Topic: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou
228 posts, 47387 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou
shoppy
Foarte frumos!
(Nu mi se pare necesar sa scri Atentie!, banuiesc ca il folosesti pe post de de "foarte rar" dar nu asta inseamna, Atentie! implica o consecinta negativa, aici nu vad sa fie vreo consecinta, poti sa scri Foarte Rar si cine doreste sa se informeze va intelege foarte bine.)
Foarte frumos!
(Nu mi se pare necesar sa scri Atentie!, banuiesc ca il folosesti pe post de de "foarte rar" dar nu asta inseamna, Atentie! implica o consecinta negativa, aici nu vad sa fie vreo consecinta, poti sa scri Foarte Rar si cine doreste sa se informeze va intelege foarte bine.)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Genial catalogul, l-am analizat cu sete la Saptamana Mobilitatii! Nivelul de atentie la detalii si informatiile tehnice sunt la nivel de lucrare academica!
---------------------
Stric putin distractia cu o noua cartela.
Cartela 2 calatorii emisa in decembrie 2024 (produse probabil in noiembrie dupa luna expirarii) - VOLA.ro Acasa Regasit "Doneaza 1 Leu".
Genial catalogul, l-am analizat cu sete la Saptamana Mobilitatii! Nivelul de atentie la detalii si informatiile tehnice sunt la nivel de lucrare academica!
---------------------
Cartela 2 calatorii emisa in decembrie 2024 (produse probabil in noiembrie dupa luna expirarii) - VOLA.ro Acasa Regasit "Doneaza 1 Leu".
cartela 2 calatorii decembrie 2024 VOLA Acasa Regasit Doneaza1Leu.jpeg (621.42 KB; downloaded 876 times)
- tachini11
-
Posted:
-
tachini11
@shoppy
Sigur, ai dreptate, Atentie se refera la raritate. Sigur ca accept orice idee/sugestie pentru imbunatatirea catalogului 🤝 (nu sunt a toate stiutor 😃). In urmatorul upgrade voi tine cont de sugestia ta 👍 Multumesc !
shoppy wrote here:
Foarte frumos!
@shoppy
Sigur, ai dreptate, Atentie se refera la raritate. Sigur ca accept orice idee/sugestie pentru imbunatatirea catalogului 🤝 (nu sunt a toate stiutor 😃). In urmatorul upgrade voi tine cont de sugestia ta 👍 Multumesc !
- tachini11
-
Posted:
-
tachini11
@ByOnu
Nu e problema 😃 o sa apara in urmatoarea versiune 🤝... oricum vor mai aparea anul acesta (sper) cateva modele noi de care stiu ca sunt in drum spre depozitele Mtx).
Voi mai trimite un link la sfarsitul lunii 🫡
ByOnu wrote here:
---------------------
@ByOnu
Nu e problema 😃 o sa apara in urmatoarea versiune 🤝... oricum vor mai aparea anul acesta (sper) cateva modele noi de care stiu ca sunt in drum spre depozitele Mtx).
Voi mai trimite un link la sfarsitul lunii 🫡
- SHB
-
Posted:
-
SHB
@tachini11 Cele cu "ilfovadopta" sunt foarte aproape de apariție.
@tachini11 Cele cu "ilfovadopta" sunt foarte aproape de apariție.
- tachini11
-
Posted:
-
- SHB
-
Posted:
-
SHB
@ByOnu
La Piața Unirii 1 au venit vineri, azi mai aveau maxim 70 scoase afară, probabil este mai mare tirajul eu zic ce am văzut.
@ByOnu
La Piața Unirii 1 au venit vineri, azi mai aveau maxim 70 scoase afară, probabil este mai mare tirajul eu zic ce am văzut.
- SHB
-
Posted:
-
SHB
Aceasta cartelă cu titlul "Țărăncuța cu basma albă" din seria Art Safari a intrat tot Vineri în circulație, cu tiraj de 2000 de bucăți, se găsește la stația Piața Unirii 1.
Aceasta cartelă cu titlul "Țărăncuța cu basma albă" din seria Art Safari a intrat tot Vineri în circulație, cu tiraj de 2000 de bucăți, se găsește la stația Piața Unirii 1.
Cartela+ArtSafari+prototip+10+calatorii+2022.jpg (92.63 KB; downloaded 750 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Descrierea parca este o propozitie fara predicat, mai bine in loc de "," puneau " - " ca in celelalte si nu mai puneau "." de la sfarsit.
Descrierea parca este o propozitie fara predicat, mai bine in loc de "," puneau " - " ca in celelalte si nu mai puneau "." de la sfarsit.
- virgil23
-
Posted:
-
virgil23
Este vorba de o reintroducere, a fost emisă pentru prima dată, într-o serie limitată, în vara anului 2023, la acel moment putând fi găsită doar la câteva case de pe rețeaua Mtx. Nu a fost reintrodusă în circulație la scară largă, precum toată colecția Art Safari Theodor Aman. Probabil Metrorex golește stocurile și se pregătește de ceva nou.
SHB wrote here:
Este vorba de o reintroducere, a fost emisă pentru prima dată, într-o serie limitată, în vara anului 2023, la acel moment putând fi găsită doar la câteva case de pe rețeaua Mtx. Nu a fost reintrodusă în circulație la scară largă, precum toată colecția Art Safari Theodor Aman. Probabil Metrorex golește stocurile și se pregătește de ceva nou.
- tachini11
-
Posted:
-
tachini11
Buna dimineata tuturor,
Astazi va prezint noile modele care vor intra pe piata in urmatoarele luni.
Colectia personala
Buna dimineata tuturor,
Astazi va prezint noile modele care vor intra pe piata in urmatoarele luni.
Colectia personala
20241214_083816.jpg (1.17 MB; downloaded 335 times)
20241214_080950.jpg (1.43 MB; downloaded 335 times)
20241214_082117.jpg (1.37 MB; downloaded 335 times)
20241214_081441.jpg (997.11 KB; downloaded 335 times)
20241214_080839.jpg (758.84 KB; downloaded 335 times)
20241214_080744.jpg (564.04 KB; downloaded 335 times)
- tachini11
-
Posted:
-
tachini11
Revin cu inca 3 modele care urmeaza sa inlocuiasca treptat designul anterior pentru:
1. Cartela AVC
2. Abonament Lunar
3. Legitimatia de calatorie
Colectia personala
Revin cu inca 3 modele care urmeaza sa inlocuiasca treptat designul anterior pentru:
1. Cartela AVC
2. Abonament Lunar
3. Legitimatia de calatorie
Colectia personala
20241214_083556.jpg (625.87 KB; downloaded 312 times)
20241214_083421.jpg (708.56 KB; downloaded 312 times)
20241214_083526.jpg (641.85 KB; downloaded 312 times)
📖 Pagination options