Zona metropolitană BucureștiIstoria transportului în comun din București şi IlfovIstoria metroului bucureștean - IEMB/Metrorex

Topic: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou

228 posts, 47385 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou shoppy

Foarte frumos! :applause:
(Nu mi se pare necesar sa scri Atentie!, banuiesc ca il folosesti pe post de de "foarte rar" dar nu asta inseamna, Atentie! implica o consecinta negativa, aici nu vad sa fie vreo consecinta, poti sa scri Foarte Rar si cine doreste sa se informeze va intelege foarte bine.)

Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou ByOnu

Genial catalogul, l-am analizat cu sete la Saptamana Mobilitatii! Nivelul de atentie la detalii si informatiile tehnice sunt la nivel de lucrare academica! :lol: :love:

---------------------

Stric putin distractia cu o noua cartela.

Cartela 2 calatorii emisa in decembrie 2024 (produse probabil in noiembrie dupa luna expirarii) - VOLA.ro Acasa Regasit "Doneaza 1 Leu".
cartela 2 calatorii decembrie 2024 VOLA Acasa Regasit Doneaza1Leu.jpeg (621.42 KB; downloaded 874 times)

Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou tachini11

shoppy wrote here:
Foarte frumos! :applause:
(Nu mi se pare necesar sa scri Atentie!, banuiesc ca il folosesti pe post de de "foarte rar" dar nu asta inseamna, Atentie! implica o consecinta negativa, aici nu vad sa fie vreo consecinta, poti sa scri Foarte Rar si cine doreste sa se informeze va intelege foarte bine.)

@shoppy

Sigur, ai dreptate, Atentie se refera la raritate. Sigur ca accept orice idee/sugestie pentru imbunatatirea catalogului 🤝 (nu sunt a toate stiutor 😃). In urmatorul upgrade voi tine cont de sugestia ta 👍 Multumesc !

ByOnu wrote here:
Genial catalogul, l-am analizat cu sete la Saptamana Mobilitatii! Nivelul de atentie la detalii si informatiile tehnice sunt la nivel de lucrare academica! :lol: :love:

---------------------

Stric putin distractia cu o noua cartela.

Cartela 2 calatorii emisa in decembrie 2024 (produse probabil in noiembrie dupa luna expirarii) - VOLA.ro Acasa Regasit "Doneaza 1 Leu".

@ByOnu

Nu e problema 😃 o sa apara in urmatoarea versiune 🤝... oricum vor mai aparea anul acesta (sper) cateva modele noi de care stiu ca sunt in drum spre depozitele Mtx).

Voi mai trimite un link la sfarsitul lunii 🫡

• SHB
  • Posted:
  •  

Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou SHB

@tachini11 Cele cu "ilfovadopta" sunt foarte aproape de apariție.

@SHB

Asa este 😃 foarte curand

• SHB
  • Posted:
  •  

@ByOnu
La Piața Unirii 1 au venit vineri, azi mai aveau maxim 70 scoase afară, probabil este mai mare tirajul eu zic ce am văzut.

• SHB
  • Posted:
  •  

Aceasta cartelă cu titlul "Țărăncuța cu basma albă" din seria Art Safari a intrat tot Vineri în circulație, cu tiraj de 2000 de bucăți, se găsește la stația Piața Unirii 1.
Cartela+ArtSafari+prototip+10+calatorii+2022.jpg (92.63 KB; downloaded 748 times)

Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou shoppy

Descrierea parca este o propozitie fara predicat, mai bine in loc de "," puneau " - " ca in celelalte si nu mai puneau "." de la sfarsit.

Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou virgil23

SHB wrote here:
Aceasta cartelă cu titlul "Țărăncuța cu basma albă" din seria Art Safari a intrat tot Vineri în circulație, cu tiraj de 2000 de bucăți, se găsește la stația Piața Unirii 1.

Este vorba de o reintroducere, a fost emisă pentru prima dată, într-o serie limitată, în vara anului 2023, la acel moment putând fi găsită doar la câteva case de pe rețeaua Mtx. Nu a fost reintrodusă în circulație la scară largă, precum toată colecția Art Safari Theodor Aman. Probabil Metrorex golește stocurile și se pregătește de ceva nou.

• SHB
  • Posted:
  •  

@virgil23
Da, m-am exprimat greșit, trebuia să scriu că a fost reintrodusă.

Buna dimineata tuturor,
Astazi va prezint noile modele care vor intra pe piata in urmatoarele luni.
Colectia personala
20241214_083816.jpg (1.17 MB; downloaded 333 times)
20241214_080950.jpg (1.43 MB; downloaded 333 times)
20241214_082117.jpg (1.37 MB; downloaded 333 times)
20241214_081441.jpg (997.11 KB; downloaded 333 times)
20241214_080839.jpg (758.84 KB; downloaded 333 times)
20241214_080744.jpg (564.04 KB; downloaded 333 times)

Revin cu inca 3 modele care urmeaza sa inlocuiasca treptat designul anterior pentru:

1. Cartela AVC
2. Abonament Lunar
3. Legitimatia de calatorie

Colectia personala
20241214_083556.jpg (625.87 KB; downloaded 310 times)
20241214_083421.jpg (708.56 KB; downloaded 310 times)
20241214_083526.jpg (641.85 KB; downloaded 310 times)

• SHB
  • Posted:
  •  

@tachini11
Excepționale cartelele, multumim! 🤩

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Istoria metroului bucureștean - IEMB/Metrorex  • 
Choose destination

Since our 2425 forum members have written 434539 posts in 5409 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”