Topic: Staţia Politehnica
34 posts, 8612 views
📖 Pagination options
-
- punmeister
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
Re: Staţia Politehnica
sab
https://www.metrorex.ro/comunicate_de_presa/30052025
Metrorex informează că în perioada 02.06 – 30.06.2025, în intervalul orar 07:30 – 14:30, se vor desfășura lucrări de refacere a acoperișului copertinei accesului B al stației de metrou Politehnica.
Pe toată perioada lucrărilor, accesul B al stației Politehnica va fi închis pentru accesul călătorilor. Traficul pietonal va fi redirecționat către accesurile A și C ale stației.
Totodată, pentru siguranța călătorilor, zona va fi asigurată corespunzător și delimitată cu bandă de semnalizare și afișe
Metrorex mulțumește călătorilor pentru înțelegere și prezintă scuze pentru disconfortul creat.
https://www.metrorex.ro/comunicate_de_presa/30052025
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Azi noapte se efectuau lucrări de salubrizare a accesului dinspre intersecție:
Azi noapte se efectuau lucrări de salubrizare a accesului dinspre intersecție:
Politehnica - 11.06.2025 (1).jpg (400.82 KB; downloaded 978 times)
Politehnica - 11.06.2025 (2).jpg (357.32 KB; downloaded 978 times)
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Stie cineva mai multe detalii despre acces abandonat la statia Politehnica?
Stie cineva mai multe detalii despre acces abandonat la statia Politehnica?
IMG-20260125-WA0120.jpeg (466.82 KB; downloaded 538 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Judecand dupa dimensiune, as spune ca este un acces auto pentru a putea aduce diferite materiale. Spatiul respectiv se afla aproximativ deasupra zonei macazului, unde cred ca exista si un gol tehnologic prin care sa fie coborate la nivelul caii de rulare. Altfel nu-mi explic de ce exista (acum e blocat cu bolarzi) acces auto din bulevard.
Judecand dupa dimensiune, as spune ca este un acces auto pentru a putea aduce diferite materiale. Spatiul respectiv se afla aproximativ deasupra zonei macazului, unde cred ca exista si un gol tehnologic prin care sa fie coborate la nivelul caii de rulare. Altfel nu-mi explic de ce exista (acum e blocat cu bolarzi) acces auto din bulevard.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Este un acces tehnic nu public, accesul public este alaturi, nu vad rostul de a avea doua accesuri publice alaturate.
Este un acces tehnic nu public, accesul public este alaturi, nu vad rostul de a avea doua accesuri publice alaturate.
📖 Pagination options