Topic: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)
907 posts, 276075 views
📖 Pagination options
- Shadow56_
-
Posted:
-
Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)
Shadow56_
Prima imagine (cred) cu Sibiu!
Sursă:
https://clubferoviar.ro/al-cincilea-tren ... berceni/
Prima imagine (cred) cu Sibiu!
Sursă:
https://clubferoviar.ro/al-cincilea-tren ... berceni/
tren-metrou-alstom-1-1068x563.jpeg (82.51 KB; downloaded 2411 times)
- punmeister
-
Posted:
-
- SHB
-
Posted:
-
SHB
@punmeister
O rama a intrat zilele astea in romania și una în Germania, e de cam 4 zile informația asta
@punmeister
O rama a intrat zilele astea in romania și una în Germania, e de cam 4 zile informația asta
- SHB
-
Posted:
-
SHB
Din păcate 1401 încă are un far ars, este la linia 2 cap leonida în prezent, deja au ocupat capul popești leordeni cu ramele astea
Din păcate 1401 încă are un far ars, este la linia 2 cap leonida în prezent, deja au ocupat capul popești leordeni cu ramele astea
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci inseamna ca in Hamburg ar trebui sa fie rama 1407-2407.
SHB wrote here:
@punmeister
Deci inseamna ca in Hamburg ar trebui sa fie rama 1407-2407.
- Shadow56_
-
Posted:
-
Shadow56_
1401-2401 Ilfov la linia 2, cap leonida
Sursă:
https://www.economica.net/al-cincilea-tr ... 395.html
1401-2401 Ilfov la linia 2, cap leonida
Sursă:
https://www.economica.net/al-cincilea-tr ... 395.html
alstom-3.jpeg (59.54 KB; downloaded 1943 times)
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Ca tot venind vorba de 2401 Ilfov, cum si-a pierdut farul?
Ca tot venind vorba de 2401 Ilfov, cum si-a pierdut farul?
- Mihaidraghici
-
Posted:
-
Mihaidraghici
Livrarea noului tren de metrou Alstom Metropolis BM4, 1405-2405 Sibiu.
Livrarea noului tren de metrou Alstom Metropolis BM4, 1405-2405 Sibiu.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Deci sunt confuz. Pe ambalajul ramei 1405-2405 scrie acum ca latimea trenului este de 3.21 metri. Pe rama 1402-2402 Giurgiu avea scrisa 3.1 metri.
PS: Doar pe capul R1 scrie asa, pe celelalte vagoane scrie ca au toate latimea de... 3.32 metri!
Deci sunt confuz. Pe ambalajul ramei 1405-2405 scrie acum ca latimea trenului este de 3.21 metri. Pe rama 1402-2402 Giurgiu avea scrisa 3.1 metri.
PS: Doar pe capul R1 scrie asa, pe celelalte vagoane scrie ca au toate latimea de... 3.32 metri!
- Shadow56_
-
Posted:
-
Shadow56_
Probabil a fost o "eroare" când s-au tipărit pe ambalaj, altfel nu cred că ramele ar fi fost acceptate la pre-recepții...
Probabil a fost o "eroare" când s-au tipărit pe ambalaj, altfel nu cred că ramele ar fi fost acceptate la pre-recepții...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Acele dimensiuni sunt pentru transportator si arata dimensiunea obiectului de transportat deci se ambaleaza si dupaia se masoara, o fi facut folia o burta.
Acele dimensiuni sunt pentru transportator si arata dimensiunea obiectului de transportat deci se ambaleaza si dupaia se masoara, o fi facut folia o burta.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Eu știam ca trebuie să aibă aceeași lățime ca la CAF și așa au fost construite peroanele
Eu știam ca trebuie să aibă aceeași lățime ca la CAF și așa au fost construite peroanele
- orex
-
Posted:
-
orex
E ceva ce da cu virgula. Pana si masa aceluiași vagon diferă pe ambalaj...
PS
Mai mult de 3460 mm sa n-arate gabaritul de libera trecere pentru construcții noi, la nivel de podea (cf. Instrucției 314M), ca atunci am sfeclit-o!
E ceva ce da cu virgula. Pana si masa aceluiași vagon diferă pe ambalaj...
PS
Mai mult de 3460 mm sa n-arate gabaritul de libera trecere pentru construcții noi, la nivel de podea (cf. Instrucției 314M), ca atunci am sfeclit-o!
Giurgiu V3.png (762.01 KB; downloaded 958 times)
Sibiu V3.png (1.14 MB; downloaded 958 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Se vede ca folia nu sta la ras peste coroserie ci sunt bagati niste bureti sau distantieri intre folie si caroserie, posibil ca la primele trenuri expediate nu s-a tinut cont si transportatorul a facut scandal. La greutate posbil sa mai fi bagat si niste piese de schimb in acel vagon.
Se vede ca folia nu sta la ras peste coroserie ci sunt bagati niste bureti sau distantieri intre folie si caroserie, posibil ca la primele trenuri expediate nu s-a tinut cont si transportatorul a facut scandal. La greutate posbil sa mai fi bagat si niste piese de schimb in acel vagon.
📖 Pagination options