Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai (2010-2015)

616 posts, 211026 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 44

📖 Pagination options
Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii shoppy

Daca e pista pentru biciclisti e logic ca atunci cand e verde pentru pietoni e verde si pentru pista, altfel e doar un stop in plus langa cel de pietoni care face fix acelasi lucru dar doar ca cu alta poza.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii DanCld

In cel putin o intersectie din oras semaforul de biciclisti se face rosu un pic mai tarziu decat cel de pietoni.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii elloyy

shoppy wrote:
Daca e pista pentru biciclisti e logic ca atunci cand e verde pentru pietoni e verde si pentru pista, altfel e doar un stop in plus langa cel de pietoni care face fix acelasi lucru dar doar ca cu alta poza.

you would think so!
dar pietonii se uita urat la tine ca ce cauti la ei pe zebra si toti soferii sunt 1000% siguri ca exista o regula care spune ca nu ai voie sa treci pe zebra pe bicicleta ci trebuie sa te dai jos.
Trust me, semaforarele alea sunt bune macar pentru atat, ca arata clar ca exista si biciclisti si trebuie bagati si ei in seama.
Ca sa nu mai zic deja eternul refren, pe-afara e plin. Am fost anul trecut intr-o excursie cu bicla prin franta si spania si sunt f multe semafoare de-astea 'duble'.

Da, am fost si eu, dar acolo pista era pe strada nu pe trotuar. Si daca la o trecere e semafor pentru biciclisti atunci normal e sa fie si pista, si eu cane merg pe pista mereu ma frec de umerii/plasele celor care nu o elibereaza destul de repede.
Asa daca temporizarea e identica era destul sa se schimbe poza semaforului de pietoni, sa fie un pieton si o bicicleta, ca efectul era acelasi.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Utilizator anonim

Traficul va fi restricționat în Pasajul Muncii începând de luni
Traficul rutier va fi închis pe prima bandă din Pasajul Muncii pe sensul Dristor-Obor începând de luni. Restricțiile au fost impuse ca urmare a lucrărilor de reabilitare a Pasajului.

Reîncep lucrările de reabilitare a Pasajului Muncii. Primăria Capitalei anunță că începând cu data de 21.03.2011, ora 6.00, se blochează prima bandă de circulație pe sensul Dristor-Bucur Obor, pentru a putea fi continuate lucrările de îmbunătățire a condițiilor de circulație în pasaj.

Potrivit proiectului, pasajul va fi hidroizolat, vor fi refăcute liniile de tramvai, carosabilul, rețeaua de contact, dar și peroanele de tramvai. De asemenea, bretelele vor fi supralărgite la 2 sau 3 benzi pe sens, în funcție de segment, trotuarele vor fi refăcute, iar în interior pasajul va fi reabilitat cu materiale estetice și fonoabsorbante.

Lucrările de reabilitare a Pasajului Muncii au început pe 7 decembrie 2010 și vor fi terminate la începutul anului 2012. Costul lucrării este de 9,7 milioane de euro.

http://b365.ro/news/trafic-...ul-muncii/€

La sensul spre Obor s-a blocat banda 2 de acum vreo 2 saptamani, prima saptamana s-a racait peretele de tencuiala/placi decorative si s-au astupat cu, caramizi unele din acele geamuri spre preambulul statiei de metrou, apoi o saptamana s-a stat degeaba iar saptamana asta s-au apucat de scos bordura.
Pe celalalt sens nu s-a mai intamplat nimic, circulatia nu e restrictionata.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii bekxy

"Cel de la Muncii continuă în reparaţie, hidroizolaţie. Acolo Se vor lărgi şi trotuarele pe relaţia la dreapta spre Piaţa Alba Iulia. Am renunţat la mutatul liniei de tramvai, am scăzut şi costurile în felul acesta şi am şi certitudinea că, la fel, terminăm acolo anul acesta pentru a fi totul în siguranţă" - Oprescu€

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii Utilizator anonim

Deci in concluzie dupa cum banuiam liniile de tramvai raman pe amplasamentul actual, probabil in stilul acesta linia 34 va fi suspendata minim 2 luni pentru modernizarea liniei pe tronsonul in cauza.

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii ionutz18

Urat ca nu face ca la obor

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii DocOctavius

La câte pasaje se tot construiesc unul pentru 34 la muncii consider că ar fi fost chiar potrivit să nu mai văd bazații cu [introduceți nume de mașină prea puternică pt bucurești aici] venind în viteză și trecând la milimetru prin fața tramvaiului să nu care cumva să aștepte 30 de secunde. Din păcate bugetul nu permite se pare așa că riscul rămâne.€

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii subway guru

Pacat ca nu au bagat macar tramvaiul pe dedesubt... :?
Pierdere de vreme...parerea mea! :(

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii DocOctavius

Nu știu de ce dar am impresia că nici un șofer bucureștean nu ar fi de acord cu trecerea tramvaiului pe banda 2 din pasajul de la muncii, cu toate că ar fi o soluție foarte elegantă de eliminare a tăierii celor două benzi. Probabil toată lumea s-ar gândi la vechile plăci cu șină OR cum este acum la pod Constanța unde pare plină de gropi linia. Mă întreb dacă a și fost luată în considerare această soluție.
Pentru cei mai experimentați: Ar fi posibilă montarea unei linii prin pasajul piața muncii? Pentru că presupun că și acesta are un radier, hidroizolație, starturi de asfalt în care ar trebui să se înscrie grosimea liniei cu terasament cu tot. Doar ca exercițiu intelectual pentru început.
Dacă merge poate ar trebui propus la PMB, costurile ar fi cam aceleași cu refacerea liniei la suprafață... poate un pic mai mici chiar (traseu mai scurt).€

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii subway guru

Daca am pomenit-o, inseamna nu numai ca e 'usor fezabila' ci foarte usor realizabila...
'Parola de onoare' de guru... 8-)

• GAC
  • Posted:
  •  

Re: Modernizare si reorganizare trafic Pasaj Muncii GAC

Ceea ce trebuie sa faca musai este statia de tramvai de pe linia lui 34 in directia spre Big. In prezent, daca vrei sa mergi de la Iancului la Republica, trebuie sa cobori la Mieilor si sa mergi pe jos pana sa-l iei pe 56. Deci trebuie acea statie, cu refugiu cu tot. Cumva fapul ca s-a taiat din trotuar e o lucrare premergatoare pentru realizarea refugiului acelei statii?

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17  ... 44

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”