Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 353196 views

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 106

📖 Pagination options
Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera mindmasster

au fost montate 8 grinzi daca am innumarat corect.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera elloyy

alex230ro wrote:
nu cred sa faca penetratia aia in Barbu Vacarescu ar iesi la 50-100 metri distranta 2 intersectii (Pompei-Vacarescu si Pompei Gara Herastrau) oricum acolo mai multa treaba s-ar face daca ar exista un echipaj care sa arda pe cei care depasesc coloana si care o luau pe contrasens pe Gara Herastrau(acum nu mai au cum sac).Oricum pana nu se termina pasajul nu cred ca se apuca de nimic pe acolo.Practic Glucoza si Pompei sunt superaglomerate dupa ora 18,am avut zile in care a durat 60 min sa parcurg fabrica de Glucoza era coada de la Mobexpert .

exista plan si a fost si aprobat, doar ca nu e incadrat in bugetul curent,pentru penetratia DP-BarbuV. L-a pus Dominatrix mai demult, vezi in topicul respectiv.
In schimb, eu zic ca sunt toate sansele sa se apuce de FdG pana finalizarea astuia. Ma rog, sa mai termine din bretelele laterale, sa aiba oamenii pe unde sa se mai strecoare. FdG se incadreaza in bugetul curent din cate imi aduc aminte.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Dominatrix

elloyy wrote:
In schimb, eu zic ca sunt toate sansele sa se apuce de FdG pana finalizarea astuia. FdG se incadreaza in bugetul curent din cate imi aduc aminte.
Daca nu s-a schimbat nimic fata de acum 2 luni, supralargirea arterei Fabrica de Glucoza NU e inclusa in bugetul pe anul in curs. Cat despre pasajul de la Pipera acum in constructie si supralargirea Soselei Pipera, ramane de vazut cat se va face, si daca antreprenorii sunt dispusi sa lucreze "pe veresie" in ideea ca bugetul Capitalei se va inviora brusc la capitolul venituri si va veni in a doua parte a anului cu o rectificare masiva la cheltuieli de investitii...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Utilizator anonim

Ohooo deci merge repede, in toamna e gata in ritmul asta  8-)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera vancouver

Tavi wrote:
@subwayguru (sau altcineva "de meserie"): Pilele dupa turnare nu trebuie sa stea sa "se odihneasca" o perioada si apoi incarcate?

Nu trebuie sa-ti faci griji.

Rezistenta betonului se masoara la 28 de zile dupa turnare. Aceasta este valoarea care se ia in calcul la proiectare. Dar asta nu inseamna ca trebuie asteptat fix 28 de zile.
Dupa 2 zile se atinge cam 20% din rezistenta (suficient pentru a decofra elementele verticale), dupa 7 zile circa 50%. Suficient pentru a monta acele grinzi.

Dupa cele 28 de zile betonul continua sa se intareasca, dar nu semnificativ pentru a mai lua in calcul acest aspect. Poate ca dupa un an sa fie undeva la 110%. Este daca vrei o siguranta in plus fata de calcul.

Sigur ca intarirea depinde de mai multe aspecte, cele mai importante fiind raportul apa/ciment si tipul cimentului folosit. Mai depinde de temperatura de afara, de aceea iarna se incalzesc elementele turnate, la fel prefabricatele se supun unor tratamente termice (vara sau iarna, egal) pentru a putea fi livrate mai repede si a nu ocupa spatiul in fabrica de prefabricate. O intarirea prea rapida produce fisuri (mai ales daca lipseste armatura sau e prea putina) si de aceea vara, cand soarele bate bine, betonul proaspat se acopera cu prelate si / sau se uda cu apa.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera subway guru

Multzam mult #vancouver, orice mana de ajutor din partea unui coleg de breasla e binevenita, mai ales cand e data 'in stil profesionist'... :geek:
Toate cele bune iti doresc...si chiar te rog sa-mi mai sari in ajutor ori de cate ori ai timpul... :ugeek:

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Serban

Grinzi!! S-au montat si pe urmatorul set de pile!! Daca o sa monteze cate un set zilnic, s-ar putea sa avem o surpriza in ceea ce priveste termenul de finalizare. Bravo!

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera alex230ro

da,credeam ca visez azi dimineata,din nou fara poze ca am trecut destul de rapid pe acolo  :D

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera horex

Am remarcat si eu asta. Se pare ca lucrurile merg rapid de tot. Si nu e pacaleala de 1 aprilie.

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera bekxy

Eh, să toarne ie pilele, să aibă pe ce pune grinzile...
Se lucrează, nu neg, dar până la toamnă nu mai e aşa mult, iar din şantier nu mai e aşa puţin...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Tavi

romafroman wrote:
Eh, să toarne ie pilele, să aibă pe ce pune grinzile...
Se lucrează, nu neg, dar până la toamnă nu mai e aşa mult, iar din şantier nu mai e aşa puţin...

Mult-putin, frumos-urat, destept-prost sunt notiuni prea relative si exprima senzatii. Daca vreti sa fiti constructivi raportati stadiul unei sau altei lucrari la termenele de predare: timp x% vs. lucrare x+% sau x-% si atunci va puteti apropia de realitate. Altfel, dam cu ghiocu' si in bobi sau mergem pe la Mama Omida si Tata Viermele sa ne prezica  ei ....

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera bogd_an

Am trecut in seara asta prin zona, au montat prima sectiune de grinzi intregral si a doua aproape, o grinda nefiind montata.

No camera, no photo...

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera Tavi

Multumim pentru explicatii si poze lui (photo)shoppy  :)

Re: Pasaj suprateran Barbu Vacarescu si supralargirea Sos.Pipera shoppy

:D , nu e PhotoShop ca nu omor tantari cu artileria, e ACDSee.

Go to page:  1  ... 30 31 32 33 34 35 36  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”