Topic: Să mai şi râdem...
1747 posts, 526021 views
📖 Pagination options
-
- cris_m
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
subway guru
Rezultate foarte bune când profesorii sunt mai habarnisti decât studenții lor!
Rezultate foarte bune când profesorii sunt mai habarnisti decât studenții lor!
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dupa bresa rusinoasa de securitate cu adaugarea unui jurnalist pe grupul de Signal pe care discutau oamenii de la varful SUA, americanii au decis ca pe viitor sa mute discutiile sensibile de securitate acolo unde le este locul, pe TikTok.
Dupa bresa rusinoasa de securitate cu adaugarea unui jurnalist pe grupul de Signal pe care discutau oamenii de la varful SUA, americanii au decis ca pe viitor sa mute discutiile sensibile de securitate acolo unde le este locul, pe TikTok.
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
ピエドネ chan.
ピエドネ chan.
Screenshot_20250327_215752_Instagram.jpg (507.64 KB; downloaded 2253 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Din seria emag spune lucruri trasnite, la comanda unui frigider emag da mesaj "data viitoare sa comanzi la easybox!".
Din seria emag spune lucruri trasnite, la comanda unui frigider emag da mesaj "data viitoare sa comanzi la easybox!".
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Well, asta poate fi un raspuns pentru cei care se intreaba care este rostul geometriei in scoala.
Well, asta poate fi un raspuns pentru cei care se intreaba care este rostul geometriei in scoala.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ma rostogolesc de ras la comentariile alea.
Clar nu e frumos sa radem de ei, dar am urmarit si clipul din articol, iar nici comportamentul si exprimarea nu-i ajuta.
Ma rostogolesc de ras la comentariile alea.
https://buletin.de/bucuresti/video-prima ... -connor/
cover-1-1600x1064.jpg (219.44 KB; downloaded 1938 times)
Unul dintre comentarii face referire la scene din seria Terminator atunci când viceprimarul Dan Dumitrescu privește în jur.
„Vicele scanează după Sarah Connor…”, a scris un internaut.
„Grad de recuperare debite la primărie: 389%“, a scris altcineva.
„Pare că vicele stă numai pe teren, să recupereze taxele…“
„M-am uitat în ochii vicelui.. e ok, domnu’, se poate trăi și fără asfalt, nu mai face nimeni pretenții.👀“
„Vicele: ce vrei mă apă și canalizare?! Cetățean Bragadiru: a nuu, ca e bună și din fântână!”, a punctat un alt utilizator.
Clar nu e frumos sa radem de ei, dar am urmarit si clipul din articol, iar nici comportamentul si exprimarea nu-i ajuta.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
E nostim ca ce face e acolo pe post de geometrie este absolut pe dos si gresit, si mai nostim este ca toata lumea se uita la altceva
.
ByOnu wrote here:
E nostim ca ce face e acolo pe post de geometrie este absolut pe dos si gresit, si mai nostim este ca toata lumea se uita la altceva
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options