Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 421774 views

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Serban

anitzei wrote:
Eu unul deja m'am desumflat (deja imi facusem plan pentru naveta zilnica pe acolo).

Si faptul ca trebuie sa mai cobori un rand de scari te face sa-ti schimbi traseul pe care vrei sa-l ai zilnic?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) alex230ro

Am fost prin tari straineze si era locuri in care aveai doar scari si scari de ex ,dar na suntem romani ne pricepem la toate si comentam la orice  :P (inclusiv eu  :lol:   )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) gabriels

Investitia cu accesul direct nu ar fi avut sens.Cei 5 metri pe care ii mergi pe jos acum intre cele 2 scari se mergeau oricum in subteran de la baza scarii care coboara de pe pasaj pana la baza scarii actuale.Nu se castiga nimic,se pierdeau in schimb multi bani si timp si investitia ar fi fost contestata de multi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Lutyk

iar la Basarab vor fi 2 statii de tramvai: una pe pasaj si una sub. Ce icare vin cu tramvaiul de la sol de ce sa nu poata cobori si eu cu liftul. Si liftul eu as yice ca e mai degraba pentru persoanele cu handicap locomotor caci noi ceilalti nu tusim daca coboram/urcam cateva trepte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) just_george

"Cei care vin cu tramvaiul de la sol de ce sa nu poata cobori si EU cu liftul"  :lol:  buna asta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Lutyk

Lutyk wrote:
iar la Basarab vor fi 2 statii de tramvai: una pe pasaj si una sub. Ce icare vin cu tramvaiul de la sol de ce sa nu poata cobori si eu cu liftul. Si liftul eu as yice ca e mai degraba pentru persoanele cu handicap locomotor caci noi ceilalti nu tusim daca coboram/urcam cateva trepte.

Scuze! Erată: Ce icare vin cu tramvaiul de la sol de ce sa nu poata cobori si EI cu liftul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) lilidrac

Cand s-a informat publicul ca la Basarab va fi un punct intermodal,toti am visat ca va fi ceva nemaipomenit.S-a vorbit de trotuare rulante pana in gara,lifturi,scari rulante si de aici concluzia ca putea exista un lift si pana in subteran.Nu ar fi fost mare pierdere daca nici nu ar fi fost lift,insa cred ca el va exista din ratiuni "UE" legate de persoanele cu handicap.Unde nu mai pui ca spatiul existent(amplasamentul statiei de metrou,trotuarul) nu este chiar mare pentru a putea oferi foarte multe variante.Eu zic ca nu avem de ce sa fim dezamagiti, cu toate ca unii nostalgici vor regreta vechea pasarela- era retro...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Pai da, am visat cu totii, dar cum a spus si guru, RATB e la PMB pe cand Metrorex e la MT, unde il branseaza la curent? Vrei sa plateasca PMB pentru clientii MT sau pe dos?, mai degraba pica ceru peste noi si peste pasaj...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

@mihai_tomaro:
Studiile de circulatie sunt cam vechisoare si intre timp fluxurile in zona s-au mai 'reasezat'...
Dar nu prea-mi fac multe griji, atata timp cat statia de tramvai de pe hobanat a fost 'dimensionata' ca si cum ar fi o statie de metrou...si dotata cu patru scari fixe, patru escalatoare si patru lifturi...
Iar toata zona a fost gandita ca un mare 'hub' de transport in comun...
Probabil ca avand de ales intre atatea 'variante', fiecare va sti sa-si gaseasca 'traseul optim' ce-i convine cel mai bine...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Se cam termina si tensionara finala a hobanelor, astazi inainte de pauza (12-13) erau la nivelul 12, probabil pana duminica ajung la 15 si termina.
Revin cu reportajul.
Weekendul viitor cel tarziu se deschide zona de la sol.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) lilidrac

Deschiderea la sol este numai pt. auto sau vom revedea la lucru inclusiv tramvaiul 12?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Vom vedea si tramvai, inca nu se stie ce linie...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pentru cei care intrebau pe aici daca se lucreaza la sol pentru accesele in statia de tramvai SF  8-)

DSC05603.JPG (474.6 KB; downloaded 2620 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) sosoro

Care este modalitatea de scoatere a asfaltului din liniile de tramvai?

Go to page:  1  ... 103 104 105 106 107 108 109  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463962 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”