Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 421070 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
Utilizator anonim
Cu ranga ascutita, inainte de asfaltare canalul liniei este uns pentru ca asfaltul sa nu se lipeasca.
Cu ranga ascutita, inainte de asfaltare canalul liniei este uns pentru ca asfaltul sa nu se lipeasca.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Aceeasi ca si pana acum ca peste tot ... ranga, dalta si cu discul ...
Ce tare am postat in acelasi timp cu Marian
Aceeasi ca si pana acum ca peste tot ... ranga, dalta si cu discul ...
Ce tare am postat in acelasi timp cu Marian
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
mihai_tomaro wrote:Metrou in Giulesti? Cred ca glumesti. Legatura cartierului Giulesti cu metroul se poate face in prezent fie cu autobuzele 162 si 163 pana la Cangasi, fie cu tramvaiul pana la Plevnei si de acolo "perpedes" pana la Gara. Ambele variante nu prea bune. De aceea ar fi utila o linie de tramvai directa Basarab - Giulesti, cand se deschide circulatia pe dedesubt. Cat despre legatura tramvai pe hobanat/metrou, daca se va face o linie directa de tramvai dinspre Militari e de asteptat ca traseul sa fie de succes, in sensul ca va reprezenta o alternativa de ajuns la metrou din Drumul Taberei si zona Bd. Timisoara, pe langa supra-aglomeratul metrou usuratic 41.
La Crangasi e cu adevarat nevoie de legatura facila tramvai metrou. dar acel tramvai duce la metrou un cartier intreg (dr taberei). Tramvaiele de la Basarab vin de la GaraDeN unde ai metrou, vin de pe Vasiela Milea unde ai metrou, si din Giulesti, unde ai metrou.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Din ultimul reportaj a lui Andrei am observat ca bucla pentru autobuze o sa fie cam mica.
Din ultimul reportaj a lui Andrei am observat ca bucla pentru autobuze o sa fie cam mica.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ti se pare, tot terminalul este chiar mai intins decat era inainte.
Ti se pare, tot terminalul este chiar mai intins decat era inainte.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Dar niste iarba nu vedem si noi pe spatiile alea "verzi"? (ca sunt maro de fapt)
Dar niste iarba nu vedem si noi pe spatiile alea "verzi"? (ca sunt maro de fapt)
-
- Terapeut71
-
Posted:
-
Terapeut71
Buna seara!
Am 2 intrebari:
1. Sub rampa de coborare catre Plevnei pe zona de spatiu - cel putin teoretic verde - nu ar fi utila instalarea de parapeti de o parte si alta a drumului? Intreb acest lucru deoarece pietonii amatori de Carrefour din directia strazii Fluviului tasnesc "cu zambetul pe buze" printre masini incercand sa scurteze numarul pasilor pana la trecerile de pietoni semnalizate.
2. Cand totul se va da in folosinta se va intampla (vre) -o cosmetizare sau regandire a gardului despartitor de la pachetul de linii CF si Calea Grivitei si respectiv Dinicu Golescu?
Tin minte ca acesta se re-construia undeva intre anii 1985-1986 si este la fel de tern si acum ca si atunci (ma rog in locurile unde mai exista)
Multumesc!
Buna seara!
Am 2 intrebari:
1. Sub rampa de coborare catre Plevnei pe zona de spatiu - cel putin teoretic verde - nu ar fi utila instalarea de parapeti de o parte si alta a drumului? Intreb acest lucru deoarece pietonii amatori de Carrefour din directia strazii Fluviului tasnesc "cu zambetul pe buze" printre masini incercand sa scurteze numarul pasilor pana la trecerile de pietoni semnalizate.
2. Cand totul se va da in folosinta se va intampla (vre) -o cosmetizare sau regandire a gardului despartitor de la pachetul de linii CF si Calea Grivitei si respectiv Dinicu Golescu?
Tin minte ca acesta se re-construia undeva intre anii 1985-1986 si este la fel de tern si acum ca si atunci (ma rog in locurile unde mai exista)
Multumesc!
-
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
Sa inteleg din asta ca probele finale cu "furnici" si "licurici" pe hobanat, vor fi facute la inceputul lunii mai.
Ca tot suntem la verdeata si amenajari, am o intrebare: in spatiul dintre sine si calea rutiera ce o sa fie?? Sper ca nu beton gol, ca se umple de praf si o sa fie ...urat.
PS: Ms pt panorame Andrei
Pe restul podului mai sunt de facut mici finisaje si marcajele rutiere. Reteaua tramvaielor va fi montata dupa 25 aprilie.
Sa inteleg din asta ca probele finale cu "furnici" si "licurici" pe hobanat, vor fi facute la inceputul lunii mai.
Ca tot suntem la verdeata si amenajari, am o intrebare: in spatiul dintre sine si calea rutiera ce o sa fie?? Sper ca nu beton gol, ca se umple de praf si o sa fie ...urat.
PS: Ms pt panorame Andrei
IMG_0074.jpg (69.88 KB; downloaded 2693 times)
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
@Cristi20: Acolo unde ai hasurat tu cred ca tot statia de tramvai va fi .
@Cristi20: Acolo unde ai hasurat tu cred ca tot statia de tramvai va fi .
-
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Dacia Papuc de pe trotuar apartine Apei Nova si ghiciti ce astepta acolo?
Ati ghicit, deja incepusera sa sparga ieri trotuarul asfaltat de cateva zile. Sunt curios ca multi dintre voi cu ce o sa astupe; ce asfalt vor asterne.
Dacia Papuc de pe trotuar apartine Apei Nova si ghiciti ce astepta acolo?
Ati ghicit, deja incepusera sa sparga ieri trotuarul asfaltat de cateva zile. Sunt curios ca multi dintre voi cu ce o sa astupe; ce asfalt vor asterne.
IMG_0095.JPG (67.28 KB; downloaded 2593 times)
- Donio
-
Posted:
-
Donio
Sper din tot sufletul ca nu vorbesti serios, deja mi s-a urcat sangele la cap. Este incredibil de cât de nesimtiti sunt, trotuarul ăla a stat fără asfalt câteva luni bune, nu puteau sa facă, ce au de făcut, pana acum.
Îmi pare rău ca nu sunt in Bucuresti as fi organizat un drum pana acolo cu ceva televiziune sa îmi spun si eu părerea.
Nu are cineva o poza mai buna, am putea sa o punem pe Hotnews si poate si pe alte site-uri de știri.
Incredibil sunt roșu de furie.
3mil wrote:
Dacia Papuc de pe trotuar apartine Apei Nova si ghiciti ce astepta acolo?![]()
Sper din tot sufletul ca nu vorbesti serios, deja mi s-a urcat sangele la cap. Este incredibil de cât de nesimtiti sunt, trotuarul ăla a stat fără asfalt câteva luni bune, nu puteau sa facă, ce au de făcut, pana acum.
Îmi pare rău ca nu sunt in Bucuresti as fi organizat un drum pana acolo cu ceva televiziune sa îmi spun si eu părerea.
Nu are cineva o poza mai buna, am putea sa o punem pe Hotnews si poate si pe alte site-uri de știri.
Incredibil sunt roșu de furie.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Azi in jurul orei 13 era la Afi un echipaj RATB care curata macazul liniilor care vin dinspre Bd.Timisoara, respectiv Bd Vasile Milea ( sensul spre Depoul Militari).
Azi in jurul orei 13 era la Afi un echipaj RATB care curata macazul liniilor care vin dinspre Bd.Timisoara, respectiv Bd Vasile Milea ( sensul spre Depoul Militari).
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@3mil si @Donio:
Ar fi culmea nesimtirii, au avut 6 luni la dispozitie sa faca ce groapa si ce sant le dorea sufletzelul...
Asta e sado-masochism, sa astepti sa vina cu asfaltul si sa incepi sa-l spargi cat inca e cald si nici nu s-a racit bine...
Mai ca-mi vine sa le pun o 'bomba cu rahat' sub papucul ala...
La noi nu se poate sa ceara populatia sa fie protejata contra unor asemenea 'teroristi', ca-n Libia???
Sa vina MIG-urile sa ne scape de 'tembeli'...
@3mil si @Donio:
Ar fi culmea nesimtirii, au avut 6 luni la dispozitie sa faca ce groapa si ce sant le dorea sufletzelul...
Asta e sado-masochism, sa astepti sa vina cu asfaltul si sa incepi sa-l spargi cat inca e cald si nici nu s-a racit bine...
Mai ca-mi vine sa le pun o 'bomba cu rahat' sub papucul ala...
La noi nu se poate sa ceara populatia sa fie protejata contra unor asemenea 'teroristi', ca-n Libia???
Sa vina MIG-urile sa ne scape de 'tembeli'...
📖 Pagination options