Topic: Tronsonul Ploiești - Buzău
296 posts, 42796 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Tronson Ploiesti-Buzau
shoppy
Am vazut filmarile dar nu mi-a picat fisa, ca sa asambleze pasajul de la DJ 100C, cadou de paste, A7 este inchisa pe tronsonul Albesti Paleologul- Mizil / DN 1D - DJ 100C, pe toti i-a scos pe DN 1B la Albesti Paleologul si a iesit ditamai blocaj la Mizil, ca centura Mizil inca nu est terminata.
https://www.google.com/maps/@44.9326275, ... Aw%3D%3D
(Bonus si DN 2B este marcat ca blocat intre Spataru si Buzau pentru asamblarea pasajului de acolo.)
Atentie sporita pentru toti cei care merg in Moldova pentru sarbatorile de paste iar pentru constructor si MT cele mai bune urari de sarbatori. De craciun. De anu trecut.
Am vazut filmarile dar nu mi-a picat fisa, ca sa asambleze pasajul de la DJ 100C, cadou de paste, A7 este inchisa pe tronsonul Albesti Paleologul- Mizil / DN 1D - DJ 100C, pe toti i-a scos pe DN 1B la Albesti Paleologul si a iesit ditamai blocaj la Mizil, ca centura Mizil inca nu est terminata.
https://www.google.com/maps/@44.9326275, ... Aw%3D%3D
(Bonus si DN 2B este marcat ca blocat intre Spataru si Buzau pentru asamblarea pasajului de acolo.)
Atentie sporita pentru toti cei care merg in Moldova pentru sarbatorile de paste iar pentru constructor si MT cele mai bune urari de sarbatori. De craciun. De anu trecut.
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Tronson Ploiesti-Buzau
shoppy
Spunea cineva ca pasajul peste CF 702 si DN 2B ar fi o inovatie ca grinzile sunt late si nu mai sunt necesare predale, dar acelea depozitate in stanga la minutul 7:23 nu sunt predale?
Spunea cineva ca pasajul peste CF 702 si DN 2B ar fi o inovatie ca grinzile sunt late si nu mai sunt necesare predale, dar acelea depozitate in stanga la minutul 7:23 nu sunt predale?
-
- orex
-
Posted:
-
Re: Tronsonul Ploiești - Buzău
orex
Ai dreptate sunt predale, ce vor fi montate pe grinzile metalice peste CF.
PS
Se observă din filmare că aceasta este soluția tehnică, întrucât perechile banchetelor pilelor finalizate, adiacente supratraversării CF, au doar 2(doi) cuzineți, față de celelalte care au 5(cinci).
Ai dreptate sunt predale, ce vor fi montate pe grinzile metalice peste CF.
PS
Se observă din filmare că aceasta este soluția tehnică, întrucât perechile banchetelor pilelor finalizate, adiacente supratraversării CF, au doar 2(doi) cuzineți, față de celelalte care au 5(cinci).
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Conform CNADNR sectorul Albesti - Mizil se redeschide pe 25, sa vedem.
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Inchiderea se prelungeste pana pe 15 iunie, de vis.
shoppy wrote here:
Inchiderea se prelungeste pana pe 15 iunie, de vis.
-
- orex
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
-
- orex