Regiunile RomânieiMunteniaJudețul PrahovaTransportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)

Topic: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric

60 posts, 9094 views

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Autobuzele SOR EBN 9,5 electric Adrian.B

🚌 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻, 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗮𝗽𝗲❗

Tot astăzi, Municipiul Ploiești a ieșit din ADI Mobilitate, o organizație județeană care nu a funcționat niciodată în interesul comunității. Decizia Consiliului Local deschide calea pentru o structură nouă, suplă și eficientă, menită să ofere transport public de calitate între Ploiești și localitățile învecinate.

✅ Începem cu Ploiești și Ariceștii Rahtivani, iar pe măsură ce materialul rulant va fi disponibil, vom extinde serviciile și spre alte localități precum Blejoi și Păulești, dacă acestea vor dori să se alăture.

🆕 𝗗𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝘃𝗮𝗿𝗮 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿, 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗹𝗲 𝟮𝟬 𝗱𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗯𝘂𝘇𝗲 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗶̂𝗻 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮𝘁̗𝗶𝗲, o parte dintre ele urmând să deservească rute spre Ariceștii Rahtivani. Este un prim pas către un sistem de transport public modern, sustenabil și eficient.

🔄 𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝗽𝗮𝘀 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁:

👉 Vom putea controla calitatea serviciilor de transport public.
👉 Construim un sistem adaptat nevoilor reale ale comunității ploieștene.
👉 Ploieștiul devine mai accesibil, cu legături mai bune între oraș și zonele din jur.

💬 Ploieștenii merită mobilitate modernă și eficientă! Mulțumim Consiliului Local pentru sprijin și susținere. Împreună, facem pași concreți spre normalitate! 💛💙

470178599_895205409450972_4525899776016974674_n.jpg (353.58 KB; downloaded 3434 times)

Primăria Ploiești

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric Andrei2.0

Pe ce linii vor merge aceste autobuze? Și am înțeles eu bine? Vor deservi rute pana la aricesti?

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric cris_m

Materialul rulant este cel care circula pe calea ferata, poate voiau sa zica parcul de vehicule...  :mrgreen:

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric BGP2597

Achiziția este făcută printr-o finanțare PNRR obținută în parteneriat cu Ariceștii-Rahtivani, acest parteneriat fiind o condiție a PNRR. Pentru asta se va forma un ADI de transport public sub care vor fi operate 2 linii spre Aricești, iar restul autobuzelor vor circula pe liniile din oraș. Proiectul nu prevede ce linii, astfel că vor fi la liber. Totuși, ținând cont că autobuzele sunt de 9.5 metri, eu unul mă aștept să fie utilizate pe liniile 35/35B.

Cand vor veni aceste autobuze, unde vor fi tinute? Pe Gageni sau la Podul inalt?

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric Adrian.B

Ți-aș sugera sa citești tot forumul județului Prahova și sa nu mai pui mereu intrebări care au deja răspunsuri. Nu o zic cu răutate, dar ai umplut subiectele de întrebări.

Maine este estimat sa ajunga primul autobuz.

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric Cristian P.

Astăzi a sosit în Depoul Pod Înalt primul autobuz electric SOR EBN 9.5

HDR_1672.JPG (1.67 MB; downloaded 2840 times)

HDR_1674.JPG (1.69 MB; downloaded 2841 times)

HDR_1668.JPG (1.69 MB; downloaded 2843 times)

HDR_1669.JPG (1.67 MB; downloaded 2841 times)

HDR_1670.JPG (1.67 MB; downloaded 2841 times)

HDR_1667.JPG (1.68 MB; downloaded 2841 times)

HDR_1666.JPG (1.66 MB; downloaded 2844 times)

Din ce am văzut au mai venit încă 4 autobuze sor. În total avem 5 autobuze sor ebn 9,5
20250315_140612.jpg (1.71 MB; downloaded 2344 times)

Re: Autobuzele SOR EBN 9,5 electric Mihn

Ce numere de parc vor avea? Vor continua cu 4xxx? 4010-4032?

Ai vreo confirmare?

Nu..... Am vazut pe site-ul TransPloiesti si pe busphoto ca asa vor avea numerele de parc. Daca nu este asa, imi cer scuze de dezinformare  :(

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Ploiești (SC TCE SA)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”