Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: V3A-93M-FAUR

1165 posts, 400217 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84

📖 Pagination options
Re: V3A-93M-FAUR Mat_hias

TudorSt wrote here:
Dacă îi lasă doar destinația, se vede chiar ok. Nu cred eu ca nu poate fi reprogramat.

Firmele lui au ajuns pe vagonul 231, la scurt timp de la retragerea definitiva a lui 329 din circulatie.

Re: V3A-93M-FAUR WT_fan06

Lăsați pronosticurile cu V3A și câte și cum vor fi păstrate pentru muzeu, că vorbim de lucruri care se vor întâmpla cel mai devreme peste niște ani de zile. Nici Tatrele nu s-au retras încă, deși unii le cântă sfârșitul de ani de zile și în fiecare an își duc "ultima" toamnă / iarnă / etc.

Nu știm nici ce va fi peste o săptămână (literalmente) și ne avântăm în pronosticuri...

Tot zvonistică e și asta.

Re: V3A-93M-FAUR shoppy

Dupa justificari ar trebui sa avem un muzeu cu vreo 20 de V3A-uri, sigur nu se vor pastra atatea.

Re: V3A-93M-FAUR Mr. Tramvai

Azi a fost pus pe trailer 197 si dus a fost

Re: V3A-93M-FAUR Tiberiu Shaolin

Vagonul 197 pregătit pentru plecarea din depoul Alexandria pentru casare in data de 05.12.2024
IMG_20241205_130159.jpg (1.73 MB; downloaded 2015 times)

Re: V3A-93M-FAUR Costin

Fotografia din mesajul de mai sus care nu respecta punctul II.5 din regulament a fost stearsa, esti binevenit sa o postezi din nou dupa ce a fost editata in consecinta.

In a doua fotografie era primul tronson nu știu ce poza repetată am pus

Re: V3A-93M-FAUR Costin

Ai pus doua fotografii din care una era neconforma si a fost stearsa. Te invitam sa o editezi ca sa fie conforma cu punctul din regulament mentionat anterior, si sa o re-postezi.

Costin wrote here:
Ai pus doua fotografii din care una era neconforma si a fost stearsa. Te invitam sa o editezi ca sa fie conforma cu punctul din regulament mentionat anterior, si sa o re-postezi.

Te rog sa îmi spui ce am încălcat, tot nu înțeleg!

Re: V3A-93M-FAUR Mihai Neagu

A scris chiar el, poza stearsa NU respecta punctul II.5 din regulamentul foto.

Re: V3A-93M-FAUR Cezar210

II.5: "Este obligatorie ascunderea numerelor de inmatriculare ale vehiculelor care apartin persoanelor particulare. Vehiculele diverselor institutii (firme de constructii, companii de transport de stat sau private etc) nu necesita ascunderea nr. de inmatriculare."

Re: V3A-93M-FAUR Gabi23

Săptămâna aceasta pleacă pentru casare vagoanele 248 și 336. Vor fi ridicate din Depoul Bucureștii Noi.
248 a circulat până în mai 2022, iar 336 până în noiembrie 2023. 248 va rămâne memorabil ca „vagonu de pe linia de bemveu”  :rofl:

Re: V3A-93M-FAUR WT_fan06

Va rămâne în istorie ca vagonul care a reunit întreg globul în solidaritate! 😂

Re: V3A-93M-FAUR Gabi23

Gabi23 wrote here:
Retras în depou:
13 octombrie 2024 a fost ultima zi de circulație cu călători pentru vagonul 223. După 26 de ani de exploatare, acesta a ajuns la finalul lunii noiembrie URAC pentru un proiect de reconversie a sa în vagon utilitar cisternă/stropitoare.

Go to page:  1  ... 78 79 80 81 82 83 84

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434813 posts in 5413 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”