Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor

481 posts, 86689 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 35

📖 Pagination options
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Luca M.

Linia 25 circula deviat la Gara Basarab fara modificarea hartii din aplicatia Info TB.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor bgd70

Pe harta mo-bi, chiar daca nu e actualizat traseul nici aici, tramvaiele care se duc spre Basarab sunt vizibile si Iti dai seama care e traseul deviat. Pe X (ex-Twitter) cand se anunta devierile era necesar sa se zica si care e traseul. Asa un text chior ca e deviat nu te ajuta mai deloc.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor jiko_adiz

311 stă cu display-ul neactualizat/blocat pe Depoul Militari.
IMG_7266.jpeg (1.88 MB; downloaded 2839 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor TTony

Aceste ”blocări” se intâmplă din cauza GPS-ului care nu a detectat că deja s-a trecut de stația la care a rămas blocată sau că dă crash și nu își poate da reboot?

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor StefanTramspotter

Văd că de vreo 2-3 luni pe vagoanele Depoului Dudești  BLF sau CH PPC s-au demontat ecranul LED al firmei Hanover Displays din cauza faptului ca nu sunt sincronizate. Știe cineva alte motive?

Exemple sunt vagoanele Bucur LF CA #407 și V3A 93 CH PPC #4046

In aceeasi situatie mai sunt si vagoanele 409, 410, 413, 4005, 4017, 4023, 4035
IMG_20241115_181821.jpg (2 MB; downloaded 2512 times)
IMG_20241120_175334.jpg (1.67 MB; downloaded 2510 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor shoppy

Dupa mintea STB nu foloseste la nimic, nu este impus prin vreun regulament extern, se configureaza greu da se deregleaza/strica usor si mai fac si calatorii reclamatii cand nu functioneaza corect, deci demontatul este solutia perfecta.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor STB6228

Tramvai cu număr de autobuz și autobuz cu număr de tramvai  :lol:  :lol:  :lol:
Sursa: grup Facebook „Ești din Sectorul 2”.
Pozele sunt făcute pe data de 1 ianuarie 2025.
afisaj1.jpg (124.39 KB; downloaded 2157 times)
afisaj2.jpg (102.73 KB; downloaded 2155 times)
afisaj.jpg (132.03 KB; downloaded 2162 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor punmeister

Da, Thoreburile au toate liniile STB posibile.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor TudorSt

Pai in cazul asta, ar putea sa elimine din schema liniile naveta 6xx, iar autobuzele care inlocuiesc tramvaie sau circula pe linii de troleibuz sa afiseze direct linia originala (la troleibuze deja se intampla asta).

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Chev Celios

La tramvaie cam greu, acest lucru fiind posibil doar daca se poate circula pe linia de tramvai pe intregul traseu si efectuarea statiilor la peroane.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor FabiM

Apropo de chestia asta …
Ieri: venea dinspre Drumul Taberei, mergea spre Depoul Alexandria conectat la rețea.
:?:
Scuzați calitatea, bănuiesc ca se înțelege motivul.
IMG_4921.jpeg (1.82 MB; downloaded 1938 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor sorin.niculescu_

M-am urcat mai devreme într-un troleibuz de pe linia 61 și am auzit un nou anunț vocal. Doamna respectivă anunța despre cum să îți validezi călătoria + ce să faci dacă vrei să trimiți SMS.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor MIHAI_TB_10

Cred că și eu am auzit acest anunț în câteva autobuze și troleibuze.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor cris_m

Da, este un anunt nou, l-am auzit si eu ieri in 7218.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 35

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463806 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”