Topic: Propuneri de modificare a traseelor
1939 posts, 647795 views
📖 Pagination options
- STB738
-
Posted:
-
Re: Propuneri de noi trasee
STB738
Ba s-ar putea, cu grija. La 482 cum se va putea circula cu autobuze de 12 metri pe străzile mici ale Bragadirului?
alexandru_gr wrote here:
Din Moroeni în Strada Toby nu cred ca se poate circula cu autobuze.
Unul din impedimente ar fi asta:
Ba s-ar putea, cu grija. La 482 cum se va putea circula cu autobuze de 12 metri pe străzile mici ale Bragadirului?
-
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
De unde știi ce autobuze vor fi pe 482? Cu siguranță nu autobuze de 12m...
De unde știi ce autobuze vor fi pe 482? Cu siguranță nu autobuze de 12m...
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Ce mi-e otokar de 12 metri ce mi-e Mercedes Citaro. Ambele au 12 metri! Cu otokar de 10 metri sigur nu cred că se va circula!
Ce mi-e otokar de 12 metri ce mi-e Mercedes Citaro. Ambele au 12 metri! Cu otokar de 10 metri sigur nu cred că se va circula!
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Poate, dacă vor introduce Otokar de 10m, va fi mult mai ok, în felul ăsta putând să le trimită pe linii de genul acesta în loc de 243… aștept totuși părerile voastre și în legătură cu propunerile legate de 332 și 333.
Poate, dacă vor introduce Otokar de 10m, va fi mult mai ok, în felul ăsta putând să le trimită pe linii de genul acesta în loc de 243… aștept totuși părerile voastre și în legătură cu propunerile legate de 332 și 333.
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Pe 243 doar daca s-ar face schimb între autobaze. Linia 482 va aparține de Alexandria cred.
Pe 243 doar daca s-ar face schimb între autobaze. Linia 482 va aparține de Alexandria cred.
-
- Costin
-
Posted:
-
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Mie îmi plac toate propunerile. La 383 ar fi extraordinar, deoarece ar ajuta vânzătorii spre/dinspre dragon dar și clienții. La 332, as mai lucra puțin, totuși. 332, ar trebui modificată/prelungita până la Complexul Comercial Colosseum iar de 333, nu am ce sa zic!
sorin.niculescu_ wrote here:
Salut! Revin cu încă o propunere de traseu, relativ apropiată de cea propusă de locuitorii cartierului Ion Creangă pentru viitoarea linie 383 ce se lasă așteptată de un an de zile sau poate chiar mai mult. M-am gândit că aceasta ar putea circula pe traseul Dragonul Roșu - Piața Iancului.
383
Sens Piața Iancului: „Dragonul Roșu”, Str. Toby, Str. Moroeni, Str. Vasile Predescu, Str. Nistor Răileanu, Str. Lanternei, Str. Moroeni, Str. Codălbiței, Șoseaua Colentina, Str. Doamna Ghica, Bd. Chișinău, Șoseaua Pantelimon, Șoseaua Iancului, Str. Avrig, Bd. Ferdinand I, Șoseaua Mihai Bravu, Șoseaua Iancului, „Piața Iancului”.
Sens Dragonul Roșu: „Piața Iancului”, Șoseaua Iancului, Șoseaua Pantelimon, Bd. Chișinău, Str. Doamna Ghica, Șoseaua Colentina, Str. Nicolae Cânea, Str. Moroeni, Str. Toby, „Dragonul Roșu”.
Avantaje:
- cartierul Ion Creangă ar beneficia în premieră de transport public, crescând astfel atractivitatea acestuia în zonă, existând posibilitatea ca oamenii să nu mai folosească exclusiv mersul pe jos sau cu mașina personală
- linia ar oferi conexiuni importante cu metroul, linia de tramvai 21, linia de troleibuz 66, liniile de autobuz ce tranzitează Șoseaua Colentina, Piața Delfinului, Mega Mall, Piața Iancului, Parcul Plumbuita, Complexul Comercial Colentina (Carrefour, KFC, Altex, Dedeman etc.), Vietnam Market, Moroeni City, Dragonul Roșu și multe altele
Dezavantaje:
- potențialele comentarii negative de la unii locuitori ai cartierului în legătură cu zgomotul produs de autobuze, poluarea sau faptul că nu vor mai putea parca ilegal în anumite locuri
- posibilitatea unei frecvențe destul de nesatisfăcătoare din partea STB
Bonus: Propun și modificarea traseului liniei 261, pe sensul către Piața Presei. De pe Șoseaua Străulești să vireze dreapta pe Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, apoi să revină la traseul inițial virând dreapta pe Șoseaua București-Ploiești. Acea stradă este destul de lungă și TPBI ar putea înființa în jur de 3-4 stații.
Am trimis deja către TPBI această propunere + cea de ieri, în legătură cu 332 și 333. Știu că nu am atașat hărți acestor trei propuneri, însă nu mă pricep atât de bine la acest aspect și, decât să iasă ceva grotesc, mai bine folosiți Google Maps pentru a vă orienta în legătură cu traseele propuse. Sper că am fost de ajutor.
Mie îmi plac toate propunerile. La 383 ar fi extraordinar, deoarece ar ajuta vânzătorii spre/dinspre dragon dar și clienții. La 332, as mai lucra puțin, totuși. 332, ar trebui modificată/prelungita până la Complexul Comercial Colosseum iar de 333, nu am ce sa zic!
- STB738
-
Posted:
-
STB738
Visăm dar visele se pot adeveri!
Costin wrote here:
Reveniti la realitate, acum nu avem decat speculatii si dorinte.
Visăm dar visele se pot adeveri!
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
@STB738 într-adevăr, când am scris propunerea celor de la TPBI, am modificat sensul către Petrom City al liniei 332 și am adăugat stație la Colosseum Mall. Chiar dacă poate fi considerat un ocol, atât pentru propunerea liniei 332, cât și pentru 333, să nu uităm că mai există situații de genul, precum 137, care face un „ocol” mic pentru a efectua stație la Complexul Comercial West Park pe sensul către centru.
@STB738 într-adevăr, când am scris propunerea celor de la TPBI, am modificat sensul către Petrom City al liniei 332 și am adăugat stație la Colosseum Mall. Chiar dacă poate fi considerat un ocol, atât pentru propunerea liniei 332, cât și pentru 333, să nu uităm că mai există situații de genul, precum 137, care face un „ocol” mic pentru a efectua stație la Complexul Comercial West Park pe sensul către centru.
- STB738
-
Posted:
-
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
Într-un final, am găsit o cale de a vă prezenta propunerile mele în legătură cu liniile 332, 333 și 383. La toate liniile albastrul este tur, iar roșul este retur.
332
https://earth.google.com/earth/d/1M89LXk ... l9oaiJNg
333
https://earth.google.com/earth/d/14hGLs5 ... ydM7l0g7
383
https://earth.google.com/earth/d/1PifAhd ... frPkYppm
Într-un final, am găsit o cale de a vă prezenta propunerile mele în legătură cu liniile 332, 333 și 383. La toate liniile albastrul este tur, iar roșul este retur.
332
https://earth.google.com/earth/d/1M89LXk ... l9oaiJNg
333
https://earth.google.com/earth/d/14hGLs5 ... ydM7l0g7
383
https://earth.google.com/earth/d/1PifAhd ... frPkYppm
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pentru mine liniile cu trasee diferite tur/retur nu isi au rostul, adica te duci dar cum te mai si intorci?, doar nu stai in autobuz sa dai roata ca la capat oricum te da jos si mai face si pauza.
Pentru mine liniile cu trasee diferite tur/retur nu isi au rostul, adica te duci dar cum te mai si intorci?, doar nu stai in autobuz sa dai roata ca la capat oricum te da jos si mai face si pauza.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Strict teoretic, acele linii sacrifică timp pentru a mări raza de acoperire a transportului public. Este un model extrem de răspândit cu multe beneficii, acolo unde este aplicat cum trebuie. Analiza se face de la caz la caz. Dacă există pauză "în buclă" atunci este un dezavantaj, însă nu e neapărat un show-stopper.
Strict teoretic, acele linii sacrifică timp pentru a mări raza de acoperire a transportului public. Este un model extrem de răspândit cu multe beneficii, acolo unde este aplicat cum trebuie. Analiza se face de la caz la caz. Dacă există pauză "în buclă" atunci este un dezavantaj, însă nu e neapărat un show-stopper.
- sorin.niculescu_
-
Posted:
-
sorin.niculescu_
@shoppy eu le-am conceput astfel pentru a acoperi o rază cât mai mare a cartierelor Bucureștii Noi și Dămăroaia.
@shoppy eu le-am conceput astfel pentru a acoperi o rază cât mai mare a cartierelor Bucureștii Noi și Dămăroaia.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination