Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
3134 posts, 873525 views
📖 Pagination options
- mirceade
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale tramvaielor
mirceade
Trăncăniciurile ăstea nu pot fi echipate și ele cu un pantograf de rezervă pentru genul ăsta de cazuri?
Trăncăniciurile ăstea nu pot fi echipate și ele cu un pantograf de rezervă pentru genul ăsta de cazuri?
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Nu cred că ar fi fezabil, pentru un incident odată la o perioadă de timp n-are rost să montezi un al doilea pantograf pe tramvai.
Nu cred că ar fi fezabil, pentru un incident odată la o perioadă de timp n-are rost să montezi un al doilea pantograf pe tramvai.
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
3887 a revenit de azi după o perioadă de absență, fiind prezent pe linia 21.
3887 a revenit de azi după o perioadă de absență, fiind prezent pe linia 21.
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
A revenit și 076, prezent pe linia 42.
A revenit și 076, prezent pe linia 42.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
314 a revenit la traseu după RK+transformarea în V3A-93-PPC, pe linia 40.
314 a revenit la traseu după RK+transformarea în V3A-93-PPC, pe linia 40.
- Andrei18
-
Posted:
-
Andrei18
Cred că a devenit deja un obicei ca fiecare tramvai scos de la RK la Titan/transferat de la alt depou să i se facă ”botezul” pe linia 40
Cred că a devenit deja un obicei ca fiecare tramvai scos de la RK la Titan/transferat de la alt depou să i se facă ”botezul” pe linia 40
- LucaTB
-
Posted:
-
LucaTB
A revenit 311 în traseu după modernizare, prezent pe linia 25.
A revenit 311 în traseu după modernizare, prezent pe linia 25.
- TrainWrecker
-
Posted:
-
TrainWrecker
Ca tur de Militari! Deci cel mai probabil urmatoarele CA/CH care vor iesi din URAC de la RK vor fi pentru Dep. Militari.
Ca tur de Militari! Deci cel mai probabil urmatoarele CA/CH care vor iesi din URAC de la RK vor fi pentru Dep. Militari.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
De ieri a revenit 145, după câteva luni de imobilizare.
De astăzi a revenit Imperio-ul 3837, care era imobilizat din vară.
De ieri a revenit 145, după câteva luni de imobilizare.
De astăzi a revenit Imperio-ul 3837, care era imobilizat din vară.
- REDX
-
Posted:
-
REDX
A revenit tramvaiul V3A-2010-CA 063, după o perioadă de absență. Este prezent pe linia 21.
A revenit tramvaiul V3A-2010-CA 063, după o perioadă de absență. Este prezent pe linia 21.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
A revenit după aproape un an de imobilizare vagonul 256. Inițial a avut un incendiu în cabină...
A revenit după aproape un an de imobilizare vagonul 256. Inițial a avut un incendiu în cabină...
- STB Spotting 21
-
Posted:
-
STB Spotting 21
De la Colentina a revenit acum cateva zile si V3A-93-ul 113, dupa cateva luni de imobilizare.
De la Colentina a revenit acum cateva zile si V3A-93-ul 113, dupa cateva luni de imobilizare.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Au revenit pe traseu 211 (16 ), 4041 (11 ), dupa minim o luna imobilizare. La capitolul siameze ,nu cred ca mai este nici una defecta.
Au revenit pe traseu 211 (16 ), 4041 (11 ), dupa minim o luna imobilizare. La capitolul siameze ,nu cred ca mai este nici una defecta.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
De la Depoul Dudești, urmează să revină în circulație vagonul 4010, după o imobilizare de aproximativ 2 ani. A fost revopsit, pentru că a avut o reclamă tip graffiti.
De la Depoul Dudești, urmează să revină în circulație vagonul 4010, după o imobilizare de aproximativ 2 ani. A fost revopsit, pentru că a avut o reclamă tip graffiti.
📖 Pagination options