Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 421370 views
📖 Pagination options
-
- cornel20ro
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
cornel20ro
Sapaturi in trotuarele rosii au mai fost si in zona Brico dupa cum se vede in poza.
Cred ca fix in ziua urmatoare turnarii trotuarului s-au apucat sa-l sparga.
Trist.
Sapaturi in trotuarele rosii au mai fost si in zona Brico dupa cum se vede in poza.
Cred ca fix in ziua urmatoare turnarii trotuarului s-au apucat sa-l sparga.
Trist.
sapaturi asfalt rosu
basarab 007.jpg (384.68 KB; downloaded 3070 times)
-
- cornel20ro
-
Posted:
-
cornel20ro
Cateva perspective interesante din turnul de apa.
Ca sa mai inveselim atmosfera.
Cateva perspective interesante din turnul de apa.
Ca sa mai inveselim atmosfera.
basarab 005.jpg (511.26 KB; downloaded 3050 times)
basarab 016.jpg (394.66 KB; downloaded 3058 times)
basarab 015.jpg (510.13 KB; downloaded 3055 times)
basarab 010.jpg (401.03 KB; downloaded 3058 times)
basarab 014.jpg (383.46 KB; downloaded 3059 times)
detaliu imbinari zona Orhideelor
basarab 008.jpg (469.76 KB; downloaded 3066 times)
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
Mi se pare relativ pertinenta intrebarea... Sa reformulez, de ce nu urca/coboara liniile de tramvai prin mijloc iar la sol sa fie pe lateral? Din cauza mega-tablierelor de la intersectia Plenei/Giulesti/Orhideelor? N-ar mai fi existat sicanele de sus. Cred ca am mai intrebat si cu alta ocazie, dar nu mai stiu la ce concluzie s-a ajuns
Doruuu wrote:
Ca tramvaiul in directia lui de mers, face un mic giumbusluc dreapta stanga, ca si cum ar ocoli un canal. De ce asa? Am intrebat eu.
Mi se pare relativ pertinenta intrebarea... Sa reformulez, de ce nu urca/coboara liniile de tramvai prin mijloc iar la sol sa fie pe lateral? Din cauza mega-tablierelor de la intersectia Plenei/Giulesti/Orhideelor? N-ar mai fi existat sicanele de sus. Cred ca am mai intrebat si cu alta ocazie, dar nu mai stiu la ce concluzie s-a ajuns
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
esti prieten cu cei de la sistematizarea circulatiei
; sunt zeci de greseli pe tema asa in bucuresti in care mergi linistit pe banda ta si te trezesti ca aceasta "face" stanga sau, mai rau, dispare pur si simplu; de aici apar conflicte de circulatie, fluenta scade etc etc
cum sa propui ca directia inainte sa fie cea care schimba banda? in mod normal fluxul principal tine banda si cele secundare schimba....
Doruuu wrote:
@mindmasster
ce relevanta are?
@andrei11
Cum as fi gandit eu pasaju' asta. Ti-am facut desenu'.
esti prieten cu cei de la sistematizarea circulatiei
cum sa propui ca directia inainte sa fie cea care schimba banda? in mod normal fluxul principal tine banda si cele secundare schimba....
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
S-ar fi mutat S-urile de sus jos + niste curbe stranse 'tampite' pt. tramvai.
Pt. auto ramanea cam la fel...e mai logic cum s-a facut.
S-ar fi mutat S-urile de sus jos + niste curbe stranse 'tampite' pt. tramvai.
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
subway guru wrote:De fapt si pentru auto ar fi fost mai prost, fiindca daca urcarea/coborarea auto spre/dinspre Splai s-ar fi facut pe mijloc, iar tramvaiul urca pe pasaj pe mijloc, nu in lateral ca acum, ar fi aparut conflicte suplimentare in zona Grozavesti intre tramvaiele care mergeau la sol si circulatia auto...
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
Eu ma refeream doar la tramvai, auto ar fi ramas la fel. Trafic fara prioritate care sa intre pe un asemenea "drum expres" de pe stanga nu se mai practica din anii 20. S-urile nu cred ca s-ar fi mutat de sus jos: inspre Basarab sensurile de tramvai sunt despartite de pilele tablierului tramvaiului, iar inspre grozavesti ar fi despartit de rampa tramvaielor -> jos ar fi o sicana relativ blanda. Plus ca la sol vitezele oricum ar fi mai mici (intersectie + macazuri); sus s-ar fi pastrat viteza mare (la urcare cel putin).
Dar sa vedem cum ne-o hatana tramvaiul cand o trece p-acolo
Eu ma refeream doar la tramvai, auto ar fi ramas la fel. Trafic fara prioritate care sa intre pe un asemenea "drum expres" de pe stanga nu se mai practica din anii 20. S-urile nu cred ca s-ar fi mutat de sus jos: inspre Basarab sensurile de tramvai sunt despartite de pilele tablierului tramvaiului, iar inspre grozavesti ar fi despartit de rampa tramvaielor -> jos ar fi o sicana relativ blanda. Plus ca la sol vitezele oricum ar fi mai mici (intersectie + macazuri); sus s-ar fi pastrat viteza mare (la urcare cel putin).
Dar sa vedem cum ne-o hatana tramvaiul cand o trece p-acolo
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@bercenicity:
am inteles exact 'propunerea' ta, pare atractiva, dar daca incerci sa o pui 'pe hartie' incepe sa 'scartzaie'...
Oricum, 'laudabila' intentia...
@bercenicity:
am inteles exact 'propunerea' ta, pare atractiva, dar daca incerci sa o pui 'pe hartie' incepe sa 'scartzaie'...
Oricum, 'laudabila' intentia...
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Are o relevanta foarte mare . Daca nu ai carnet chiar nu are rost sa mai vorbim pe aceasta tema . Crede-ma, acele benzi se numesc benzi de accelerare . Sunt prezente mai ales pe autostrazi . Ma rog , sper sa vorbim aceasi limba.
Doruuu wrote:
@mindmasster
ce relevanta are?
Are o relevanta foarte mare . Daca nu ai carnet chiar nu are rost sa mai vorbim pe aceasta tema . Crede-ma, acele benzi se numesc benzi de accelerare . Sunt prezente mai ales pe autostrazi . Ma rog , sper sa vorbim aceasi limba.
- Doruuu
-
Posted:
-
Doruuu
Stiu despre ce vorbim, insa tu nu m-ai inteleg. Eu am spus doar ca mi se par cam "colturoase". Mi-ar fi placut mai in lung facute, daca imi este permis. Chiar atat deranjez daca am si eu o parere?
mindmasster wrote:Doruuu wrote:
@mindmasster
ce relevanta are?
Stiu despre ce vorbim, insa tu nu m-ai inteleg. Eu am spus doar ca mi se par cam "colturoase". Mi-ar fi placut mai in lung facute, daca imi este permis. Chiar atat deranjez daca am si eu o parere?
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Si eu iti respect parerea dar din pacate chiar nu ai dreptate . Ele sunt numai bine facute .Tu nu o sa intrii in viraj la dreapta cu mai mult de 30 km/h . => nu iti trebuie o banda mai larga, mai in lung asa cum zici tu. Fix ce vorbeam de autostrazi . Uite si o poza . Pasaj Basarab =/ Autostrada
Doruuu wrote:mindmasster wrote:Doruuu wrote:
@mindmasster
ce relevanta are?
Si eu iti respect parerea dar din pacate chiar nu ai dreptate . Ele sunt numai bine facute .Tu nu o sa intrii in viraj la dreapta cu mai mult de 30 km/h . => nu iti trebuie o banda mai larga, mai in lung asa cum zici tu. Fix ce vorbeam de autostrazi . Uite si o poza . Pasaj Basarab =/ Autostrada
04autostrada_rzv.jpg (11.9 KB; downloaded 2884 times)
- Doruuu
-
Posted:
-
Doruuu
In simularea facuta de mine nu mi se pare ca fluxul principal nu tine banda. Eu am propus ca urcarea sa se fi facut prin mijloc pentru ca odata ce ai urcat, nu cred ca o faci decat cu intentia de a merge inainte, iar cei care vin dinspre Leu sa aiba varianta cu coborare pe Plevnei.
Ma gandesc ca se va refiinta privind poza asta, se vireaza dreapta spre Dinicu:

catalinm wrote:Doruuu wrote:
@mindmasster
ce relevanta are?
@andrei11
Cum as fi gandit eu pasaju' asta. Ti-am facut desenu'.
esti prieten cu cei de la sistematizarea circulatiei; sunt zeci de greseli pe tema asa in bucuresti in care mergi linistit pe banda ta si te trezesti ca aceasta "face" stanga sau, mai rau, dispare pur si simplu; de aici apar conflicte de circulatie, fluenta scade etc etc
In simularea facuta de mine nu mi se pare ca fluxul principal nu tine banda. Eu am propus ca urcarea sa se fi facut prin mijloc pentru ca odata ce ai urcat, nu cred ca o faci decat cu intentia de a merge inainte, iar cei care vin dinspre Leu sa aiba varianta cu coborare pe Plevnei.
Dominatrix wrote:
Dupa cum observi, statia nu e facuta pentru cativa "pensionari care sa se dea huta cu liftu' ". Alt lucru care mi se pare ciudat este insistenta cu linia 35. De unde stii ca se va reinfiinta sau ca va exista din nou un tramvai care sa vina din Grozavesti si sa o ia pe sub pasaj, apoi mai departe pe Dinicu Golescu.
Ma gandesc ca se va refiinta privind poza asta, se vireaza dreapta spre Dinicu:
- Doruuu
-
Posted:
-
Doruuu
Ok, ai dreptate.
mindmasster wrote:
Tu nu o sa intrii in viraj la dreapta cu mai mult de 30 km/h . => nu iti trebuie o banda mai larga, mai in lung asa cum zici tu. Fix ce vorbeam de autostrazi . Uite si o poza . Pasaj Basarab =/ Autostrada
Ok, ai dreptate.
📖 Pagination options