Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2521 posts, 793938 views

Go to page:  1  ... 156 157 158 159 160 161 162  ... 181

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun Bogdan Ciorascu

Trebuie interzis virajul la stanga din Bibescu Voda pe deasupra pasajului pentru a elimina conflictul de trafic si eventual din Calea Serban Voda sa se poata iesi prin Bibescu Voda in Piata Unirii prin inversarea sensului unic.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alexandru_gr

ByOnu wrote here:
Pe Petricani si Pompei au scos placutele statiilor (cu toate ca ar fi fost mai practic doar sa le traga o "cagula", un sac, peste). Desigur ca operativitatea nu este punctul forte al autoritatilor si nu au fost puse niste anunturi in statii, lasandu-i pe multi sa astepte degeaba.

De anunțat au anunțat aproape pe toate canalele oficiale , chiar și în presa și la TV.
Acum ca mai exista și persoane pe care nu le interesează subiectul...și așteaptă scrisori în cutia poștală...nu știu ce sa zic mai mult.
Desigur ca sunt total de acord cu tine ca puteau pune o amărâtă de coală A4 cu anunț în fiecare stație de tramvai dar deja era o muncă prea grea.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ByOnu

Sa nu ducem discutia in ridicol, ca nu asteapta nimeni recomandata-n posta. Nu confundati publicul larg cu grupurile de pasionati. Se anunta mii de lucruri zilnic din toate domeniile, daca va asteptati ca oamenii sa-si faca zilnic un update pe < TOT > ce se intampla pretutindeni, nu se va intampla.

Membrii familiei mele nu urmaresc zilnic comunicatele TPBI/STB etc. De ce ar face-o?

Voi va informati in fiecare dimineata daca circula linia Y? Eu clar nu. Nu-i tren, nu-i avion. E tramvaiul la care te astepti sa circule zilnic.

Let's be real. Trebuie anunturi fizice in statii -- oamenii acolo sunt, nu pe Facebook-ul TPBI sau STB ale carori postari nu aduna uneori nici 20 de like-uri.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun cris_m

Nu asteapta nimeni recomandate, dar o mare majoritate din locuitorii orasului au telefon inteligent pe care pot sa verifice Google Maps/InfoTB...

Ca sa verifici trebuie sa iti dai seama in primul rand ca poate s-a intamplat ceva. Iar pana ajungi sa-ti dai seama ca poate s-a intamplat ceva, ai pierdut deja 10 minute in statie.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun shoppy

Acuma daca ti-ai facut un program sa iesi zilnic pe usa la o anumita ora ca sa ajungi in statie cu 2 minute inainte nu stai in fiecare zi sa verifici pe telefon ca nu s-a schimbat ceva.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun cris_m

Inseamna ca eu sunt un maniac ca imi verificam traseul, chiar daca stiam la minut itinerariul :lol:

Nu stiu. Voi va masurari tensiunea in fiecare zi?

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ikarus13

Tensiunea nu. Traseul... Mereu.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun orex

ByOnu wrote here:
Nu stiu. Voi va masurari tensiunea in fiecare zi?

O să vină vremea în care o să ți-o măsori și de 3 ori pe zi, D-P-S! :yes:  :rofl:  

Re: Discuții diverse despre transportul în comun mirceade

Sunteți complet nerealiști, STB e pur și simplu varză la capitolul comunicare în aceste cazuri.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun essco

Merg destul de rar cu tramvaiul.
In ultima vreme am avut ocazia sa merg de cateva ori pe linia tramvaiului 14. Pe Calea Calarasi, si pe Strada Traian, aproape esti aruncat de pe scaun din cauza neuniformitatii sinelor, a denivelarilor sau a proastei constructii a vagoanelor! De doua ori am prins si situatia cand asteptam in tramvai sa sudeze sina!

Re: Accidente / incidente Nenea_titi

Stefan_79 wrote here:
Tocmai, dacă s-a speriat și a accelerat înseamnă că nu are ce căuta la postul de conducere.

Aici vroiam să ajung. Am senzația că au plecat sau s-au pensionat vatmani buni, iar ăștia tineri fie sunt foarte cocoși fie total nepricepuți. Impactul a fost destul de zdravăn, dar am zis, pentru mine important era copilul.  S-a simțit accelerație și nu mult după, lovitura. Camionul era pe linie când vatmanul a accelerat. Cel puțin așa se simțea tramvaiul și cât de atehnic să fie un om, tot și-ar da seama când un tramvai accelerează. Deja, transportul public în București mi se pare foarte riscant. Și suntem îndemnați să-l folosim (eu sunt unul din marii consumatori de transport public, deși am mașină personală) dar ce ne facem, dacă ne pune viața în pericol? Hai, mori, asta e, nu mai simți nimic.  Dar dacă te schilodește (îți retează o mână, un picior, îți intră știu eu ce fier în cap...ai spart-o în fericire. Pleci de acasă întreg să te duci la un magazin, iei tramvaiul și...te întorci acasă, dar între 4 scânduri sau incomplet la inventar. Și astăzi m-am gândit, să merg cu mașina, am zis nu...iau tramvaiul. Na...poftim.

Re: Accidente / incidente Stefan_79

De demult e discuția că vatmanii nou-angajați sunt slab spre deloc pregătiți. Urmărisem la un moment dat un reportaj pe YouTube care spunea că după 2-3 zile de la angajare, vatmanul este scos la traseu. În acest caz se periclitează grav siguranța pasagerilor, participanților în trafic și a materialului rulant. Eu cel puțin dacă aș fi avut parte de experiența dvs, @Nenea_titi, nu aș mai fi urcat singur sau cu vreun membru de familie într-un vagon al STB până nu voi avea asigurarea de la companie că toți vatmanii sunt trecuți printr-un test psihologic amănunțit și sunt instruiți la zi pentru a conduce un vagon de tramvai. Poate par ipocrit, dar asta este pentru mine normalitatea. Și mă repet încă o dată, dacă vatmanul respectiv a accelerat vagonul din cauza fricii, nu are ce căuta la bordul unui tramvai.

Go to page:  1  ... 156 157 158 159 160 161 162  ... 181

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”