Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40)

216 posts, 97071 views

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) STB6228

STB lucrează la acest lucru fiindică infrastructura aparține de STB.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) TudorSt

Eu cred ca sunt sine reesapate, nu puneau ei sine noi pentru o chestie temporara. Evident, niste macazuri si bretele definitive acolo sunt binevenite.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Just a User

Gabi23 wrote here:
Nu va mai fi montat macaz. Da, este o solutie temporară pentru circulația tramvaielor pe relația reprezentată. Lucrările la rețeaua de tramvai, indiferent de loturi, trebuie făcute etapizat pentru a avea un blocaj cât mai mic.

Deci să înțeleg că macazul este temporar, nu?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) ByOnu

Pai nu este un macaz, este un racord direct si atat.

Gabi23 wrote here:
Nu va mai fi montat macaz.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Saint666

In proiectul de reabilitare al liniei NU apare macaz catre Pta. Muncii, ci doar inlocuirea celui existent catre Delfinului. Din pacate.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) Costin

Saint666 wrote here:
Intrebarea mea, care nu cred ca e pusa la topicul potrivit, este de ce lucreaza STB la acest lucru si nu PORR?

Pentru ca nu este o lucrare cuprinsa in pachetul de modernizari de linii de tramvai. E o lucrare interna a STB, mentenanta simpla in regie proprie, nimic special.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) jiko_adiz

Se face macaz
IMG_8880.jpeg (1.69 MB; downloaded 1748 times)

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) Saint666

Costin wrote here:
Saint666 wrote here:
Intrebarea mea, care nu cred ca e pusa la topicul potrivit, este de ce lucreaza STB la acest lucru si nu PORR?

Pentru ca nu este o lucrare cuprinsa in pachetul de modernizari de linii de tramvai. E o lucrare interna a STB, mentenanta simpla in regie proprie, nimic special.

In cel fel este mentenanta o modificare completa a configuratiei sinelor? Intelegeam daca ar fi fost o schimbare a macazului existent.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) Costin

Intr-adevar, e ceva mai mult decat atat, dar nu schimba faptul ca e o lucrare in afara modernizarii contractate de PMB, executata in regie proprie.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) ByOnu

Ce sens are discutia asta interminabila?

RATB/STB a mai realizat astfel de lucrari in regie proprie, precum macazul dinspre Calea Vitan spre Calea Dudesti si altele.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) Gabi23

jiko_adiz wrote here:
Se face macaz
NU ESTE MACAZ!

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) TudorSt

Bun, nu va fi macaz acum, dar ii opreste cineva sa il puna in regie proprie mai tarziu? Exact ca macazul de la Calea Vitan spre Dudesti, cum zicea colegul mai sus.

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) ByOnu

Destul de multi amestecati niste lucruri.

NU au inceput lucrarile de modernizare. STB/PMB fac aceste interventii pe barba lor cu scopul clar de a scoate din uz anumite tronsoane. Acesta este unicul scop. Nu au motiv sa mai instaleze ei macazuri. Linia OR scoasa din uz nu va mai fi niciodata utilizata comercial. Va fi izolata.

Indiferent de ceea ce face STB acum cu infrastructura (poate sa o scoata si sa planteze palmieri), atunci cand vine constructorul el va lucra exclusiv pe baza proiectului tehnic. Iar in proiectul pe care Asociatia l-a analizat, NU exista macazuri pe relatia Chisinau<->Hurmuzachi. Asociatia a punctat ca proiectele realizate internalizat de STB sunt grav deficitare din perpectiva flexibilitatii retelei. Am fost cu propunerile in audienta la PMB - care verbal ne-a dat dreptate - tehnic insa, s-a licitat ceva si se da inainte cu proiectele in forma facuta de STB. Timpul o va spune daca vor mai negocia imbunatatiri ale proiectelor.

Ironia sortii este ca STB construieste singura acum relatiile pe care au fost INCAPABILI sa le PROIECTEZE!

Re: Sfânta Vineri - Călărașilor - Basarabia (Linia 40) Gabi23

Poate așa e clar că nu va fi macaz...
13.04.2025a.jpg (291.98 KB; downloaded 1447 times)

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15 16

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”