Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2322 posts, 709967 views

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate LArSON

Care e logica pentru care s-au separat statiile de tramvai si troleibuz la "Mecet" ? Credeam ca am depasit faza asta odata cu mersul pe linia de travai a autobuzelor...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Este transpus în teren conform avizului obținut în Comisia Tehnică de Circulație în anul 2019.
Este fără logică... Trebuie să facă stație comun 97, 14, 55.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Statia noua de la Arthur Verona este de un real succes. Mereu cand am trecut prin ea se cobora si sa urca. Mai mereu asteapta cineva autobuzul in statie.

Felicitari TPBI pentru densificarea retelei de linii si statii! <3 Se repara greselile istorice.

Imi amintesc vremurile cand 381 inca se mai credea expres si oprea doar la Romana - Universitate - Budapesta. Din fericire le-a venit mintea la cap si au infiintat statii la Sf. Gheorghe si Biserica Italiana. Greu de inteles ce a fost in mintea comunistilor sa lase km intregi de bulevarde fara statii, de parca metroul le-ar fi rezolvat pe toate.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

Cred ca voiai sa zici cresterea accesibilitatii retelei de transport public. Asa se cheama in termeni mai academici :)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate 1689

ByOnu wrote here:
[…]Imi amintesc vremurile cand 381 inca se mai credea expres […]

3xx asta ar fi si trebuit sa fie, o linie rapida.

Nu faptul ca avea statiile atit de rare e de reprosat ci lipsa unei alternative mai lente dar cu statii mai dese.

Axa nord-sud a ramas, in mare masura fracturata la fel ca in ‘89.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate TrainWrecker

Container nou la Valea Ialomiței!
IMG_5292.jpeg (1.94 MB; downloaded 1133 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabyyyyyy9001

Și în Giulesti Sârbi este un astfel de container!
Dar ce sunt aceste containere?

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate rosetti61

Cabinele de la capat, unde semneaza dispecerul foaia. Parca incepusera sa le scoata verzi, era o poza cu unul mai in urma la URAC.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Au fost achiziționate 10 containere noi. Unul a fost montat la CET VEST. Se înlocuie din cele vechi degradate, dar care au deja racordarea la utilitați. Cel de la Ialomiței așteaptă racordarea...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate shoppy

Nu inteleg de ce atatea neoane in exterior si cum o sa fie folosite; degeaba este container daca acoperi punctele de prindere din partea de sus ca pierzi avantajele mecanismelor de prindere standardizate si ajungi sa il muti doar prin metode improvizate.

Re: Străpungere Valea Cascadelor - Prelungirea Ghencea (Drumul Valea Largă) busa

24.12.2024 Plăcuță STB (linia 322) la statia Valea Doftanei (sens Prel. Ghencea)
20241224_033326.jpg (1.58 MB; downloaded 759 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate sorin.niculescu_

Săptămâna trecută am trecut cu 425-ul prin apropierea Grădiniței Nr. 1 din Clinceni, iar fix înainte de a ajunge în fața acesteia, autobuzul face un viraj la dreapta pe sensul către Ghencea. În fața grădiniței am observat că era un marcaj BUS, doar că acolo nu există stație STB de niciun fel. Aveți idee dacă se înființează o nouă linie metropolitană, dacă se extinde o alta sau dacă există servicii de tip maxi-taxi care efectuează stație acolo?

P.S.: Se va mai înființa stația de la Stadionul Steaua pentru linia 41?

Go to page:  1  ... 160 161 162 163 164 165 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435681 posts in 5431 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”