2489 times)
FESTIVAL.jpg (321.78 KB; downloaded 2489 times)
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
Mr. Tramvai
Acela este 063.
idk_vlad wrote here:
Mai e și un CA de Colentina cu același text, nu i-am văzut nr. de parc.
Acela este 063.
📖 Pagination options