Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ

458 posts, 193516 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33

📖 Pagination options
Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ DenisM017

Acest lucru nu se întâmplă nici măcar cu cele câteva M2000-uri rămase active... Spre exemplu, 288 și 297 au pierdut de curând măștile frontale și nu există nicio intenție de a le înlocui. Nu am vreo speranță cum că ar face asta pentru un vagon de la alt depou care mai mult stă decât să circule...

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Gabi23

Nu mai sunt măști întregi la vagoanele retrase și nu este o prioritate, bine ar fi să circule mai constant. Oricum din momentul când a „pierdut” masca, a primit și un tampon de cauciuc mare, precum cele montate vagoanelor la Electroputere / FAUR.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Valixcz

După probele de ieri, astăzi a revenit și este prezent în linia 32. Pe InfoTB apare ca tramvai accesibilizat.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ ericbrudii

Poate circula și în weekend acest tramvai de pe linia 32?

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Costin

Oameni buni, formulati si voi mesajele voastre in asa fel incat sa aiba si sens...

Poate circula si in weekend? Evident, nu il opreste nimic. Intrebarea astfel formulata nu are sens.

Depinde de repartizare? Evident, asa functioneaza tot transportul public, cu repartizari, mesajul nu aduce nici o informatie noua.

Va fi repartizat in weekend? Asta e intrebarea corecta, care nu a primit raspuns, pentru ca nu a fost pusa pana acum si pentru ca repartizarile rareori sunt facute publice.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ FabiM

Observ ca a circulat o zi și … cam atat.
Se mai stie ceva de el?

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Just a User

Stă iar în depou, ca de obicei.

Eu nu înțeleg de ce se mai chinuie cu vagonul ăla... :popa:

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ FabiM

Ironia (off-topic) e ca 417, care a fost privit urat din toate părțile circulă bine-mersi, iar în 205, care este high-floor și relativ bătrân încă se investește.

Dacă nu se poate PPC-iza, cel mai bine ar fi ca echipamentele alea sa nu fie irosite ci trimise pe un viitor CA. ;)

Acum sa vedem, poate doar se mai fac reglaje specifice și ar putea deveni fiabil ca pe vremuri.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ shoppy

Chiar acele echipamente par sa fie problema ca nu se pot eficientiza, ori sunt prea vechi ori sunt unicate, ori sa le schimbe cu standardul actual de la CA ori sa ii ia motoarele si sa le foloseasca la un CA "nou".

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Nenea_titi

Eu nu înțeleg de ce nu se transferă echipamentele pe un V3A 93 PPC...Sau de ce nu l-au făcut pe 309 cu echipamentele lui 205. Am fi avut niște tramvaie un pic actuale. Mă rog, ziceam și eu.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ shoppy

Echipamentele au cedat, a fost un prototip ICPE-SAERP, a mers bine cand a fost nou, apoi a picat, atunci trebuia reparat dar ei l-au tinut cu lunile la gard, dupaia au inceput sa il carpeasca, cred ca defapt l-au stricat si mai rau, doar motoarele de CA cu rotorul in scurtcircuit mai merita salvate de pe el.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ Nenea_titi

Asta e frumos la STB...experți în unicate.

Re: #205 - Primul tramvai cu acționare în curent alternativ romanianrailfan

shoppy wrote here:
doar motoarele de CA cu rotorul in scurtcircuit mai merita salvate de pe el.

Alea si firmele.

Go to page:  1  ... 27 28 29 30 31 32 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”