Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2664 posts, 683339 views

Go to page:  1  ... 171 172 173 174 175 176 177  ... 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

orex wrote here:
N-ar fi, nici pe departe, lipsit de interes să vă aplecați si asupra topicului ”A8” și să-l împărțiți pe tronsoane (discuții și foto/video), acum cât e într-un stadiu incipient! Peste câteva luni va fi mult mai dificil, având în vedere că, deja, au început ”mișcările de trupe” pe secțiunea Leghin-Moțca.
PS
Aceeași rugăminte o am și în ceea ce privește A13! ;)

Am rezolvat. Am separat dupa tiparul cunoscut, cu discutii, stiri si subiecte foto/video pentru tronsoanele pentru care existau materiale deja postate. Subiectele lipsa, atat foto/video cat si de discutii, pot fi create de oricine, atunci cand va fi nevoie.

Re: Dialog cu echipa administrativă orex

Perfect, rezolvat, dar mai sunt mici amendamente surmontabile!
La A8, conform traseului sunt următoarele secțiuni ”bătute-n cuie”:
1. Târgu Mureș -  Miercurea Nirajului
2. Miercurea Nirajului - Leghin
3. Leghin -Târgu Neamț
4. Târgu Neamț - Lețcani
5. Lețcani - Ungheni
PS
Restul sunt sectoare ce se încadrează-n ceste tronsoane! ;)

La A 13 situația se prezintă-n felul următor:
1. Boița -  Avrig/Mârșa
2. Avrig/Mârșa – Arpașu de Jos
3. Arpașu de Jos - Sâmbăta de Sus
4. Sâmbăta de Sus - Făgăraș

Poate vă aplecați asupra subiectelor și o să reflectați asupra celor de mai sus!

Am actualizat la A13, insa la A8 nu imi dau seama caror tronsoane oficiale corespund topicele create anterior, tu cum le-ai reorganiza?

Re: Dialog cu echipa administrativă Mihai Neagu

Îmi cer iertare fața de colegii de pe forum in legatura cu mesajul postat de mine în club, daca am creat controverse. ;)

@orex am operat modificarile si am mutat mesajul tau acolo ca anunt, sigur e de interes si pentru altii :bere:

Perfect, că ne va mânca ani buni din viață lucrarea asta.
Ai omis, să adaugi, însă un topic! ;)
Topicul  ”FOTO / VIDEO - Lucrări Secțiunea I Târgu Mureș - Miercurea Nirajului” nu există, și culmea e în lucru, cu NUROL executant, în prezent, contractul aflându-se în etapa de proiectare.  :yes:

Sunt mesaje postate in alte locuri legate de acea sectiune? Daca nu, il creezi tu sau oricine apuca sa posteze primul despre ea.

Hai, ca-l fac eu, cu tradiționalul mesaj consacrat ”Puneți aici!” :bere:

Re: Dialog cu echipa administrativă Luca M.

Inlocuiti va rog poza de la subiectul de la metrou Piata Victoriei 1&2 cu aceasta. Aparent am facut publicitate pentru mazgalici, dar intentia mea era doar sa postez realitatea. Ma scuzati.
Untitled20_20250305140431.png (1.64 MB; downloaded 1846 times)

Re: Dialog cu echipa administrativă PTMZ

Reamintesc ca rapoartele se folosesc doar pentru situatii de urgenta (incalcari ale regulamentului sau risc ridicat in aceasta directie). Pentru propuneri de modificare a mesajelor si a titlurilor de subiecte, va rog sa va adresati aici!

Dialog cu echipa administrativă Andrei Andraș

Ori cu raport ori cu mesaj aici tot degeaba din moment ce cer modificarea în „vehicule electrice” pentru a include tot ce înseamnă asta, iar rezultatul este „autobuze și microbuze electrice”. Nu degeaba am cerut titlul generic, urmează și o achiziție nouă de tramvaie care putea fi postată în acel topic.

Eu sunt împotriva mesajelor cantitative, de asta am folosit metoda raportării pentru ajustarea numelor topicelor achizițiilor ori a reorganizării lor. Până anul trecut a fost totul „în regulă”, brusc nu mai e, de parcă vă spamam cu 20 de rapoarte pe zi. Nici crearea de noi topice pentru orice răhățel de oraș care-și înființează transport public care să cuprindă și achizițiile de mașini nu mai este agreată, chit că așa a fost începută „povestea”. Nici că vă voi mai deranja, dacă voi mai posta, voi posta pe unde apuc.

Dați în continuare cu parul în cei puțini care mai țin forumul în viață cu informații relevante că administrația va ajunge cât de curând să comunice cu ea însăși.

Re: Dialog cu echipa administrativă Stefan_79

Rog un admin să modifice din mesajul acesta la rubrica MAZ 107 din:
Coloana 3: EZT, EZV, FDN (3).

în:
Coloana 3: EZT, EZX, FDN (3).

Mulțumesc anticipat!

Go to page:  1  ... 171 172 173 174 175 176 177  ... 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464146 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”