De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire

2064 posts, 472800 views

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148

📖 Pagination options
Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire subway guru

CSAT aruncă bomba nucleară dar extrem de târziu

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Stefan_79

Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat... S-a reîncercat renumărarea voturilor, nu le-a reușit nimic. Acum se încearcă fisa a 2a: Anularea turului 1 și reorganizarea lui. Deja Facebook este plin, lumea va ieși în stradă. Chiar Lasconi a spus că se va ajunge la anarhie din cauza anularea turului 1, și că se distruge democrația.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire bgd70

Consider ca este in regula sa se anuleze primul tur din moment ce a fost grav fraudat. Sunt o multime de dovezi.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire neoman

Eu zic să nu ne aruncăm să spunem cuvine ca "lovitură de stat". Este un proces electoral reglementat în Constituție și care spune că alegerile trebuie validate de CCR. Nu au fost validate. Va trebui să așteptăm să vedem motivația și pe urmă să tragem concluzii.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire Stefan_79

bgd70 wrote here:
Consider ca este in regula sa se anuleze primul tur din moment ce a fost grav fraudat. Sunt o multime de dovezi.

Atunci de ce renumărarea voturilor s-a asemănat în foarte mare parte cu rezultatul inițial? Totodată alegerile pentru turul doi încă se desfășoară în Diaspora, chiar și la această oră. Ce anulare s-a aplicat acolo?

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire subway guru

Ce nu înțeleg eu e de ce nu stabilește acum actualul guvern calendarul alegerilor prezidențiale și ne amână până la Paștele cailor.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire cosminduru

Stefan_79 wrote here:
Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat... S-a reîncercat renumărarea voturilor, nu le-a reușit nimic. Acum se încearcă fisa a 2a: Anularea turului 1 și reorganizarea lui. Deja Facebook este plin, lumea va ieși în stradă. Chiar Lasconi a spus că se va ajunge la anarhie din cauza anularea turului 1, și că se distruge democrația.

N-a ieșit nici dracu'. Lumea rațională a înțeles pericolul momentului și a acceptat anularea și stabilitatea. Revoluționarii lui pește au dat 3 scroll-uri pe TikTok și s-au plictisit, au trecut la noră pentru mamă, fotbal sau grătare. Mie mi se pare un scenariu fenomenal de film dramatic, și o ironie totală a istoriei, cum rușii și-au pus speranțele într-un diliu și într-o minoritate din popor de leneși și indolenți cărora nu le poți ține atenția concentrată pe un subiect mai mult decât memoria unui caras.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire reiny2000

Mi se pare incredibil cum un jurnalist, om simplu, l-a mirosit pe dubios acum 2 ani, iar serviciile noastre au dormit în post. După toată debandada asta ar fi bine ca cei responsabili să-și caute altă meserie (am auzit că se caută casieri la Lidl).
Florin Negrutiu a prezis situatia cu CG pe 1 Februarie 2022.jpeg (259.26 KB; downloaded 621 times)

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire essco

Stefan_79 wrote here:
Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat... S-a reîncercat renumărarea voturilor, nu le-a reușit nimic. Acum se încearcă fisa a 2a: Anularea turului 1 și reorganizarea lui. Deja Facebook este plin, lumea va ieși în stradă. ...

Hai, ca n-a iesit nimeni... Romanii nu-s chiar asa tampiti sa-l apere pe rusnak.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire ByOnu

Mi-as dori sa i se aminteasca primarului general ca a castigat un nou mandat acum jumatate de an. Simt ca pentru el nu s-a finalizat niciodata campania. Il aud vorbind despre orice fel de calcule politice, dar mai deloc despre oras. Sper ca n-are de gand sa isi canalizeze toata energia pe campanie pana in martie.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

Speri mata, dar speri degeaba!

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire reiny2000

Eu cred Nicușor face jocul PNL/USL pentru a nu le pierde votul în consiliu, dar asta s-ar putea întoarce împotriva lui la următoarele alegeri.

Re: Politica, istorie, natiuni, curente de gandire orex

In contextul dat, daca tot s-a anulat primul tur al alegerilor prezidențiale, si referendumul lui Nicusor ar trebui sa fie caduc!

Go to page:  1  ... 142 143 144 145 146 147 148

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435170 posts in 5424 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”