Topic: Accidente / incidente
5703 posts, 1880625 views
📖 Pagination options
- andreiiul
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
andreiiul
Accidentul a avut cauza o fortare a semaforului sau o trecere pe rosu.
Am gasit pe FB o filmare de pe camerele de supraveghere si una din masini nu a respectat semaforul (nu e clar care din ele)
Accidentul a avut cauza o fortare a semaforului sau o trecere pe rosu.
Am gasit pe FB o filmare de pe camerele de supraveghere si una din masini nu a respectat semaforul (nu e clar care din ele)
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Mda, adevarul e ca duba curierului e lovita cu tot botul. So it makes sense.
Mda, adevarul e ca duba curierului e lovita cu tot botul. So it makes sense.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Mă iertați, dar de ce este interzis virajul stânga acolo?
Mă iertați, dar de ce este interzis virajul stânga acolo?
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Pot doar sa presupun ca blocajele frecvente cauzate de cei care faceau stanga intr-o zona intens circulata de masini si tramvaie este cauza.
Pot doar sa presupun ca blocajele frecvente cauzate de cei care faceau stanga intr-o zona intens circulata de masini si tramvaie este cauza.
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Nu eram acolo când s-a produs, am văzut o filmare. Nu știu de curier cat a forțat, dar celălalt aproape sigur a trecut pe roșu. De la impact până apar in cadru cei de pe sensul celălalt trec aproape 10 secunde
Nu eram acolo când s-a produs, am văzut o filmare. Nu știu de curier cat a forțat, dar celălalt aproape sigur a trecut pe roșu. De la impact până apar in cadru cei de pe sensul celălalt trec aproape 10 secunde
- cosminduru
-
Posted:
-
cosminduru
Logic este să nu se facă stânga nicăieri unde există tramvai, pentru că încurci circulația. Poate doar dacă ar schimba complet semaforizarea
Ai dreptate, văd că este acum. Mulțumesc.
Dacă te uiți pe older dates maps 2022-2023, nu era indicatorul. Stâlpii au fost schimbați cu totul la reabilitarea liniei de tramvai și de aceea am întrebat. Intersecția a stat minim 2 ani fără acel interzis (și cu marcaje lipsă/șterse).
Logic este să nu se facă stânga nicăieri unde există tramvai, pentru că încurci circulația. Poate doar dacă ar schimba complet semaforizarea
orex wrote here:
1 Asa cu a aratat si @cris_m, la 50 de metri, înainte de intersecție, e un indicator rutier interzis a vira la stânga.
Ai dreptate, văd că este acum. Mulțumesc.
Dacă te uiți pe older dates maps 2022-2023, nu era indicatorul. Stâlpii au fost schimbați cu totul la reabilitarea liniei de tramvai și de aceea am întrebat. Intersecția a stat minim 2 ani fără acel interzis (și cu marcaje lipsă/șterse).
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Aseară, în jurul orei 23, Bucur LF 412 a deraiat în zona stației Petre Ispirescu în timp ce se deplasa de la Depoul Alexandria spre Depoul Dudești...
Aseară, în jurul orei 23, Bucur LF 412 a deraiat în zona stației Petre Ispirescu în timp ce se deplasa de la Depoul Alexandria spre Depoul Dudești...
- TudorSt
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
-
- orex
-
Posted:
-
orex
In 01.05.2022 era sigur. Iată dovada surprinsă de subsemnatul când îmi făceam rondul prin zonă să văd care mai e stadiul șantierului.
Semaforul oricum a indicat, inclusiv pe timpul lucrărilor, direcția înainte și la dreapta, când funcționa.
cosminduru wrote here:
In 01.05.2022 era sigur. Iată dovada surprinsă de subsemnatul când îmi făceam rondul prin zonă să văd care mai e stadiul șantierului.
Semaforul oricum a indicat, inclusiv pe timpul lucrărilor, direcția înainte și la dreapta, când funcționa.
Captură de ecran 2025-02-15 211332.png (1.91 MB; downloaded 3500 times)
- jiko_adiz
-
Posted:
-
jiko_adiz
4902 a avut un accident în Snagov.
https://vm.tiktok.com/ZNd14RhPo/
4902 a avut un accident în Snagov.
https://vm.tiktok.com/ZNd14RhPo/
IMG_7737.jpeg (1.06 MB; downloaded 3140 times)
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Informatie preluata de pe FB/Info Trafic Bucuresti-Ilfov (fara poze)
Accident autocamion cu tramvai în dreptul Depoului Militari.
Tramvai deraiat , rețea tramvai căzută.
Linia 25 - blocata la plecarea de la capatul de linie Depoul Militari, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment rutier. Deviere. Pentru preluarea fluxului de calatori functioneaza linia naveta 625, intre Depoul Militari si Razoare.
Informatie preluata de pe FB/Info Trafic Bucuresti-Ilfov (fara poze)
Accident autocamion cu tramvai în dreptul Depoului Militari.
Tramvai deraiat , rețea tramvai căzută.
Linia 25 - blocata la plecarea de la capatul de linie Depoul Militari, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment rutier. Deviere. Pentru preluarea fluxului de calatori functioneaza linia naveta 625, intre Depoul Militari si Razoare.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
De pe Club Feroviar:
Încă un Imperio (3821) indisponibil pe termen lung...
De pe Club Feroviar:
VIDEO Accident la Depoul Militari. Un TIR a intrat într-un tramvai, care a deraiat
Un accident la Depoul Militari din Capitală s-a produs joi, când un TIR a intrat într-un tramvai al Societății de Transport București.
STB SA a anunțat că în jurul orei 11:45, pe Bd. Preciziei, în zona Depoului Militari, șoferul unui autotir nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers si a intrat in coliziune cu un tramvai din linia 25. În urma accidentului, tramvaiul a deraiat, producând și o avarie la rețeaua electrică de contact.
Transportatorul bucureștean de suprafață a precizat că nu sunt călători accidentați în urma accidentului.
Pentru preluarea fluxului de călători, STB a înființaț linia navetă de autobuze 625, care funcționează între Depoul Militari și Piața Danny Huwe. De asemenea, traseul liniei 25 a fost modificat de la intersecția Bd. Timișoara cu Bd. General Paul Teodorescu, pe Bd. General Paul Teodorescu până la Gara Basarab.
Încă un Imperio (3821) indisponibil pe termen lung...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination