Topic: Mercedes-Benz Citaro Hybrid
1270 posts, 539128 views
📖 Pagination options
-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid
PTMZ
De la moderator citire
@Cristi5833 te rog sa recitesti regulamentul forumului, in special sectiunea legata de standardele fotografice. Poza ta a fost stearsa, intrucat nu respecta regulamentul. Multumesc pentru intelegere.
De la moderator citire
@Cristi5833 te rog sa recitesti regulamentul forumului, in special sectiunea legata de standardele fotografice. Poza ta a fost stearsa, intrucat nu respecta regulamentul. Multumesc pentru intelegere.
- edi1717
-
Posted:
-
edi1717
Lui 7031 i s-a schimbat usa de la sofer cu o usa de la un Citaro E3 sau E4, sau doar bara? Aceasta este portocalie.
Lui 7031 i s-a schimbat usa de la sofer cu o usa de la un Citaro E3 sau E4, sau doar bara? Aceasta este portocalie.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
- edi1717
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Anul trecut au iesit din garantie. Cam de atunci au inceput sa circule pe mai multe linii, cum ar fi 168,163,etc
Anul trecut au iesit din garantie. Cam de atunci au inceput sa circule pe mai multe linii, cum ar fi 168,163,etc
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci sa inteleg ca ele au deja peste 480000 km/bus rulati?
Deci sa inteleg ca ele au deja peste 480000 km/bus rulati?
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Cred ca au trecut anii de garantie, nu kilometrajul. Sunt sanse ca unele sa aiba peste 480000 km
Cred ca au trecut anii de garantie, nu kilometrajul. Sunt sanse ca unele sa aiba peste 480000 km
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
@moonteanu Cam multe presupuneri și erori la mesajele tale.
Nu are nici o legătură liniile unde circulă cu garanția producătorului.
@moonteanu Cam multe presupuneri și erori la mesajele tale.
Nu are nici o legătură liniile unde circulă cu garanția producătorului.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Nu. Garantia la Citaro Hybrid este de 8 ani SAU 480000 de km rulati.
moonteanu wrote here:
Nu. Garantia la Citaro Hybrid este de 8 ani SAU 480000 de km rulati.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
Liniile pe care circulă autobuzele oricum nu țin de garanție.
Liniile pe care circulă autobuzele oricum nu țin de garanție.
-
- StefanTramspotter
-
Posted:
-
StefanTramspotter
Chiar dacă mai sunt în garanție, ele pot circula pe Liniile deținute de Autobaza la care este repartizat autobuzul
Chiar dacă mai sunt în garanție, ele pot circula pe Liniile deținute de Autobaza la care este repartizat autobuzul
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Hybridele au camera care să filmeze cum conduce pe traseu șoferul? Întreb deoarece aș vrea să știu ce șanse am să mi se ia în serios o plângere pentru șoferul de pe 7097 care era azi de dimineață pe 301 și care era cât pe ce să se urce pe un taxi pe Bd Aviatorilor la intrarea pe banda dedicata deoarece a accelerat ca nebunul și a tăiat 2 benzi pentru a intra pe bandă.
Hybridele au camera care să filmeze cum conduce pe traseu șoferul? Întreb deoarece aș vrea să știu ce șanse am să mi se ia în serios o plângere pentru șoferul de pe 7097 care era azi de dimineață pe 301 și care era cât pe ce să se urce pe un taxi pe Bd Aviatorilor la intrarea pe banda dedicata deoarece a accelerat ca nebunul și a tăiat 2 benzi pentru a intra pe bandă.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
Știu că n-au decât dacă își pun șoferii cameră de bord.
Știu că n-au decât dacă își pun șoferii cameră de bord.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
@neoman
Au!
PS
De la hibride această cerință a fost solicitată la toate achizițiile ulterioare ale STB.
Datele rămân stocate pentru 3(trei) zile, deci dacă nimeni nu le descarcă în acest răstimp pentru a le analiza sunt ca și inexistente.
@neoman
Au!
extras CS SSV Hibride.png (331.66 KB; downloaded 1975 times)
PS
De la hibride această cerință a fost solicitată la toate achizițiile ulterioare ale STB.
Datele rămân stocate pentru 3(trei) zile, deci dacă nimeni nu le descarcă în acest răstimp pentru a le analiza sunt ca și inexistente.
📖 Pagination options