Regiunile RomânieiTransilvaniaJudețul Mureș

Topic: Autobuze din Târgu Mureş

85 posts, 73483 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
  • TPB
  • Posted:
  •  

Re: Autobuze din Târgu Mureş TPB

In urma cu doua saptamani, am vizitat Targu Mures si am calatorit cu cateva dintre autobuzele operatorului SC Transport Local SA. Cu ce impresii am ramas?
+ transportul public este gratuit in zilele de weekend si in cele de sarbatoare;
+ in fiecare vehicul exista produse de curatenie;
+ pot aprecia ca autobuzele noi au (aproape) aceeasi schema de vopsire, pastrandu-se combinatia de alb cu albastru;
+ nu am avut niciun fel de problema cu fotografiatul vehiculelor, ba chiar unii dintre soferi erau surprinsi de prezenta camerei foto si zambeau;
+ afisajele sunt setate doar cu capatul de linie spre care se deplaseaza fiecare vehicul, textul fiind atat in limba romana, cat si in limba maghiara (in cazul autobuzelor noi);
- lipseste cu desavarsire o harta cu toate liniile de transport, cred ca aceasta ar fi fost o dotare esentiala;
- pe siteul new.transportlocal.ro exista orare de circulatie numai pentru capetele liniilor, nu si pentru toate statiile traseelor acestui operator;
- un singur capat de linie are mai multe denumiri: Plaza M / European Retail Park / Combinat, este derutant pentru cei care nu cunosc prea bine liniile;
- noul dispecerat Livezeni apare ca fiind capat de linie numai pe afisajele din salonul calatorilor din autobuze, nu si pe site (pe afisajele exterioare aparand doar TUDOR).
Mai jos puteti vedea cateva imagini cu doua dintre cele mai vechi autobuze, de tip Mercedes-Benz O405G: 8 (MS14TLM, adus din Freiburg im Breisgau) )si 79 (MS79TLM, adus din Forchheim, Germania, dupa ce a circulat si prin Offenburg, aceasta localitate aflandu-se in regiunea Baden-Württemberg).
MS14TLM - 8 - Dispecerat Livezeni - Cursa Speciala Ocazionala
IMG_5579.JPG (1.55 MB; downloaded 673 times)
MS14TLM - 8 - Dispecerat Livezeni - Cursa Speciala Ocazionala
IMG_5589.JPG (1.74 MB; downloaded 673 times)
IMG_5583.JPG (1.87 MB; downloaded 673 times)
MS79TLM - 79 - Linia 18 - Plaza M
IMG_5511.JPG (1.62 MB; downloaded 673 times)
IMG_5505.JPG (1.62 MB; downloaded 673 times)
IMG_5497.JPG (1.65 MB; downloaded 673 times)
IMG_5518.JPG (1.63 MB; downloaded 673 times)

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Mureș  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464093 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”