Topic: Gara de Nord - București
361 posts, 185949 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Gara de Nord - București
shoppy
Nu prea se vede verdele de la M4, posibil sa fie si de la aparat. La metrou poate ca mai bine era sa fie o poza cam ca la tramvai, nu M incercuit. Ar trebui directii si catre statia de taxi si ride-share.
Nu prea se vede verdele de la M4, posibil sa fie si de la aparat. La metrou poate ca mai bine era sa fie o poza cam ca la tramvai, nu M incercuit. Ar trebui directii si catre statia de taxi si ride-share.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
În sfârșit în Gara de Nord avem lumină la peroane.Da, e ceva greu de crezut că vorbim despre asta în anul 2024, cea mai importantă gară a României.
Au fost montate momentan lămpi led la peroanele 2-3, 4-5, 6-7.
În sfârșit în Gara de Nord avem lumină la peroane.Da, e ceva greu de crezut că vorbim despre asta în anul 2024, cea mai importantă gară a României.
Au fost montate momentan lămpi led la peroanele 2-3, 4-5, 6-7.
Gara de Nord - 25.02.2024 (1).jpg (228.45 KB; downloaded 1663 times)
Gara de Nord - 25.02.2024 (2).jpg (262.44 KB; downloaded 1663 times)
Gara de Nord - 25.02.2024 (3).jpg (298.25 KB; downloaded 1663 times)
- Liviu_2014
-
Posted:
-
Liviu_2014
Am vrut cu ceva timp în urmă să împărtășesc o căutare pe care am făcut-o cu privire la kilometrul 0+000 al rețelei de cale ferată.
Am găsit mai multe surse printre care și imaginea de mai jos.
Concluzia kilometrul 0+000 este în axa salonului regal. Am înțeles că este și o bornă acolo în fața salonului pe jos, o să revin cu o poză cu prima ocazie.
Am vrut cu ceva timp în urmă să împărtășesc o căutare pe care am făcut-o cu privire la kilometrul 0+000 al rețelei de cale ferată.
Am găsit mai multe surse printre care și imaginea de mai jos.
Concluzia kilometrul 0+000 este în axa salonului regal. Am înțeles că este și o bornă acolo în fața salonului pe jos, o să revin cu o poză cu prima ocazie.
Imagine din din cartea "Constructii pentru transporturi în România. Vol 1. "
Imagine WhatsApp 2024-04-18 la 00.08.47_fd95c395.jpg (257.81 KB; downloaded 1385 times)
- seraph1
-
Posted:
-
seraph1
Inițial calea ferată venea până în dreptul bornei din fața salonului regal.
Inițial calea ferată venea până în dreptul bornei din fața salonului regal.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Poate cândva va avea și Gara de Nord un acoperiș prin care să nu plouă...
Poate cândva va avea și Gara de Nord un acoperiș prin care să nu plouă...
20241129_164453.jpg (347.71 KB; downloaded 646 times)
20241129_164448.jpg (280.3 KB; downloaded 646 times)
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
O „lingură” de asfalt, la peronul liniilor 4-5
Tot la peronul liniilor 4-5, în capătul dinspre Basarab au apărut doi stâlpi metalici.
O „lingură” de asfalt, la peronul liniilor 4-5
Gara de Nord - 03.12.2024 (2).jpg (433.65 KB; downloaded 539 times)
Tot la peronul liniilor 4-5, în capătul dinspre Basarab au apărut doi stâlpi metalici.
Gara de Nord - 03.12.2024 (1).jpg (410.78 KB; downloaded 539 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Dupa dimensiuni, foarte probabil este pentru un viitor panou cu informatii despre finantarea europeana(?) a modernizarii garii. Oricum, mie-mi pare pentru un panou.
Dupa dimensiuni, foarte probabil este pentru un viitor panou cu informatii despre finantarea europeana(?) a modernizarii garii. Oricum, mie-mi pare pentru un panou.
- Gabi23
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Altii care nu fac diferenta intre titlul si obiectivele proiectului...
Altii care nu fac diferenta intre titlul si obiectivele proiectului...
- BMihai
-
Posted:
-
BMihai
Am văzut recent din zona Pasajului Basarab că unele trenuri de călători sunt împinse în Gara de Nord din stația Grivița cu LDH-urile și nu până aproape de Podul Grant cu tot cu locomotivă electrică atașată, folosind LDH-ul cum e de cele mai multe ori, când LDH-ul se decuplează, iar trenul intră în Gara de Nord împins de locomotiva electrică atașată garniturii. De ce se întâmplă acest lucru ?
Am văzut recent din zona Pasajului Basarab că unele trenuri de călători sunt împinse în Gara de Nord din stația Grivița cu LDH-urile și nu până aproape de Podul Grant cu tot cu locomotivă electrică atașată, folosind LDH-ul cum e de cele mai multe ori, când LDH-ul se decuplează, iar trenul intră în Gara de Nord împins de locomotiva electrică atașată garniturii. De ce se întâmplă acest lucru ?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ori este o avarie la catenara ori trebuie sa ajunga si LDH-ul in gara pentru alte manevre.
Ori este o avarie la catenara ori trebuie sa ajunga si LDH-ul in gara pentru alte manevre.
📖 Pagination options