Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaTransportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)

Topic: Midibuze ISUZU

103 posts, 28237 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Re: Midibuze ISUZU Andrei2.0

A da? Acum câteva zile, nu mai avea tabela din fata..

3019 este retras? Ca nu l-am mai vazut demult..

Re: Midibuze ISUZU Adrian.B

Da. Era parcat prin niște tufișuri prin spatele garajului. Sper sa rămână acolo.

Din ce cauză? Nu cred că vom scăpa de ele, cel puțin nu până când vor veni cele 22 de autobuze electrice... (așa cred eu)

3006,3007,3011,3014,3017
3006.jpg (883.82 KB; downloaded 2171 times)
3007.jpg (882.53 KB; downloaded 2173 times)
3011.jpg (794.17 KB; downloaded 2175 times)
3014.jpg (949.46 KB; downloaded 2175 times)
3017.jpg (526.5 KB; downloaded 2173 times)

Re: Midibuze ISUZU Mihn

Din ce am vazut pe postarile TransPloiesti, o data cu noile autobuze SOR EBN 9.5m, autobuzele BMC vor fi mutate pe liniile efectuate de Isuzu si se vrea retragerea Isuzurilor. Tinand cont de faptul ca acele autobuze noi SOR vor circula pe noi rute care leaga Ploiestiul de Aricesti, ar fi o idee buna din partea TCE sa le pastreze. Vom vedea atunci cand vor ajunge toate SOR-urile.

Si se pot pastra 2 in conservare (Ex. 3001 si 3008). Dar sa vedem cand vor veni doate ebn-urile

Mihn wrote here:
Din ce am vazut pe postarile TransPloiesti, o data cu noile autobuze SOR EBN 9.5m, autobuzele BMC vor fi mutate pe liniile efectuate de Isuzu si se vrea retragerea Isuzurilor. Tinand cont de faptul ca acele autobuze noi SOR vor circula pe noi rute care leaga Ploiestiul de Aricesti, ar fi o idee buna din partea TCE sa le pastreze. Vom vedea atunci cand vor ajunge toate SOR-urile.

Te rog sa citesti mai cu atentie postarea noastra!
Astfel, sperăm ca aceste autobuze să reprezinte un pas înainte spre reorganizarea parcului auto prin redistribuirea autobuzelor BMC pe traseele 4B, 40, 444 și 445 și retragerea completă a ultimelor autobuze ISUZU care se mai află în circulație.

Undeva la 20 de autobuze merg catre traseele din Ploiesti, deci e clar ca nu mai avem nevoie de Isuzu. Nu inteleg de ce ar vrea cineva sa mai vada conservele alea in traseu.

Andrei2.0 wrote here:
Si se pot pastra 2 in conservare (Ex. 3001 si 3008). Dar sa vedem cand vor veni doate ebn-urile

Pe ce criteriu le-ai ales pe 3001 si 3008? Ca au tabele de spate Bustec puse pe fata? In cel mai rau caz, trebuie pastrat un exemplar care sa ajunga la muzeu, nicidecum sa ramana pe traseu.

Re: Midibuze ISUZU BGP2597

Mihn wrote here:

Te rog frumos citește din nou postarea cuvânt cu cuvânt, încearcă să o înțelegi și să nu îmi mai pui cuvinte în gură. Nu a spus nimeni cu certitudine că autobuzele BMC vor fi mutate pe liniile deservite azi de Isuzu, este pur și simplu o dorință și o normalitate care AR TREBUI să se intâmple, ca să scăpăm de aceste autobuze mizerabile care nu mai au ce căuta în circulație de mai bine de 10 ani.

Nu ar fi nicio idee bună să se păstreze. Aceste conserve pe roți trebuiau de mult scoase din circulație, iar achiziția noului lot de SOR este ocazia perfectă de a scăpa de ele, având în vedere că se cumpără un număr de autobuze mai mare decât cel de Isuzu rămase în circulație.

Adrian.B wrote here:
Andrei2.0 wrote here:

Pe ce criteriu le-ai ales pe 3001 si 3008? Ca au tabele de spate Bustec puse pe fata? In cel mai rau caz, trebuie pastrat un exemplar care sa ajunga la muzeu, nicidecum sa ramana pe traseu.

Nu stiu... din ce am vazut... Par mai bune decat restul... :(

Poți să îmi dai te rog mai multe detalii? Ce ai văzut special, sau ce te-a convins că sunt mai bune față de restul?

La prima vedere, par ingrijite atât interitoriul cât și exteriorul.. Acum tehnic, nu am de unde sa știu...

Re: Midibuze ISUZU punmeister

Atunci nu mai scrie mesaje la kilogram.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7 8

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463809 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”