Clubul modeliștilorSimulatoare și jocuri videoOMSI (2) The Omnibus Simulator

Topic: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse

423 posts, 200206 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31

📖 Pagination options
Re: Omsi - The Bus Simulator - discutii diverse valy

Știți cumva dacă pot crea un nou setvar pentru Citaro astfel încât să am simultan aer condiționat atât la șofer cât și la pasageri asa cum are de exemplu 4182?

După câteva ore am o oarecare idee ce trebuie să fac. Înțeleg că ar trebui să fie un fișier unde sunt definite toate aceste setvars și pe acela ar trebui să-l editez și să încerc să adaug combinația. Problema e că nu găsesc acest fișier și nu știu cum se numește. Am deschis tot felul de fișiere de tip list sau varilist dar n-am găsit nimic. Cine a lucrat cu autobuzul,  aveți idee cum se numește și eventual unde se găsește?

Și uite că am reușit de unul singur, ce-i drept mi-a luat ceva timp. Pentru cei interesați în setvar.osc schimbați la setvar_counter din 3 în 4 sau ce număr vreți să aibă opțiunea  (eu am pus 6) iar apoi în model_o530_e3_3t adăugați din nou mesh urile pentru ambele instalații iar la visible puneți ce număr să aibă opțiunea. :applause:  :yes:
OMSI2_20241218_195356.jpg (1.28 MB; downloaded 128 times)

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: OMSI (2) The Omnibus Simulator  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435070 posts in 5421 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”