Topic: V3A-93-PPC
382 posts, 156144 views
📖 Pagination options
- survola
-
Posted:
-
Re: V3A-93-PPC
survola
Tramvaiul cu nr. 169 aseară la Șincai, cu un afișaj interesant:
Tramvaiul cu nr. 169 aseară la Șincai, cu un afișaj interesant:
20241218_204407.jpg (1.03 MB; downloaded 659 times)
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Da, "6xx" sunt codurile pentru retragere ale firmelor, in cazul asta 608 pentru Giurgiu. Faptul ca il afiseaza asa ma face sa ma gandesc ca ei au trecut "608" ca linie, nu ca si cod de afisaj, iar "se retrage la Depoul Giurgiu" pe post de destinatie. Pe firmele o-Pelled sau Hannover, din cate stiu, in momentul in care tastezi "6xx", iti apare doar textul cu "se retrage la...".
Da, "6xx" sunt codurile pentru retragere ale firmelor, in cazul asta 608 pentru Giurgiu. Faptul ca il afiseaza asa ma face sa ma gandesc ca ei au trecut "608" ca linie, nu ca si cod de afisaj, iar "se retrage la Depoul Giurgiu" pe post de destinatie. Pe firmele o-Pelled sau Hannover, din cate stiu, in momentul in care tastezi "6xx", iti apare doar textul cu "se retrage la...".
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
La unele vagoane cu opelled de la Giurgiului se afișează și codul firmei, exemplu: 604 Acces la Șura Mare.
La unele vagoane cu opelled de la Giurgiului se afișează și codul firmei, exemplu: 604 Acces la Șura Mare.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Asta e un O'Pelled mai special, cu LEDuri. Doar cateva tramvaie au asa.
TudorSt wrote here:
Asta e un O'Pelled mai special, cu LEDuri. Doar cateva tramvaie au asa.
📖 Pagination options