Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049202 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 170 171 172 173 174 175 176  ... 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) WT_fan06

Tocmai ți s-a explicat că Primăria Comunei Chiajna a cerut schimbarea, iar TPBI a dat curs. Nu invers.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) STB738

alexandru_minciu91 wrote here:
Linia apare pe aplicație în toate stațiile aferente traseului Parcul Mogoșoaia - Casa Academiei (Calea 13 septembrie/comun cu linia 63) pe traseul B.P. Hasdeu, Vasile Pârvan, Strada Berzei, Piata Victoriei, Ion Mihalache, Bd. Bucureștii- Noi, Străulești, Pod Centura Mogoșoaia până la parc. Cel mai probabil e o eroare.

Aparent linia a circulat miercuri și joi, traseul fiind arătat și pe info TB. A mai circulat și linia 383 intre Universitatea Tehnica de Construcții și Doctor Staicovici. Am poze cu cele două linii însă nu am acordul proprietarului sa le postez, așa că mai bine nu!

Asta nu se știe din păcate!

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) sorin.niculescu_

Poftim??? 383 nu se voia a fi linie dedicată cartierului Ion Creangă? Apropo, până să se mute terminalul la „Cartier Militari”, autobuzele au oprit la „Gladiolelor” sau încă nu se extinsese 178-ul?

Și aveți idee în ce stații au oprit liniile acestea și de ce au fost înființate pentru un răstimp? Trebuie să se afle motivul.

Cică au oprit în toate stațiile dar cauza înființării lor, nu se știe

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) DenisM017

Nu au oprit în toate stațiile, deși așa apărea pe InfoTB. Călătorii au fost preluați doar de la capetele de linie ("Dr. Staicovici" și "Universitatea Tehnică de Construcții" - pentru linia 383 și "Casa Academiei" și "Palatul Brâncovenesc" pentru linia 471).
Cel mai probabil a fost vorba despre un eveniment, altfel nu îmi explic de ce ar fi fost nevoie de înființarea acestor linii, mai ales că nu a fost anunțat nicăieri. În orice caz, acest 383 nu are nicio legătură cu viitorul 383 pentru cartierul Ion Creangă, dacă va mai fi înființat vreodată.

Sincer, nu am încredere că va fi înființat vreodată. Ghici de ce ,,lipsa de ture" că la STB e greu sa ia cate un autobuz doua dintr-o linie, un autobuz doua din alta linie și așa faci 4-5 ture, deoarece nu cred ca trebuiesc multe ture pentru 383 mai ales daca va circula până la Baicului dar mă rog!

Mai nou, pe Google Maps, traseele liniilor 432 și 433 figurează diferit față de Info TB. La intersecția Centura București/Str. Industriilor, autobuzele, în mod obișnuit, continuă să circule pe centură până la strada care duce către Carrefour Militari (nu am găsit cum se numește), însă pe Google Maps, autobuzele (pe sensul către oraș) virează stânga pe Str. Industriilor, apoi stânga pe Str. Complexului, intrând astfel în parcarea complexului comercial, continuându-și apoi traseul normal. Din punctul meu de vedere, această modificare (dacă chiar există) este binevenită, având în vedere traficul infernal de la anumite ore de pe centură, mai ales pe sensul către oraș…
IMG_0303.png (1.53 MB; downloaded 2098 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Gabi23

Nu s-au modificat traseele liniilor 432 și 433.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) FabiM

La aproape 3 ani de la înființare, linia 485 a ajuns și ea la rândul ei o bătaie de joc în ceea ce ține de program.

Era vorba ca în weekend să aibă 3 ture.
În primii 2 ani nu puteau fi acoperite circulandu-se constant “între ture” (dacă o tură sosea în stație la 17:30 și alta la 17:50, autobuzul venea la 17:40), iar astăzi circulă doar un autobuz.
Trecând peste faptul ca retragerile se fac pe tot traseul fără călători, apoi pe Bulevardul Ghencea, Antieriana, Alexandria, adică un waste stupid de motorină.

Păcat. Era probabil una din puținele linii care veneau decent și erau de bază, iar mișcările necontrolate de genul nu fac oamenii de acolo decât să fie cat mai motivați să folosească auto personal.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Andrei98

Calitatea si frecventele transportului cu autobuzul s-au inrautatit pe aproape toate liniile din oras si nu-i pasa nimanui. Pana acum 2-3 ani a fost o perioada cand a fost chiar bine, se suplimentasera destul de mult liniile de autobuz si se simtea faptul asta. Acum circulam iar ca in India.

Go to page:  1  ... 170 171 172 173 174 175 176  ... 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”