Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de modificare a traseelor

1939 posts, 647446 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 110 111 112 113 114 115 116  ... 139

📖 Pagination options
Re: Propuneri de noi trasee Bogdan Ciorascu

Nu sunt impotriva transportului electric dar unde sunt evidente majore ca cea cu 79 mai bine aloc respectivele troleibuze/autobuze acolo unde chiar este nevoie pe alta linie de un tur, doua in plus.
Si sa nu uitam inca o data facilitatea de 90 de minute care eficientizeaza mobilitatea si ar trebui sa anuleze enormitati ca 79.

Re: Propuneri de noi trasee petro burgener

Domnule  Bogdan, locuiți  cumva in cartierul Titan?

Re: Propuneri de noi trasee WT_fan06

Nu mi se pare o întrebare relevantă sau care să conducă discuția într-o zonă productivă. Colegii de forum de regulă știu despre ce vorbesc și dacă locuiesc sau nu în cartier nu este un criteriu pentru a avea acces la dezbatere.

Un mod mai bun de a pune problema ar fi să contra-argumentezi direct ce a scris @Bogdan Ciorascu, dacă ești de altă părere. :bere:

Re: Propuneri de noi trasee petro burgener

@]WT_fan06, nu sunt de acord cu observatia dvs  ! Dar voi raspunde cum doriti.

De vineri pana sambata, pe linia 70 sunt aproximativ 13-14 ture iar pe 79, 8-9 ture, desi lungimea si nr de statii, dintre cele 2 linii nu e mare! Faptul ca se intampla sa treaca uneori, doua 70 si un 79 e un lucru normal. Distantele dintre vehiculele liniei 79 sunt intre 12 si 15 min, iar pe 70, 8-12 min, timpul de asteptare, mai depinde si de trafic.
Sambata si duminica , timpul de asteptare pentru 70, este intre 12 si 15 min, se mai intampla sa fie si 20 sau mai mult!
Eu folosesc zilnic , spre si de la servici, o portiune comuna a celor 2 linii si de multe ori vine 79, care astfel ajuta si celelalte 2, 4,  10 persoane, care sunt in statie, sa ajunga mai repede la destinatie. Iar daca socotim pe toata linia comuna, cati calatori beneficiaza de acest avantaj, fara orele de varf, veti ajunge undeva la peste 40 -50 de persoane, fiecare mergand 1, 2,  8, 12 statii.
De de weekend-uri nu mai vorbesc, sper sa nu vina nimeni cu argumentul ca se poate merge si pe jos.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Propuneri de noi trasee GPS

În weekend oricum 79 nu circulă.

Re: Propuneri de noi trasee STB738

Haideți să ne mobilizam și să trimitem cat mai multe petiții la TPBI cu privire la reorganizarea transportului de noapte, ce spuneți? Spuneți fiecare câte o modificare/reînființare/înființare de linie nocturnă.

Re: Propuneri de noi trasee ByOnu

Propunerile concrete fiind ..care?

Pai ideea este să spună fiecare câte o modificare sau reînființare sau înființare de linie nocturnă !

Re: Propuneri de noi trasee cris_m

Astea actuale ce au?

Părerea mea este că nu deservesc bine orașul! De exemplu linia N114 ar trebui prelungita până la Bragadiru Diamantului, unde se cere transport nocturn, ar trebui înființată o linie către Cartierul Constantin Brancusi, Parcul Teilor, Piata de Gros (pentru Cartierul Solar) linia N115 prelungita până la Cartierul Militari. Exemplele pot continua!

Re: Propuneri de noi trasee cris_m

Diamantului si Militari Residence nu sunt in Bucuresti, ci in Ilfov. Cata vreme Ilfovul contribuie doar cu 10% la subventie, situatia ramane asa. Pentru cartierul Solar ai linia N105 in proximitate, iar in cartierul Brancusi o sa iti iei injuraturi copioase daca bagi autobuz noaptea (zgomot, poluare). La Teilor nu stiu daca se justifica transport de noapte, nu e cine stie ce arie de deservit pe acolo.

Re: Propuneri de noi trasee TudorSt

Daca tot suntem la capitolul linii de noapte, parerea mea e ca 41 ar trebui sa circule noaptea, indiferent daca e tramvai sau autobuz de tipul N41. Zona de nord, care are destule puncte de interes (Romexpo, zona Herastrau, ambele aeroporturi), este in momentul asta destul de greu accesibila din cartierele vestice si sud-vestice (Crangasi, Militari sau Drumul Taberei) pe timpul noptii. Daca vrei sa ajungi din Militari in Baneasa trebuie sa faci un mare ocol pana la Unirii ca mai apoi sa schimbi cu 100. Asa, cu 41, s-ar scurta mult atat durata calatoriei, cat si distanta.

Re: Propuneri de noi trasee Gabi23

N41 va circula în noaptea de revelion.

Re: Propuneri de noi trasee TudorSt

E bine și așa, dar mă refeream să circule permanent noaptea, exact ca N1 și N10.

Go to page:  1  ... 110 111 112 113 114 115 116  ... 139

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”